Dodaj do ulubionych

WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz

24.01.05, 17:16
Czy warto pojechać do tego ośrodka na letni urlop? Rodzina stawia mnie w
kłopotliwej sytuacji, a ja nie potrafię odmówić. Jak tam jest, czego można się
spodziewać?
Obserwuj wątek
    • magosiaa Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 18:56
      Wprawdzie bywam tam tylko zimą, ale wydaje się, że jest całkiem dobrze. Duży
      ośrodek, hotel i murowane domki, dookoła lasy, ładne jezioro. Myślę, że warto
      się wybrać. Miłego wypoczynku.
      • mw50 Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 19:03
        Byłem , jest ładnie i schludnie. Jeżeli lubisz przyrodę to jest super.
    • andulka7 Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 19:41
      Byłam kilka dni. Przyroda rzeczywiście wspaniała. Pokoje w głównym budynku
      chyba ok, ale w domkach zimna wilgoć, przesde wszystkim pościel nieprzyjemnie
      mokra, jeśli trafisz na deszczowe lato to kiła mogiła. Jedzenie elegancko
      podane i nawet wyszukane potrawy, ale kompletnie niesmaczne. Tym się akurat nie
      sugeruj, może zmienili kucharza... Acha, no i wystrój wnetrz - środkowy
      Gierek....
      Ja odpoczywałam i bawilam sie w licznym, zaprzyjaźnionym i rozrywkowym
      towarzystwie i tylko przez trzy dni, więc było w porządku. Ale na normalny
      urlop bym tam chyba nie pojechała.....
    • magosiaa Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz 24.01.05, 19:49
      Z tą wilgocią to pewnie masz rację. Ja tam bywałam na imprezach zimowych więc w
      domkach włączone centralne ogrzewanie i było o.k., ale latem jak jest
      deszczowo to faktyczne marnie bo sama kiedyś w innym ośrodku mieszkałam w
      takich betonach.
    • Gość: notoco Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 13:38
      ????????????
    • molekula Dzięki za dotychczasowe informacje 27.01.05, 18:14
      Dzięki za dotychczasowe informacje, ale chętnie jeszcze coś przeczytam. Już wiem
      na pewno, że spędzę tam jeden tydzień lipca, na tyle dałam się namówić. Rodzina
      pozostanie chyba dłużej.
      • Gość: bylem Re: Dzięki za dotychczasowe informacje IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 28.01.05, 11:53
        Jezioro fantastyczne. Czysciutka woda, bo wokol jeziora malo miejscowosci, a i
        nawozonych pol nie ma. Poza tym las, las i jeszcze raz las .. ale jaki ! Na
        grzyby co prawda bedzie za wczesnie, ale spacery czy wycieczki rowerowe w takim
        otoczeniu to rewelacja (przynajmniej ja tak to odbieralem). A faktem, ze to WDW
        nie zrazaj sie. Pozdrawiam
      • Gość: sylwia Re: Dzięki za dotychczasowe informacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:48
        Mój brat spędza tam co roku 2 tygodnie urlopu twierdząc, że nie ma lepszego
        miejsca na wypoczynek:przepiękna przyroda, jezioro,łódki,pływanie w czystej
        wodzie, ryby,las, jagody, grilowanie, piwko, itp. Czasem jeździ tam na tzw.
        długi weekend.
      • molekula Mam juz plan ośrodka 18.03.05, 20:08
        Dostałam plan sytuacyjny Ośrodka. Wygląda zachęcająco: plaża, przystań,
        basen,wypożyczalnia sprzętu wodnego, kawiarnia, plac zabaw dla dzieci, sala
        sportowo-rekreacyjna, boiska do siatkówki i kosza, korty, miejsca na ognisko,
        sauna, hala sportowa, smażalnia ryb i przetwórstwo runa leśnego, wędzarnia.
        Każdy coś dla siebie znajdzie. Jaki to jest duuuży teren! To dobrze. Podobają mi
        się nazwy domów: Modrzew, Limba, Szarotka, Ryś, Bratek itd. W jednym z takich
        domów o ptasiej nazwie będę mieszkała. Już się cieszę. Po powrocie napiszę jak było.
    • Gość: Gość Re: WDW "Warmia" w Waplewie nad Jeziorem Maróz IP: *.146.76.148.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.15, 06:55
      Nie polecam tego miejsca. Obsługa począwszy od recepcji, przez kelnerów, a skończywszy na ochronie niemiła i nieuprzejma. Odnioslam wrazenie, ze pracuja tam za karę. Może to jakaś forma obozu pracy. Jedzenie okropne z porcjami dla przedszkolaków. Jest w okolicy kilka dużo lepszych ośrodków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka