Dodaj do ulubionych

naprawa komputera

10.07.13, 08:26
Witam.Potrzebuje osoby, ktora zajmuje sie komputerami - nie laduja mi sie niektore strony np facebooka. Czytalam na forach co trzeba zrobic ale sama tego nie zrobie. Prosze o pomoc. I kwote ile taka usluga kosztuje.
Obserwuj wątek
    • n4eu Re: naprawa komputera 10.07.13, 08:41
      Nie laduja? A probowales zmienic przegladarke np. na Mozille?
      • jo.79 Re: naprawa komputera 10.07.13, 08:55
        Caly czas mam Mozille.Probowalam tez na Google Chrome i wszedzie jest to samo.
    • jan_b_ziemi Re: naprawa komputera 10.07.13, 09:01
      Mój braciak od niemal roku ma podobny problem z pejsbukiem. Skończyło się instalacją Opery (po wielu próbach innych przeglądarek), przeczytał dziesiątki porad na forach, wynik "nobody knows what is going on". W każdym razie pod Operą daje radę.
      A w ogóle pejsbuk to samo ZUO w czystej postaci, lepiej iść do klubu :). Przyjdziesz :)?
      • jo.79 Re: naprawa komputera 10.07.13, 09:13
        Dzieki, sprobuje zainstalowac Opere. Nawet "w ogole" bez bykow - rzadkosc:) Pozdrawiam
        • n4eu Re: naprawa komputera 10.07.13, 09:39
          Wyczyc historie totalnie, odswiez pamiec podreczna (wcisnij crtl+F5 w przegladarce). A najlepiej to jak zwykle zainstalowac od nowa caly system. To najlepszy sposob na "odkurzenie" kompa. :)
    • Gość: majka Re: naprawa komputera IP: *.com 05.08.13, 23:01
      a z fachowcami lepiej uważać, bo przy okazji śiągną wszystkie dane
      • Gość: stara baba Re: naprawa komputera IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.08.13, 21:20
        Może i wszystkie dane też, ale na pewno ściągną sporą kasę. Miałam taki przypadek w firmie komputerowej na ul. Mochnackiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka