giga5 07.10.04, 21:44 Tyle życzeń na klubie, Dziękuję wszystkim. Giga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Jak to milo:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:26 giga, za czym wstąpię do klubu , przyjmij ode mnie życzenia , byś była jak jesteś , zawsze uśmiechnięta , z humorem i energiczna. Taką Cię pamiętam. Żebyś wstępowała na forum dla relaksu i z radością, a tak bardzo poważnie to zdrowia, szczęścia i pomyślności :) Gdy cos Ci nadto wzruszy Lub serce ci podrażni, Chowaj się aż po uszy Do swojej wyobrazni Tam o każdziutkiej porze Schronienie masz zaciszne, Gdzie myśl wyprawiać może Przeróżne rzeczy smieszne. to , ze spóznoione to nie szkodzi nie licz dni ani godzin ;))))) Na zdrowie giga - gorzkarzaładkowa w realu Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Jak to milo:))) 08.10.04, 21:48 Rita, bardzo, bardzo Ci dziękuje. Czekam teraz na wakacyjne spotkanie:)))) Czas szybko leci ,to i zleci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Jak to milo:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 21:57 mam nadzieje, ze do tego czasu sie tak nie zestarzejesz, a nawet jak co ,to w Sukienicach cipagę Ci kupie, bys mogła jakoś dojechać ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jak to milo:))) 09.10.04, 21:04 wiem giga , dzisiaj ucztujesz - zdróweczko po raz kolejny poprosze grzybka do przekąski jak pomyślę , że te grzybeczki marnowane jesz to ..... ślinka cieknie jak u bokserka :) Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Jak to milo:))) 09.10.04, 21:11 Ale miło że o mnie myślisz:)) Jutro idę na musical:) Grek Zorba w Uranii Musical "Grek Zorba" w wykonaniu aktorów Teatru Muzycznego w Łodzi, odbędzie się 10 października o godz. 18 w Hali Urania. Libretto musicalu powstało na podstawie powieści Nikosa Kazantzakisa. Muzyka Johna Kandera korzystająca z rytmów i nastrojów greckiej muzyki ludowej, ale w stylu i aranżacji amerykańsko-broadwayowskiej znakomicie oddaje klimat powieści. Wzruszająca fabuła, znakomite role, efektowne układy taneczne w inscenizacji Jana Szurmieja. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jak to milo:))) 09.10.04, 21:14 uuuuuuuu pięknie Grek ZORBA - dobrze sie zabawisz, tylko słyszałam , ze coś ciasnawo tam jest i tłoczno :) Byłas w teatrze Słowackiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
giga5 Re: Jak to milo:))) 09.10.04, 21:17 Nie mialam przyjemności, Ale może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Jak to milo:))) 09.10.04, 21:20 napewno i to widok z lozy - cudowny :) wejdz do OP i odpowiedz co się u was dzieje - cuda jakieś ? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś