Dodaj do ulubionych

Potańcz w eNce!!!!!!

23.09.04, 14:17
Mam zaproszenie dla wszystkich .Przyjdzcie w następną sobote(2.10.04.)
potanczyć przy rytmach lat 60,70,80......(muzyka w stylu-to co na zjeździe)
Zbierajcie ekipy osob lubiących dobrze sie zabawić,a przy tym potańczyć i
pośpiewać;-).W sali kominkowej można posiedzieć i porozmawiać przy napojach
rozgrzewających lub chłodzących,zaś w sali bilardowej mozna potanczyć(bilard
odsunięty)Będzie didżej,super muzyczka,światła,nagłośnienie.Zapraszamy w
następną sobote juz od godz 19.00.Zbyszek,Oso-wiem że lubicie
tańczyć,zbierzcie znajomych i przyjdzcie-zapewniamy miłą zabawe!!!!!
Zapraszamy znajomych i nieznajomych,forumowiczów i nieforumowiczów,wszystkich
ktorzy lubią dobrze sie bawić i miło spędzać czas :-)))))
angi:) www.enka.olsztyn.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: Muraszka Re: Potańcz w eNce!!!!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 23.09.04, 17:36
      To jest nawet bardzo interesujace.
      • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 23.09.04, 21:21
        to jest piękne, aż żal, ze mnie nie ma w Olsztynie
        wspaniały pomysł
        tak bym potańczyła....
        życzę wam zabaw do białego rana
        Czy będzie też wodzirej ?

miłego tańcowania
        z podskokiem, z przytupem i w objęciach :)
        ach , zaspiewam sobie
        a mnie jest szkoda lata ......
        • koobra Re: Potańcz w eNce!!!!!! 23.09.04, 23:06
          ciekawi jesteśmy czy spodoba sie ten pomysł ,jeśli udałoby się robic takie
          imprezy cyklicznie można śmiało wtedy pomyśleć o kamerce ,byłaby pewność ze
          często kogoś byśmy w niej widzieli znajomego
          • koobra Re: Potańcz w eNce!!!!!! 23.09.04, 23:07
            znaczy się nie w kamerce ,ale każdy wie o co chodzi :)))))))
            • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 23.09.04, 23:15
              tak, ta kamerka dobra by była
              spotykacie się , a my na forum do kamerki
              czy będa też głośniki i mikrofony, by można było dyrygować kto z kim ma
              tańczyć - wspaniały zart :)
              koobra - w tym wieku to parami sie nie chodzi ;)))))))))))
              lepiej z kamerką przystopuj :)

ten walc w eNce jest cudowny
              www.bethynha.com.br/luar.htm
              • lustroo Re: Potańcz w eNce!!!!!! 24.09.04, 10:56
                Kto wie?
                • angela-rt Re: Potańcz w eNce!!!!!! 25.09.04, 18:19
                  Lustro!!!Nie -"kto wie",a -"Tak wiem wpadne"!!!!
                  • spinkaa Re: Potańcz w eNce!!!!!! 25.09.04, 22:31
                    Ja tez poprosze o kamerkę!
                    :-))
                    • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 20:57
                      ja tez jednak chce podglądać :)
                      • bpkw Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 21:02
                        Cos mi sie wydaje, ze zbyt duzo jest tu kandydatow do podgladania a zbyt malo
                        do popisow tanecznych.
                        • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 21:34
                          dlatego kamerka będzie płatna :)
                          • bpkw Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 21:37
                            A ile otrzymaja "aktorzy" tancow ?.
                            • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 21:47
                              Koobra chyba umie kalkulować , by podaż była wieksza od popytu czy na odwrót

ale bpkw - nie martw się na szantażach sie dorobimy ;))))))))))))))
                              • bpkw Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 21:54
                                To ja tez mam pozostac przy kamerce ?.
                                • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 22:04
                                  Tak , bpkw Ty przy kamerce, a ja będę rozsyłac listy z numerami kont :)
                                  dzielimy na trzy części
                                  • oso1 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 22:11
                                    Dlaczego zaraz na trzy części?
                                    ;)
                                    • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 22:15
                                      no bo, ta trzecia część przypada na Klub Forumowicza, bo ktoś musi zaganiać
                                      potencjalnych klientów ;))))))))))))))
                                      • oso1 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 22:17
                                        Spoko, ale ja mogę być tajny agent i podpuszczać przed kamerą. Wystarczy mi 20%
                                        lub 42 - procentowa
                                        ;)
                                        • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 22:19
                                          Czyli wszystko mamy nagrane ??????
                                          Próba nastąpi 2 pazdziernika
                                          Kogo zaciągamy pod kamerkę ?
                                          Może ktoś na ochotnika ;)
                                          • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 26.09.04, 22:29
                                            Jestm ciekawa kto idzie na rekonesans ?
                                            Będzie jakaś zbióreczka wspólna ?
                                            • zbyszek07 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 27.09.04, 07:49
                                              Potanczyc chetnie...
                                              reszta...
                                              tylko zeby byl luz,
                                              a nie spotkanie pod scianami.
                                              :-)
                                              • angela-rt Re: Potańcz w eNce!!!!!! 27.09.04, 11:00
                                                Zbysiu masz w sobie tyle luzu ze wystarczy dla wszystkich;-)Jak Jola???
                                                Bpkw,a czy Ty sie pojawisz?,Oso bedziesz bo nie wiem czy Dublinka kupić?
                                                • oso1 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 27.09.04, 13:10
                                                  Wszystko uzależnione jest od Niemców czyli Obi
                                                  Kończy mi się urlop w tym tygodniu i może skończy się remont. Jeżeli mi dowiozą
                                                  nową kabinę natryskową w czwartek lub nawet w piątek, to na sobotę bym się
                                                  wyrobił. Własnie kładę kafle (a raczej wymieniam). Rodzina zarasta mi brudem
                                                  (tzn. śmiga do teściowej całe 400m).
                                                  Czyli jakbym skończyl to pewnie. Nie musi być Dublinek, bo po czwartym to każde
                                                  smakuje, ale dzięki, że myślicie o mnie.
                                                  :)
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 28.09.04, 20:58
                                                    ja proponuję , by wszyscy nasi przyszli wreszcie ze swoimi połówkami
                                                    tańce czas zacząć :)
                                                  • oso1 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 28.09.04, 22:29
                                                    po co brać "połówkę", jak tam piwa dostatek
                                                    ;)
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 28.09.04, 23:14
                                                    zresztą po połówkę można skoczyć pózniej :)
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 30.09.04, 21:46
                                                    przypominam w sobotę może być tanecznie
                                                    warto rozgonić jesienne smuteczki
                                                  • zbyszek07 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 07:09
                                                    Bedziemy.
                                                    Co prawda po siatkowce
                                                    (17,00-18,30)
                                                    i przed niedzielnymi rowerami,
                                                    ale z pewnoscia bede po 19,00
                                                    Przeciez zal nie wypic piwka
                                                    w milym towarzystwie,
                                                    a i potanczyc mam nadzieje...
                                                    ...jestem przy nadziei???
                                                    no nie!!!
                                                  • angela-rt Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 08:06
                                                    Ja też ;-))))))))
                                                    Zapraszam raz jeszcze to już jutro-"RETRO PARTY";-)
                                                  • muraszka1 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 08:25
                                                    Angela-rt, moje GRATULACJE !!!!!
                                                  • angela-rt Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 10:00
                                                    NIE!!!!! Muraszka,źle mnie zrozumiałaś-hihi ale moze juz niedługo,kto wie???
                                                  • Gość: Muraszka Re: Potańcz w eNce!!!!!! IP: *.ec.pl / *.olsznet.ec.pl 01.10.04, 10:24
                                                    Szkoda.
                                                  • zbyszek07 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 11:07
                                                    czyzbym cos namieszal??
                                                    :p
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 21:03
                                                    jeśli jesteś w jesiennej depresji - koniecznie potańcz, wypij piwo i
                                                    porozmawiaj z ludzmi
                                                    eNka czeka :)
                                                  • oso1 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 22:32
                                                    Ty widziałaś kiedyś Zbyszka w depresji
                                                    :))))))))
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 01.10.04, 22:44
                                                    chyba nie, bo dużo pedałuje na rowerze, potem depresja spływa :)
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 02.10.04, 21:29
                                                    wiec tanczą
                                                    a ja z nimi
                                                    www.bethynha.com.br/luar.htm
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 02.10.04, 22:30
                                                    tańczą dalej, a kamerki nie ma
                                                  • rita100 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 02.10.04, 22:31
                                                    może wrócĄ DO 23.00
                                                  • zbyszek07 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 04.10.04, 07:34
                                                    Z forumowiczow tancowali z zapalem
                                                    Lustro i Zbyszek.
                                                    Byla tez lecz nie udzielala sie w tancu Angela...

Jak zwykle....
                                                    szkoda ze wolicie siedziec w domu!
                                                  • angela-rt Re: Potańcz w eNce!!!!!! 05.10.04, 23:31
                                                    zbyszek07 napisał:
                                                    > Byla tez lecz nie udzielala sie w tancu Angela...

Zbysiu i Lustro dziękuje,że wpadliście i pokazaliście innym jak sie trzeba
                                                    bawić,dziękuje tez dziewczynom co je ze sobą przyprowadziłeś;-))))))))))))))))
                                                    Ja to w pracy bardziej niż dla zabawy,pilnowałam aby wszystko grało więc z tymi
                                                    tańcami to wiesz........;-)
                                                  • zbyszek07 Re: Potańcz w eNce!!!!!! 06.10.04, 08:35
                                                    Ciebie rozumiem...
                                                    ale reszta?
                                                    gdzie byli Wielcy Nieobecni?
                                                    Szczerze mowiac jestem realna aktywnoscia
                                                    miejscowych forumowiczow rozczarowany.
                                                  • angela-rt Re: Potańcz w eNce!!!!!! 06.10.04, 11:04
                                                    Zbysiu,to nasza premiera taneczno-muzyczna w eNce gdy nabierzemy wprawy
                                                    zaprosze ponownie,zaprosze tez na Andrzejki,ktore utrzymamy pewnie w podobnym
                                                    muzycznym klimacie;-)Raz w miesiącu postaramy sie organizować "retro party"-
                                                    muzyka lat 60-90 i będe o tym krzyczeć na forum,moze inni zmienią zdanie i
                                                    przyjdą poskakać;-)Wy bawiliście sie świetnie przez co inni tyłki ruszyli i
                                                    okazało sie ze "parkiet" nie gryzie;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka