Dodaj do ulubionych

JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:12
Proszę o opinie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ol4 Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? 27.01.05, 12:24
      Hmm, Torun...
      Kiedys chcialem tam studiowac i wydawalo mi sie ze to wielka metropolia.
      A obecnie??? Wydaje mi sie ze Olsztyn poszedl troche do przodu a Torun sie
      marginalizuje...
      • Gość: Itek Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? IP: *.olsztyn.mm.pl 27.01.05, 14:39
        Pierniki toruńskie są dobre a Bydgoszcz? Pozdrawiam rodzinę z Bydgoszczy :)
      • Gość: lelum polelum Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? IP: *.olsztyn.mm.pl 27.01.05, 16:54
        ol4 Toruń nigdy nie był metropolią i nawet chyba nie aspirował za bardzo.
        Piszesz, że wydaje Ci się... No właśnie wydaje. Lepiej napisz w czym Olsztyn
        poszedł do przodu aż tak bardzo, że nie zauważyłem. (chyba muszę iść do
        okulisty!)Lubujesz się w bardzo ogólnych stwierdzeniach. Pod jakim względem
        marginalizuje się Toruń? Pisz śmiało!!!
    • Gość: Patryk Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:40
      Bydgoszcz jest dużo większa od Torunia,lepiej porównajmy nasze podobne do
      siebie miasta.Uważam ,że Olsztyn ma większe porspektywy niż Toruń ,jest stolicą
      regionu ,wokoło nie ma zadnych dużych miast i wszystko co najlepsze jest
      zlokalizowane u nas.Olsztyn jest silny gospodarczo ,jest silny
      turystycznie ,jest piękny
      • borasca0107 Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? 27.01.05, 19:56
        hmmm... Torun i Bydgoszcz - bylam tam baaaaaaaaaaaardzo dawno temu i zbyt wiele
        juz nie pamietam - ale jedno jest pewne - bardzo cieplo mysle o tych miastach -
        kojarza mi sie z przesympatycznymi i pelnymi humoru ludzmi, z ktorymi mialam
        okazje powloczyc sie kiedys po Tatrach.

Nie mialabym tez nic przeciwko temu, aby mieszkancy T. i B. skrobneli tu cos na
        temat miejscowych ciekawostek itp... z checia poczytam!

Pozdrawiam serdecznie!
    • Gość: norek Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:47
      znam i bardzo lubię Bydgoszcz i mi sie podoba.Torunia nie znam ,ale znam wasze
      pierniki
    • Gość: swiatowy Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.01.05, 20:49
      JA POWIEM TAK MYSLE ZE OLSZTYN I TORUN TO NAJBARDZIEJ ROZWINIETE I
      NAJLADNIEJSZE SREDNIE POLSKIE MIASTA(150-300tys.)nie licze Gdyni. A BYDGOSZCZ
      NO CUZ WIEKSZA ALE STRASZNIE ZANIEDBANA. A TAK WOGULE TO PRZESTANCIE SIE KLOCIC
      NA WASZYM FORUM BO CALA POLSKA Z WAS POLEWA.W JEDNOSCI SILA!
      • Gość: olsztyniak Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:05
        heej Swiatowy ... nie poradzisz -> kompleksy mamy najwieksze w karju :(
        • Gość: TZGBTŚ Re: JAK OCENIACIE TORUŃ I BYDGOSZCZ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:21
          proszę o więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka