rita100 17.11.04, 21:51 r.k. ale jak naprawił, to usmiałam sie do łez słysząc tą opowieść. Inka , gdybys mogła to opisać , bo byłaś świadkiem to wszyscy sie uśmiejemy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka28 Re: being naprawił radio 18.11.04, 07:15 Oj, rita, ja tego nie opowiem, bo to było zbyt skomplikowane:) Dżiliardy śrubek, żeby nie dostać się do środka radia, antenka złośliwie umocowana, luźny kabelek, raz łączący, raz nie i nade wszystko potem próba złożenia tego razem w jedność, przy nieustannym pytaniu, czy świeci lampeczka (znaczy jest prąd). A potem i tak nie działało! Ale przynajmniej r.k. się śmiała i miała zysk z obiadu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.k Re: being naprawił radio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:44 do dzisiaj sie smieje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: being naprawił radio 21.11.04, 21:52 no i radio nie gra może głuchy telefon z niego zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: being naprawił radio IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 23:32 A może i ja się na coś przydam w tych naprawach? Pamiętam pierwsze swoje doświadczenia w tej branży :(( Finał bywał w rękach ojca :)) pzdr. PS. O ile jest to sprawa istotna ze względu na klasę radia, daj znać. Zawsze można zepsuć to, co zostalo wcześniej dobrze zrobione :) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: being naprawił radio 01.12.04, 22:04 wszystko już w porządku, popsujemy jak będziesz w Krakowie by sprawdzić manualność Twoich rąk ;))))) Ponoć w tym radiu same śrubeczki i druciki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: being naprawił radio IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.12.04, 15:50 Ok. Na wszelki wypadek zabiorę ze sobą oscyloskop :) Odpowiedz Link Zgłoś