molekula 24.01.05, 17:16 Czy warto pojechać do tego ośrodka na letni urlop? Rodzina stawia mnie w kłopotliwej sytuacji, a ja nie potrafię odmówić. Jak tam jest, czego można się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magosiaa Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 18:56 Wprawdzie bywam tam tylko zimą, ale wydaje się, że jest całkiem dobrze. Duży ośrodek, hotel i murowane domki, dookoła lasy, ładne jezioro. Myślę, że warto się wybrać. Miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
mw50 Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 19:03 Byłem , jest ładnie i schludnie. Jeżeli lubisz przyrodę to jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 19:41 Byłam kilka dni. Przyroda rzeczywiście wspaniała. Pokoje w głównym budynku chyba ok, ale w domkach zimna wilgoć, przesde wszystkim pościel nieprzyjemnie mokra, jeśli trafisz na deszczowe lato to kiła mogiła. Jedzenie elegancko podane i nawet wyszukane potrawy, ale kompletnie niesmaczne. Tym się akurat nie sugeruj, może zmienili kucharza... Acha, no i wystrój wnetrz - środkowy Gierek.... Ja odpoczywałam i bawilam sie w licznym, zaprzyjaźnionym i rozrywkowym towarzystwie i tylko przez trzy dni, więc było w porządku. Ale na normalny urlop bym tam chyba nie pojechała..... Odpowiedz Link Zgłoś
magosiaa Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 19:49 Z tą wilgocią to pewnie masz rację. Ja tam bywałam na imprezach zimowych więc w domkach włączone centralne ogrzewanie i było o.k., ale latem jak jest deszczowo to faktyczne marnie bo sama kiedyś w innym ośrodku mieszkałam w takich betonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notoco Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:38 ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
molekula Dzięki za dotychczasowe informacje 27.01.05, 18:14 Dzięki za dotychczasowe informacje, ale chętnie jeszcze coś przeczytam. Już wiem na pewno, że spędzę tam jeden tydzień lipca, na tyle dałam się namówić. Rodzina pozostanie chyba dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylem Re: Dzięki za dotychczasowe informacje IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 28.01.05, 11:53 Jezioro fantastyczne. Czysciutka woda, bo wokol jeziora malo miejscowosci, a i nawozonych pol nie ma. Poza tym las, las i jeszcze raz las .. ale jaki ! Na grzyby co prawda bedzie za wczesnie, ale spacery czy wycieczki rowerowe w takim otoczeniu to rewelacja (przynajmniej ja tak to odbieralem). A faktem, ze to WDW nie zrazaj sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Dzięki za dotychczasowe informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:48 Mój brat spędza tam co roku 2 tygodnie urlopu twierdząc, że nie ma lepszego miejsca na wypoczynek:przepiękna przyroda, jezioro,łódki,pływanie w czystej wodzie, ryby,las, jagody, grilowanie, piwko, itp. Czasem jeździ tam na tzw. długi weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
molekula Mam juz plan ośrodka 18.03.05, 20:08 Dostałam plan sytuacyjny Ośrodka. Wygląda zachęcająco: plaża, przystań, basen,wypożyczalnia sprzętu wodnego, kawiarnia, plac zabaw dla dzieci, sala sportowo-rekreacyjna, boiska do siatkówki i kosza, korty, miejsca na ognisko, sauna, hala sportowa, smażalnia ryb i przetwórstwo runa leśnego, wędzarnia. Każdy coś dla siebie znajdzie. Jaki to jest duuuży teren! To dobrze. Podobają mi się nazwy domów: Modrzew, Limba, Szarotka, Ryś, Bratek itd. W jednym z takich domów o ptasiej nazwie będę mieszkała. Już się cieszę. Po powrocie napiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz IP: *.146.76.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.15, 06:55 Nie polecam tego miejsca. Obsługa począwszy od recepcji, przez kelnerów, a skończywszy na ochronie niemiła i nieuprzejma. Odnioslam wrazenie, ze pracuja tam za karę. Może to jakaś forma obozu pracy. Jedzenie okropne z porcjami dla przedszkolaków. Jest w okolicy kilka dużo lepszych ośrodków. Odpowiedz Link Zgłoś