Gość: mondry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.13, 14:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubek Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: 193.93.104.* 08.08.13, 14:35 "W ciągu miesiąca zbierzemy 20 tysięcy podpisów" Janusz Niedzwiedzki na "konferencji prasowej" po złożeniu zawiadomienia o chęci przeprowadzenia referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie mowia.. Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 15:45 ...ze jeden z preziow spoldzielni mieszkaniowej przekazal siadomie/ nie swiadomie dane osobowe czesci mieszkancow spoldzielni ! Podobno Palikotowcy tylko przepisuja dane ludzi, zadnych podpisow nikt nie zebral. Podobno wplynelo zawiadomienie do organow scigania o handlowaniu danymi osobowymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podobno Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.13, 16:31 ludzie mówią, że jesteś głupi, podobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 18:19 Ludzie mówią, że nie masz jaj - jako pracownik ratusza musisz pisać z prywatnej komórki żeby nie wyświetlił się IP um.olsztyn.pl . Pakuj się razem ze swoim prycyPAŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_ma_takiego_bicia Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe 08.08.13, 18:42 Cała ta akcja o wyraźnych znamionach walki politycznej nie wyjdzie miastu na dobre. Od początku argumenty czlonkow partii politycznej ruchu Palikota, chowajacym sie pod maska społecznika, sa bardzo marne merytorycznie, a podkreślam ze fanem rządów obecnych ratuszowych nie jestem. Kolejna sprawa dotyczy wyborów po referendum, których de facto nawet nie będzie bo premier wyznaczy komisarza z platformy, może nawet obecnego przewodniczącego rady i w takim wypadku nie ma żadnej zmiany, ewentualnie większy rozpierdziej bo z dwojga złego wole obecnego. Sam fakt, ze walkę toczy partia ruchu, której lider dotychczas (nie wiem jak jest na dzis dzien) przodowal w sondażach najbardziej nie zaufanego polityka daje do myślenia. Nie dziwie sie, ze ludzie maja obiekcje co do samej zbiórki podpisów i dobrej woli zbierajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie mowia.. Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 19:53 Jako pracownik ratusza może i muszę pisać z prywatnej komórki żeby nie wyświetlił się IP um.olsztyn.pl, tylko co to ciebie obchodzi? Ty tez siedzisz w pracy i piszesz na forum, tak jak ja to robię. A od mojego pryncypała to się odwal, palikociarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjny Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.13, 14:40 nie obrażaj ludzi buraku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justin Bieber [...] IP: *.centertel.pl 08.08.13, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 14:44 Super. Zaraz Grzymowicz i ratuszowi tu przybiegną bo koło doopy zaczyna się dymić ;) Jak patrzę na wasze wcześniejsze nieróbstwo i obecne zachowanie to jestem przekonany, że to dobra droga... Studzienki burzowe i odpływy udrożnione? Czy tylko wybrane z kratek? Burze idą. Żeby nie było znów beczenia jak to zostanie udokumentowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezus Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.centertel.pl 08.08.13, 16:19 Podpisałeś się na liście? Wybaczam - każdy ma prawo zbłądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunio [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.13, 14:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pruss Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.13, 15:34 13 200 x 50gr = 6 600 zł ciekawe kto to zarobił w Ruchu P. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eth Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.13, 10:38 to nie Palikoty lecz Kaczory ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 15:56 Tak czy inaczej mozna powiedzieć, że Pan Prezydent Grzymowicz oraz Pan Jan Tandyrak dostali 13200 (słownie trzynaścietysięcydwiescie) razy kopa w d..e od płatników ich pensji! Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zamorano Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 16:10 a ja slyszalem ze od momentu jak pracownicy tej organizacji zbierającej podpisy przestali koczowac przy stoliczku na chodniku zajmują się czynnym przepisywaniem nuemrow pesel i nazwisk z rejestru - np. mieszkancow jednego z osiedli oraz klientow pewnej firmy popierajacej idee referendum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.centertel.pl 08.08.13, 16:22 Lepsze jutro było wczoraj. Wyglada na to, ze staliśmy nad przepaścią i zrobiliśmy duży krok naprzód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 16:23 Powiedział by że przepisali z list sejmowych albo od Okulicza. Nazbierali to może z połowę nigdzie nie było ich widać, ale co tam będzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIEM !!!!?? Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.net.pbthawe.eu 08.08.13, 20:13 Oj, będzie się działo. W W-wie sprawdzają wiarygodność podpisów i ich zgodność z wzorem w ewidencji. Jak w Olsztynie sprawdzą dopiero będzie dym. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14399022,Licza_glosy_za_referendum_w_stolicy__Odpadlo_juz_30.html#TRNajCzytSST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokuratura zbada? Podpisy skopiowane od Okulicza czy z...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 16:33 z list poparcia Ruchu Palikota do sejmu?? Pytanie jak najbardziej zasadne, bo skoro wolontariuszy (za 50 groszy) nigdzie nie widac, a jak nawet wyjda na targ to dlubia w nosie...to odpowiedz jest jak najbardziej zasadna, ja bym sie 3 razy zastanowil na miejscu tych pomaranczowych bezideowcow czy warto, skoro kazdy nie tylko pesel , imie i nazwisko a nawet PODPIS bedzie dokladnie sprawdzane??....Wedlug mnie to tylko podpucha i w poniedzialek powiedza ze maja 18 tysiecy, a Nedzwiecki powie,, tak jakos wyszlo ..samo sie zebralo" to znaczy ze mialem racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeczywiscie Re: Podpisy skopiowane od Okulicza czy z...? IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 16:46 No faktycznie, tych dzieciakow to jak na lekarstwo, slonce swieci pewnie siedza na plazy. Obserwowalem z okna mojej pracowni projektowej ten ich stolik z podpisami, moze jedna, dwie osoby na godzine dziennie... Skad oni maja te podpisy nie wie nikt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Podpisy skopiowane od Okulicza czy z...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 16:53 Olaboga, z okna pracowni, zatem mundry z ciebie człek a tak głupawo piszesz. Nie jest ważne kiedy, od kogo, za ile podpisy zostały zebrane. Trzeba się liczyć ze będą odrzucane z byle jakiego powodu, np. za stosunkowo "nieczytelne pismo odręczne". Ale nie będę zaskoczony gdy w poniedziałek będzie ich np 18 000. Od ludzi z Pojezierza, OSM i innych. Kijkiem Łyny proszę nie zawracać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokuratura zbada? Re: Podpisy skopiowane od Okulicza czy z...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 17:53 Prokuratura to powinna Grzymowicza do pierdla wsadzić za niegospodarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokuratura zbada? link do artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 16:36 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14399022,Licza_glosy_za_referendum_w_stolicy__Odpadlo_juz_30.html W warszawie sprawdzaja dokladnie nawet podpisy. Ciekawe czy po referendum prokuratura nie bedzie miala pelene rece roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokuratura zbada? Re: link do artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 18:08 Bo ja myślę, że prokuratura będzie miała pełne ręce roboty z Grzymowiczem i jego pomagierami po referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: link do artykułu IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.13, 20:33 140 tysięcy podpisów pod wnioskiem o warszawskie referendum zweryfikowane" – ogłosił na jednym z portali społecznościowych Jan Artymowski ze Stronnictwa Demokratycznego. Marek Makuch, pełnomocnik Warszawskiej Wspólnoty Samorządowej, która zainicjowała referendum, na razie nie potwierdza tych informacji. tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,140-tys-podpisow-zweryfikowane-referendum-pewne,95212.