19.10.04, 20:46
piosenka zespołu Matia Bazar
ale i zaproszenie dla Soli w znaczeniu "Solo, tu pisz"
:)
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Solo tu 19.10.04, 20:47
      I flaszka za pralkę
      • sola28 Re: Solo tu 19.10.04, 20:49
        Jaka? W sklepach duży wybór :)
        • oso1 Re: Solo tu 19.10.04, 21:04
          procentowa, procentowa
          ;)
          • sola28 Re: Solo tu 19.10.04, 21:06
            Ok, będzie :)
            • giga5 Re: Solo tu 20.10.04, 20:08
              Ja tak z ciekawości:)
              Była flaszka??
              • oso1 Re: Solo tu 28.10.04, 23:05
                a może coś solo?
                • sola28 Re: Solo tu 02.11.04, 21:51
                  Sola-solo: lalalalalalalalaaaaaa
                  • oso1 Re: Solo tu 02.11.04, 22:22
                    sól tej ziemi
                    • oso1 Re: Solo tu 03.11.04, 14:14
                      Jak tam po wolnym?
                      • sola28 Re: Solo tu 03.11.04, 18:46
                        Nie jest źle, ale....
                        • oso1 Re: Solo tu 06.11.04, 20:02
                          a jak tam edukacja?
                          • sola28 Re: Solo tu 06.11.04, 20:04
                            Ku mojemu wielkiemu zadowoleniu coraz bliżej do końca :)))
                            • oso1 Re: Solo tu 06.11.04, 20:21
                              do końca początku - uczymy się przez całe życie, sięgnij po J.
                              Delors`a "Edukacja. Jest w niej ukryty skarb"
                              • sola28 Re: Solo tu 06.11.04, 20:22
                                Nie mogę się przecież "przeuczyć". Nadmiar szkodzi ;)
                                • oso1 Re: Solo tu 06.11.04, 20:29
                                  ale przyuczyć się możesz
                                  ;)
                                  • sola28 Re: Solo tu 06.11.04, 20:31
                                    Do czego?
                                    • oso1 Re: Solo tu 06.11.04, 20:31
                                      do życia, do życia młodzieży
                                      ;)
                                      • sola28 Re: Solo tu 06.11.04, 20:42
                                        Chyba tu już się przyuczyłam :)
                                        • oso1 Re: Solo tu 06.11.04, 20:46
                                          a tu trzeba zdobyć zawód
                                          • giga5 Re: Solo tu 08.11.04, 21:59
                                            Życie to nie je bajka,
                                            droga dziatwo:)
                                            • rita100 Re: Solo tu 08.11.04, 22:11
                                              chociaz giga, nie zabraniaj im fantazjować
                                              i dobrze, że życie nie bajka, bo by przyszedł wilk i nas zjadł ;))))))))
                                              • rita100 Re: Solo tu 10.11.04, 21:31
                                                Hej ha kolejke nalej,
                                                Hej ha kielichy wzniescie
                                                To zrobi doskonale
                                                Morskim opowiesciom.

pozdrawiam
                                                • giga5 Re: Solo tu 23.11.04, 17:07
                                                  Sola,czy Twoje jeziorka też zasypało na biało?
                                                  • rita100 Re: Solo tu 23.11.04, 20:24
                                                    to znaczy, ze macie lód na wodzie ?
                                                  • oso1 Re: Solo tu 23.11.04, 20:52
                                                    niee, lody na mleku
                                                  • rita100 Re: Solo tu 23.11.04, 21:24
                                                    a kożuch w wodzie ?
                                                  • sola28 Re: Solo tu 01.12.04, 22:23
                                                    Nie zasypało jeziorka, niestety :( Pogoda wiosenno-jesienna na całego. A
                                                    powinien być już śnieg! I duży mróz!
                                                    Jak sięgnę pamięcią to w 1986r. zimą temperatura dochodziła do -30 stopni. Było
                                                    bosko - odwołano wszystkie lekcje w szkołach ;)
                                                  • Gość: rita Re: Solo tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:27
                                                    z powodu odwołanych lekcji ????
                                                    ale tera kolor fal jezior jest inny, w takie zimno slyszałam , że może być
                                                    nawet granoatowy kolor zimnej wody

pogoda wiosenna to prawda, nawet koty wyszły na pole i miauczą :)
                                                  • sola28 Re: Solo tu 01.12.04, 22:37
                                                    Hmmmm, jaki jest kolor np. jez. Długiego to nie bardzo się orientuję. Wychodząc
                                                    do pracy jest jeszcze ciemno i jezioro stanowi czarną otchłań. Wracam jest
                                                    ciemno i jezioro również stanowi czarną otchłań. I wieczorem przechodząc obok
                                                    jeziorka mam duszę na ramieniu. Jest jakoś tak strasznie ;)
                                                    P.S. - Ale z tego co wiem, to wszystkich topielców wyciągają na bieżąco ;)
                                                    Nie ma więc obaw, że nagle coś ujawni pośród wód jeziorka ;)
                                                  • sola28 A tak na marginesie to... 01.12.04, 22:39
                                                    6500 jest moje :)
                                                  • rita100 Re: A tak na marginesie to... 01.12.04, 22:52
                                                    dobrze, żes powiedziała
                                                    a co u oso ?
                                                    biedak tak zapracowany

gdzieś czytałam , że woda w jeziorach w zimie jest granatowa
                                                  • sola28 Re: A tak na marginesie to... 01.12.04, 23:06
                                                    Może się odezwie?
                                                  • oso1 Re: A tak na marginesie to... 02.12.04, 21:38
                                                    Podaj mi mój nr gg
                                                  • sola28 Re: A tak na marginesie to... 02.12.04, 21:39
                                                    sms-em?
                                                  • oso1 Re: A tak na marginesie to... 02.12.04, 21:42
                                                    na forum
                                                  • sola28 Re: A tak na marginesie to... 02.12.04, 21:42
                                                    5786234

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka