Gość: mix IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 00:49 Nie pradaż, że brzmi to wzniośle i budująco? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mix Re: Święta rodzina w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 02:55 Miało być: Nie prawdaż, że brzmi to wzniośle i budująco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Święta rodzina w Olsztynie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.13, 08:58 A która to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Święta rodzina w Olsztynie IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 17:44 Też nie wiem która. Skoro jest np. w Rzeszowie, to dlaczego nie ma być takiej w Olsztynie? Może się ujawni? Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Święta rodzina w Olsztynie 31.01.13, 21:34 Pierwsze skojarzenie-a co się dzieje ze świętobliwą Konopczyną?Zniknęła jakoś tajemniczo i nadzwyczaj skutecznie.W latach 90 była równie dobra jak Pawłowicz dzisiaj. Tak szybko zapominamy o wielkich ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Święta rodzina w Olsztynie 31.01.13, 21:59 Prawdopodobnie zakopała się w gospodarstwie rolnym zakupionym za 12 tys. zł PLN tak doszczętnie, że już nie ma czasu na poświstywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Prawo świętych tradycyjnie już nie tyca 01.02.13, 12:13 forum.gazeta.pl/forum/w,64,645276,681765,Matka_Halina_od_mandatow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Robert Biedroń o Konopce IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.13, 13:50 Wspólnie z byłą posłanką z Olsztyna Joanną Sosnowską, późniejszą radną, walczył o wprowadzenie zapisów antydyskryminacyjnych do statutu ugrupowania. Wspominał też, że kiedy organizowali marsz przez miasto, posłanka Halina Nowina-Konopka z Ligi Polskich Rodzin rzucała w nich kapustą. olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,48726,11737194,Biedron_w_Olsztynie__Teczowy_Las__To_mi_sie_podoba.html#ixzz2JeRKRGxx Odpowiedz Link Zgłoś
antymenel.1 Re: Święta rodzina w Olsztynie 01.02.13, 13:03 Taka wybitna osobowość,protoplasta Sobeckiej,Kempy,Pawłowicz i Nelly,tak się marnuje?To niewyobrażalna strata dla Polski.Mam nadzieję,że chociaż miejscowy proboszcz chodzi zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Te straty trudno nawet wyliczyć 01.02.13, 14:24 Np. na koniec spotkania Fischlera z przedstawicielami senackich komisji rolnictwa i spraw zagranicznych parlamentarzyści LPR, m.in. Halina Nowina- Konopczyna oraz Piotr Krutul, a także Bogdan Pęk (PSL) i kilku innych zaczęli gwizdać. Później "Chcielibyśmy Pana przeprosić za incydent wywołany przez parlamentarzystów ogarniętych przedwyborczą gorączką" - napisał szef UW Władysław Frasyniuk w liście do goszczącego w Polsce komisarza UE ds. rolnictwa Franza Fischlera. "Z wielkim zdziwieniem i oburzeniem przyjęliśmy informację o tym, jak potraktowała Pana grupa posłów w polskim parlamencie" - czytamy w liście Frasyniuka. Mnie osobiście najbardziej zastanawiał fakt posiadania przez nich gwizdków. Z punktu widzenia formalnej logiki: a) albo już wcześniej wiedzieli co powie Fischler i wzburzeni treścią wypowiedzi postanowili zaprotestować; b) albo nossili gwizdki cały czas ze sobą, i czasem razem sobie zagwizdali. Ta ostatnia wersja wydaje mi się najbardziej wiarygodna. Podobno czasem w okolicach Sejmu słychać było ciche poświstywanie, czyteż pogwizdywanie. Teraz już wiadomo, że zbierał się Tajny Międzypartyjny Klub Świstaków (TWKŚ) i ćwiczył :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Święta rodzina w Olsztynie IP: *.ip-198-27-65.net 24.02.13, 10:28 aż się nie chce wierzyć, że nadprezes marginalizuje personaże takiego kalibru Odpowiedz Link Zgłoś