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż A nie mówiłem ;) IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 17:21 Jest żar pod doopą u ratuszowych ;) A ja bym niczego nie bał się skoro jestem taki dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ra Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.13, 18:14 Żeby to tylko nie były podpisy w stylu zbiorów Reni Beger :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 18:15 Widzę że studzienki na Wojska Polskiego wciąż zatkane... Dobrze, że jest te referendum. Jutro zrobię świeżę fotki i wyślę teraz do Tuska ;) Do roboty nie bierzecie się wcale, a nowego dyrektora zatrudniliście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Ol Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 18:58 Dzordz idź już na spacer, ciśnienie ci spadnie, skąd zes sie urwał facet ? Wnioskuje ze cały dzień przy komputerze i w komentarzach gazety. Jest lato idź nad jezioro, właśnie wróciłem i woda jest cieplutka. A tak na poważnie to Palikoty nie maja pojęcia co w ogóle robią, nikt z nimi nie chce współpracować, widać ze to zbieranina dzieciaków bez pojęcia. Zmiana jest olej, ale z odpowiednimi ludźmi... Teraz jest tylko festiwal, ale polityczny jednej z partii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 19:27 Ale ile razy można pisać, że ja nie reprezentuję żadnej partii. Palikota też. Mam inny punkt widzenia na miasto niż widzę to teraz i tyle. Ile trzeba mówić: Grzymowiczowi odetkaj studzienki na Wojska Polskiego i Artyleryjskiej? Przecież to za jego kadencji wybudowana ulica. Mo JEDEN rok. Nie ma jak zwalić na Małkowskiego? ;) Ten piach w studzienkach i rurach ma jedynie pochodzenie "Grzymowiczowskie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Ol Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 19:41 W sumie masz rację, przekonałeś mnie. Pora odwołać nieudacznika betonowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigma Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 20:02 Racja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPR! Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 18:53 Piszą ze 13 tys - jak nagle w ciągu kilku dni (przypominam że 50groszowiuszyjuż nie ma na mieście) wyskoczy im dodatkowe 2 tysiące będzie wiadomo że podpisy są podrabiane w ich kanciapie na E.Plater i będzie to jawne oszustwo. Homosie są zdolne do wszystkiego dlatego nie będę zaskoczony... Zmiany w Olsztynie są potrzebne, ale to wstyd i obciach żeby banda homosi i lesbijek robiła swój folwark w mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPR! Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 19:43 Zmiany w Olsztynie są potrzebne, więc referendum jest jak najbardziej zasadne, taka jest prawda. A Grzyma nie będą odwoływać palikoty, tylko zwykli mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłość Ol-na Komisarz Jan Tandyrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 19:47 No i stało się, tak więc jeśli odwołają Prezydenta to i radę, a komisarzem będzie szef partii w Olsztynie czyli.....Jan Tandyrak Platforma Obywatelska, tak samo dokladnie bylo w przypadku Głażewskiego, nie będzie żadnych wyborów, żadnych nowych radnych i żadnego wymarzonego przez niektorych Czesia czy Szmita, będzie Janek, smutno smutno coraz smutniej w tym mieście....a wszystko zaczęło się od płacenia 50 groszy dla tzw,,wolontariusz" p.s. dzordz i taplar zarobili już 15 tysięcy na referendum-żal:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie mowia.. Re: Komisarz Jan Tandyrak IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 19:57 Czego ci tak żal? My też swoje zarabiamy klepiąc copy-paste na forum, ja tam na pryncypała nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigma Re: Komisarz Jan Tandyrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 20:01 Ale jaja, na pracę w ratuszu nie narzekam, klepanie postów w pracy, żyć nie umierać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Komisarz Jan Tandyrak IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 20:48 I to będzie kolejny gwoźdź do ogólnokrajowych i europejskich wyborów PO ;) Porządzicie rok żeby przegrać pozostałe lata? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Komisarz Jan Tandyrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 22:20 Odwołany w referendum Tandyrak byłby bardzo nioedogodnym dla wizerunku PO komisarzem. Rozumiem, ze kolo masz wiatr koło dupska ale niczego już tutaj nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%olsztyniak Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: 2.25.189.* 08.08.13, 19:47 Malolaci od Palikota za kazdy podpis dostaja 50 gr.a jak spytac sie ich czemu chca odwolac Grzymowicza to nie bardzo wiedza za co.Klasysyczny ciemnogrodzianin sklada natomiast podpis za odwolaniem bo Olsztyn nie ma obwodnicy i Grzymowicz jest temu "winny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigma Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 19:56 No racja. 50groszowiusze juz po ulicach nie chodzą bo sie pochowali na Plater listy podpisywać... Tam juz pewnie stawka nizsza bo i nie za podpis od obywatela a za przepisaną kartkę... :) Mało tego Palikoty obwieszczają ze odwolaja Grzyma (witają się z gąską). Bo nie znają dalszego procesu(klapki na oczach i brak wiedzy) Ciekawe co komisja na ich podpisy powie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigma Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 19:59 Komisja z pewnością również się podpisze za odwołaniem nieudacznika, to pewne. Nie cierpię palikota, ale muszę przyznać, że odwala kawał dobrej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGa Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.net.pbthawe.eu 08.08.13, 20:06 Największym nieudacznikiem jest w tym wypadku Niedźwiadek na którego głosu już nie oddam. Nie głosuję na ruch PaliGniota ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.13, 19:53 na forach ofensywa obrony w mieście ofensywa "dla społeczeństwa" tylko z tramwajem się jebło to i rozkopki będą o rok dłużej, qoopa smutku no czas na nowy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALE JAJA? Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.net.pbthawe.eu 08.08.13, 20:10 Rzeczywiście. Ale jaja, jak sprawdzą podpisy ( bo o dane nietrudno), to będzie masakra. Swoją drogą, kto wie jak sprawdzić sieczy nie jest się na liście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiem wiecej Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.net.pbthawe.eu 08.08.13, 20:15 Znajomi z OSM mówili mi, ze Okulicz kazał dozorcom, czy jak kto woli gospodarzom domów, chodzić po mieszkaniach i zbierać podpisy pod referendum. Spółdzielcy OSM jeszcze nie wiedzą, że zapłacą im za nadgodziny, a potem się dziwią, że czynsze wysoki. A czy to zgodne z ustawą o referendum? Czy to nie jest wymuszanie głosów? Kto Ci się przyzna, że to w godzinach pracy. Przecież inaczej wyp...ił by go z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tjaaa Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.olsztyn.mm.pl 08.08.13, 20:20 Staraj się, staraj, urzędasie z *.net.pbthawe.eu Ile jeszcze wpisów dasz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 08.08.13, 20:51 Jakiego dopatrzyłeś się przymusu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%olsztyniak Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: 2.25.189.* 08.08.13, 22:49 Problemem Olsztyna jest to ze nie ma tu nawet olsztyniakow z pierwszego pokolenia.Tluszcza przybyla do miasta z okolicznych pegerow, roznych Chorzeli,Mlaw,Plonskow i innych Myszyncow nie utozsamia sie z tym miastem i boi sie miasta(przyklad tramwaje)Miasto by ich zabilo dlatego wszystko co prorozwojowe chca stlumic.Grzymowicz choc nieudacznik chce ten grajdol jakos rozruszac zeby choc troche wygladal na miasto ale wiejskie nalecialosci niektorych "olsztynian"sa tak wielkie ze chca go za to ukarac na niespelna rok przed wyborami.Zeby nie bylo ze jestem fanem Arbuza bo nawet samo to ze prezydent wojewodzkiego miasta wywodzi sie z PSL-u jest dla Olsztyna siara uwazam ze (niestety)na dana chwile nie ma lepszego.Niech ten dupek od Palikota,ktory to rozpetal ,gloszacy swoje jalowe haselka typu "Olsztyn kocham"i inne tego typu pierdoly wskaze lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100%olsztyniak Re: wskaz podobienstwa IP: 2.25.189.* 08.08.13, 23:44 www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-miechowski/1270194-od-plakatow-do-urn.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor banda palikotowcow robi zenujace show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 00:10 wstyd mi ze ta parada bezwartosciowych leni za nasze podatki siedzi sobie w biurze poselskim Ruchu Palikota w Olsztynie i robi z ludzi debili, wszystko to jest czysta manipulacja za nieswoje pieniazki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Metody PO IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.13, 07:44 To już tak kiepsko z PO, że chwyta się takich metod? Zresztą pamiętamy "taśmy Wilka"... Ciekawe co wymyślą w Olsztynie ;) wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,PO-stara-sie-o-uniewaznienia-referendum-w-Warszawie,wid,15883784,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obłuda ruchu palik Ile Palikot zapłacił za te zabawę palikotowcow IP: *.181.17.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 10:16 Ruch Palikota bawi się kosztem mieszkańców wole Grzymowicza niż niedzwieckiego Okulicza czy filimonowa, to dopiero celebryci nastawieni na pieniądze i układy, na szczęście dziś grzymowicz dowalil temu prezesikkowi spółdzielni, ze mu chyba portki zleca z tego złotego fotela, ile czasu jeszcze będziemy znosić i płacić na takich ludzi jak Okulicza, referendum powinno za odwołaniem tego człowieka, to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Ile Palikot zapłacił za te zabawę palikotowco IP: *.olsztyn.mm.pl 09.08.13, 10:45 Ratuszowi aż syreny włączyli, taka ich żałość wzięła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.13, 12:24 Dziś słyszałem jak wyli z rozpaczy w Ratuszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Fałszerstwa referendalne IP: *.158.217.181.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.08.13, 15:46 Jak ruch Palikota złoży te podpisy to musi być świadom, ze komisarz a potem grafolog i prokuratura zbada liczne fałszerstwa i nadużycia podczas referendum. Niedzwieckiego przyznał się do zbierania podpisów w urzędach w ratuszu i w mopsie. A Okulicz wykorzystał dane osobowe spółdzielców do celów referendalnych, do tego dochodzą nadarzyła ataki wolontariuszy, bezumownego korzystania z pasa drogowego, rachunek i kryminał już czeka na drużynę Niedzwieckiego i jego wolontariuszy. Wiadomo ze podpisy były kopiowanie, w Łodzi i Sopocie gdzie zbierano podpisy było mnóstwo ludzi na ulicach, strona www czynna non stop i nie udało się zebrać podpisów, a w Olsztynie przy slabiutkiej kampanii, bywaly dni a nawet tygodnie ze wygodę nie zbierali, ma się to udać., może tempa dzieciarni da się na to nabrać, a nie media czy nawet ratuszowi, zabawa dopiero się zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Fałszerstwa referendalne IP: *.play-internet.pl 09.08.13, 15:49 Ty się lepiej martw - ratuszowy trollu - żeby prokuratura nie zajęła sie twoimi pomówieniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Fałsze Krystiana w polemice referendalnej IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.13, 19:38 Gość portalu: Krystian napisał(a): > ... A Okulicz wykorzystał dane osobowe spółdzielców do celów referendalnych, ... A co teraz zrobisz Krystianku, gdy Okulicz złoży doniesienie do prokuratury o pomówienie i zniesławienie? > ... Wiadomo ze podpisy były kopiowanie, Komu było wiadomo i czemu jeszcze nie głosił nadużycia? Na miejscu obydwu pomówionych wyciągnął bym króliczka z rękawa, chociaż by po to, by w ramach edukacji złoić mu skórę bezpodstawne drapanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioss Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refere... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.13, 16:05 Czy zwolennicy referendum liczą się z kosztami,czy wyłożą swoje pieniądze?.Jaki jest sens przeprowadzenia referendum i nowych wyborów na 1 rok przed wyborami.W przyszłym roku wszyscy będziemy mieli szansę na ocenę Prezydenta ,bez zbędnych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.static.chello.pl 09.08.13, 17:47 Zakładając, że przez 7-8 miesięcy nie trzeba będzie płacić diet radnych to koszta mogą się nawet zwrócić z nawiązką :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.13, 18:23 Ostatnio ktoś podawał kwotę 240 000 zł jakie Grzymowicz wydał na audyt parkingowy dla jakiejś firmy (plus to co z tym związane). Czy to jest gospodarność czy niegospodarność? Czy tych pieniędzy nie szkoda? Powiedzmy, że dają 500 zł miesięcznie dla biednych rodzin. To ja się pytam. Ilu można pomóc za te pieniądze? Ile chodników wyremontować? A ile Grzymowicz wydał kasy na to żeby przesunąć czas na sygnalizatorach po śmiertelnym wypadku rowerzystki? Ile kasy na stawianie tablic w mieście o zakazie jazdy tirami, a one i tak jeżdżą... Mogę wymieniać w nieskończoność ;) Referendum to takie same koszta jak wybory do sejmu, senatu itp... Wkalkulowane w życie Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnomom Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 21:00 drogi dzordzu to juz zalezy od tego jak jest skonstruowany budżet miasta. Jesli jestes inteligentny to zrozumiesz ze pieniędzy z budowy piaskownicy nie można dać na kupno lodów dla dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżordż Re: Podpisy przeciw Grzymowiczowi. O włos od refe IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.13, 21:17 Oczywiście że można przesuwać kasę między i paragrafami i pozycjami ;) Odpowiedz Link Zgłoś