Dodaj do ulubionych

Przetarg śmieciowy: Remondis zgarnął prawie wsz...

IP: *.bb.sky.com 12.06.13, 19:58
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pulpa ustawa do śmieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 07:47
      Aż się nie chce tego komentować cała ta durna ustawa wprowadza tylko pośrednika do firmy ,która i tak wywozłla śmieci gromada urzędników będzie to kontrolowała wprowadzili czipy do kontenerów za to wszystko my musimy płacić nie ma konkurencji szkoda słów ile bzdur tworzą urzędasy ,którzy nyślą że pieniadze biorą się z podatków .Co za kraj
      • n4eu Re: ustawa do śmieci 13.06.13, 08:51
        Hehe jak zwykle wcisnieto nam jak baranom kolejne klasyczne podwyzki tym razem pod pretekstem segregowania smieci. Nie bez kozery widac slowo ekologia ma wydzwiek magiczny. Mozna pod jej plaszczykiem dowalac oplat i nikt nie pisnie nawet slowka.
        Zupelnie jak przed wiekami ograbiano ludzi w imie wiary teraz sie nas doi w imie tzw. ochrony srodowiska :D
    • Gość: dżordż Wiecie jak to się skończy? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.06.13, 20:58
      Lasy i przydrożne rowy będą zjae...ne śmieciami. Po co segregować? Wywalę po drodze jadąc autem... Te Państwo schodzi na psy... Debilny "rzond" do niczego ludzi nie zmusi. Ludzie to nie bydło na pastwisku. Zapiszcie tego meila, bo jest proroczy. Szkoda mi lasów bo je uwielbiam. Drogami zajmie się GDDKiA ;)
      • Gość: dżordż Re: Wiecie jak to się skończy? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.06.13, 21:00
        I nie mówicie że wszędzie będą kamery. Bo nawet z tych miejskich nic nie widać... Poza tym każdego metra nikt nie zmonitoruje.
    • Gość: dżordż A co z ludźmi?? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.06.13, 21:09
      Jeszcze jedno. Obecnie śmieci segreguje jakaś ilość ludzi zatrudnionych. Czy teraz oni zostaną zwolnieni? Te "państwo" zapewni im i ich rodzinom byt? Ktoś twierdzi z "rzondu", że na zachodzie segregują 90 % śmieci. Ok .Ale zarabiają 900 % więcej... Dlaczego zawsze jest przyrównywany jakiś wygodny parametr? Przyrównujmy całość.
      • n4eu Re: A co z ludźmi?? 13.06.13, 21:42
        W tej calej komedii pasjonuje mnie jedna rzecz.
        Gdy "caly blok" bedzie z pietyzmen i starannie segergowal smieci a jeden jedyny lokator po pijaku wyrzuci do kosza wor z burdlem cala reszta zaplaci jak za smieci nieposegregowane.
        Rozumiem ze od wojny zyjemy w kraju totalnego absurdu ale takich cudow zeby okrasc nas bezczelnie na chama w bialy dzien z kasy juz od kilku miesiecy zadna swinia w "rzondzie" nie wymyslila :)

• Gość: dżordż Przetarg śmieciowy: Remondis zgarnął prawie wsz... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 13.06.13, 21:50
      Ciekawi mnie w jaki sposób udowodnią, że to "worek" z tego bloku, a nie podrzutek obcy? Kto takie debilne przepisy wymyśla? Zapamiętajcie i głosujcie na kogo chcecie, byle nie na szkodników... Ja nie reprezentuję żadnej partii. Więc nie agituje za nikim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka