Dodaj do ulubionych

Forum umiera tak jak GW

13.10.14, 21:43
to dobra wiadomość :-)

to chyba już mój ostatni post - kiedyś czytałem GW i teraz po latach od tego faktu powiem jedno wstyd mi, że do 2001 roku kupowałem ten tabloid i czytałem teksty funkcjonariuszy z przyzwyczajenia nazywanych dziennikarzami .
Obserwuj wątek
    • Gość: mix Pieprzycie Hipolicie IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.14, 23:16
      Nie każdy ma chęć brania udziału w kreowanych utarczkach piso-religijnych, których jesteś fatalnym wataszym przedstawicielem. Właśnie ty i tobie podobni niszczą wręcz fatalnie i bezkrytycznie te forum. Z dawnego w miarę wyważonego forum dyskusyjnego zrobiłeś sobie piso-katolicki etat wyjącego członka watahy nie znając ani jednego ani drugiego, co ci nie jednokrotnie udowodniono. Jak można dyskutować z człowiekiem, który jako typowy tępak posługuje się wstawkami, jak to będzie pięknie, gdy kaczki znajdą się wśród świętych uznanych przez Watykan. Przypominam fanatyku, że zarówno PiS jak i Watykan nie jednokrotnie pokazywał, gdzie tkwią jego interesy. Chcesz być katolickim Templariuszem piso-dramy - Twój problem taki sam, jak Templariuszy. Na dzień dzisiejszy tkwisz mentalnie wśród religijnych Talibów i chyba nic tego nie zmieni. Piszę "chyba", bo wśród fanatyków nadal trudno znaleźć jest odpowiedź na pytanie Fryderyk Nietzsche - "Ileż krwi i zgrozy leży na dnie wszystkich „dobrych rzeczy”!". To, co prezentujesz na forum, jest przewartościowaniem wszystkich wartości, z jakimi ludzkość miała do czynienia. Nie dziw się zatem, że z takim gnomem nikt nie chce mieć do czynienia.

Pozwoliłem sobie na własną ocenę twego piso-religijnego katolicyzmu prezentowanego na forum, które na dobrą sprawę trudno jest odróżnić od intencji państwa muzułmańskiego kierowanego przez przywódcę muzułmańskiego. Czy to tak wiele różni się od katolickich wypraw krzyżowych???

Widzisz różnice między tymi fanatyzmami???
      • 2kecaw Re: cytaty z faszystowskiego tekstu 14.10.14, 12:41
        To przez takich jak ty ten portal stal się portalem nienawiści i aprobowania faszyzmu. Twój tekst jest w 100 procentach przykładem mowy nienawiści mowy braku tolerancji. Typowe cechy faszystowskiego kreowania rzeczywistości.

przykładowe inwektywy z twojego tekstu ... wataszym, czlonek watahy, typowy tępak, kaczki, fanatyku, religijny Talib, gnom . Tacy ludzie jak ty i z takim językiem jak twój są niestety pożywką wszelkich skrajnych ideologi i w istocie nawozem wszelkich wojen i wszelkiego ludzkiego zgorszenia .Nazizm, faszyzm czy komunizm nie jest w stanie istnieć bez takiego języka.

ps
        uprzejmie przypominam, że faszyzm, nazizm jak i komunizm to dzieci tzw lewicy laickiej lewicy
        • n4eu Re: cytaty z faszystowskiego tekstu 14.10.14, 13:16
          gdy mixiu zalewa to regionalne forum swoimi chorymi fobiami o wszedobylskich zlych czarnuchach i sam je sobie komentuje to jest to oczywiscie "dojrzala" dyskusja ktora wplywa pozytywnie na forum o Olsztynie. Zgadlem panie privusku? :D :D :D :D
          • Gość: j. Re: cytaty z faszystowskiego tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 15:24
            Każde forum na którym pozwala się na tworzenie pseudo-wątków reklamowych musi paść.
            A dobijają jak zwykle pisowscy trole i zwolennicy JKM....
            W tej chwili w Olsztynie nie ma forum na którym można swobodnie podyskutować bez reklam i partyjnej agitki.
            • n4eu Re: cytaty z faszystowskiego tekstu 15.10.14, 07:34
              To pokaz mi ile jest np. w tym miesiacu postow zwolennikow JKM ma forum o Olsztynie a ja Ci pokaze ile jest postow antyklerykalnych pajacow. Porownamy sobie kto tu tak naprawde troluje :D
              • Gość: j. Re: cytaty z faszystowskiego tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.14, 07:56
                Oczywiście! Ale chyba wiesz doskonale o czym mowa - trole które monotematycznie opadną jakieś forum potrafią je zniszczyć w ciągu kilku miesięcy.
                Do kompletu: miłośnicy marihuany którzy też niejedno forum zniszczyli
        • edico Re: cytaty z faszystowskiego tekstu 16.10.14, 23:46
          Etymologia faszyzmu ma niestety podłoże katolicyzmu nie wyłączając najnowszej historii. Tym samym pada kolejny wciskany mit przez oszołomów na temat walki a nie braterstwa kościoła katolickiego z faszyzmem. Obopólnie korzystna współpraca Watykanu z Niemcami opiera się na tym samym i
          nie zmienionym od 1933 r. konkordacie. Temat współpracy i współistnienia Watykanu z faszyzmem nie tylko III Rzeszy jest faktem historycznym, którego nie da się zamieść pod dywan. Była już niejednokrotnie mowa na forum. Potwierdzają to także inne zjawiska, jak organizowanie się np. MW czy NOP pod patronatem kościelnych parafii. Jeśli powszechnie znane fakty uznajesz za inwektywy, jest to jedynie twój sposób interpretacji istniejącej niezależnej rzeczywistości, którą usilnie chcesz przerobić na swoją wizję jedynie słusznie słusznej racji porządku ideologicznego nie uznającego żadnych innych kolorów oprócz czarnego. Skrajne ideologie i poglądy miewają niestety postacie mający pojęcia o tym, że ani wiek ani doktryna nie jest wykładnikiem zawartości szarej maści pod deklem. Przykładów na ten temat jest takie multum, że nie trzeba przypominać ani historii sprzedawanych za dźwięczą mamonę odpustów, religijnego geocentrum ziemi pływającej na trzech grzbietach wielorybów, niszczenia teorii Kopernika, polowania na czarownice czy odszkodowania, które trzeba było wypłacić ofiarom księży pedofilów, wpędziły irlandzki Kościół w bardzo poważne tarapaty finansowe. A przecież ten ostatni stawiany był za wzór katolicyzmu w walce przeciwko Kościołowi anglikańskiemu, ponieważ od wieków tylko o to w tej walce chodziło. Młody człowiek, wychowany po katolickuu przez rodzinę i wspólnotę parafialną, w
          zderzeniu z apodyktycznymi zapędami niektórych nauczyciel religijnych lub jakąś lekturą zaczyna wstydzić się historii swego Kościoła, naraża się na niebagatelne niebezpieczeństwo niebezpieczeństwo oskarżenia utraty wiary i konszachty co najmniej z jednym diabłem :)
          Jest to spostrzeżenie dość smutne, chociaż nie podlegająca dyskusji. Tym bardziej, że ten model zachowania i egzystencji zostaje przeniesiony na inne dziedziny życia, w tym także funkcjonowanie państwa.
          Czym taki styl i sposób dyktatu czy stylu funkcjonowania państwa różni się od reżimów nie tylko faszystowskich znanych nie tylko z czasów soviet-komuny, ale także mieczowego chrzczenia Europy wg. kanonów takiej a nie innej ideologii religijnej???

Tematy, które wrzucasz bezczelnie na forum wcale nie służą umocnieniu radości i dumy z przynależności do narodu, który mimo wielu przeciwieństw nadal chce budować swoją znaną z tolerancji staropolską tożsamość, ale pod hasłem Polski i polskości siejesz propagandę szowinizmu piso-moherowego.
          Trzeba jednak wszystko rozważać i oceniać bardzo spokojnie, bowiem w przeciwieństwie do tego, co na ogół propagandowo się serwuje kształtując m.in. takie postawy, ka twoja, współczesnej kulturze wcale nie brakuje nie brakuje legend czy zabobonów - czego jesteś przykładem, ale ducha sensownej krytyki. Właśnie dlatego Ewangelie tak często są przerabiane na oręż doktrynalnej piso-moherowej walki o własną dontojrę, a nie odwołanie do zawartych tam treści i wymogów wcale nie wyszukanego rozumu znajdującego się pod każdą czupryną..
    • dioskorides Re: Forum umiera tak jak GW 14.10.14, 14:15
      2kecaw napisał:

> to dobra wiadomość :-)
      >
      >
      > to chyba już mój ostatni post -
      ale obiecujesz?
      • Gość: stara baba Re: Forum umiera tak jak GW IP: 88.156.11.* 14.10.14, 19:24
        A szkoda, smutno mi. To było dobre miejsce do wypowiadania się na różne tematy. Jestem jednak przeciwniczką mieszania z błotek ludzi, którzy mają inne zdanie.
        • Gość: mix Re: Forum umiera tak jak GW IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.14, 01:33
          Niektórzy niestety inaczej nie potrafią.
    • antymenel.1 Re: Forum umiera tak jak GW 14.10.14, 20:43
      Obiecanki cacanki.Nie pisz "chyba" tylko chociaż raz w życiu bądź mężczyzną i zrób co zapowiadasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka