Dodaj do ulubionych

Chcą równać ceny

IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 25.02.05, 23:27
Cwaniaki chca sie wiecej nachapac i jeszcze bezczelnie twierdza,ze to dla
naszego dobra. Podobnie zreszta jak inne kasty np. prawnicy. Na szczescie
niedlugo ta wielka klika sie rozpadnie, ceny spadna drastycznie w dol, a co
niektorzy prawnicy do tej pory jezdzacy mercedesami zaczna przymierac glodem.

Obserwuj wątek
    • Gość: o.. Re: Chcą równać ceny IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.02.05, 07:43
      a jaq tam wole poszukać..... a wogóle to moze by pomysleli nad jakac logia
      cenowa- ostatnio kupowałam lek 100% płatny i różnice w cenie wahały sie od 3 do
      10 zł!!!! kupiłam lek tam gdzie był najtańszy i zapłaciłam 38 zł- najdroższy
      kosztował 48 zł!!! wolny rynek wolnym rynkiema gdzie jakiś rozsądek?
    • Gość: pioter71 Re: Chcą równać ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:25
      Czego jeszcze chciałby pan rogowski , aby tylko napchać kabzę swoją i członków
      korporacji? Jeszcze mu mało ? Proponuję drogą ustawy zdelegalizować socjalizm
      we wszystkich sferach życia społecznego , a w gospodarce i w usługach w
      szczególności .
    • Gość: kam Re: Chcą równać ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 09:39
      Panie i Panowie farmaceuci, rozumiem chęć zarobku, ale bardzo często żyjecie z
      krzywdy ludzi, którym brakuje na chleb. Opanujcie Państwo chęć zysku i zamiast
      marż 40% zastosujcie zdrowe zasady. ”Czego zakazuje nasz kodeks etyczny, więc
      sprawy trafiają do naszych sądów". Czy to Państwo w Państwie a może to jeszcze
      lata 80?
    • Gość: Radek Re: Chcą równać ceny IP: *.olsztyn.mm.pl 27.02.05, 10:28
      Aptekarze są po prostu bezczelni. ja nie tracę zdrowia na chodzenie po aptekach
      tylko gdy widzę ich kosmiczne ceny.
    • Gość: detritus Re: Chcą równać ceny IP: 202.100.209.* 27.02.05, 11:05
      Kolejny raz to samo: chca podwyzszyc ceny dla dobra klientow :o]
    • Gość: winIO Re: Chcą równać ceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 11:57
      Może pacjenci wystąpią z inicjatywą ustalenia cen maksymalnych na leki. Co Pan
      na to p. Rogowski? Stopien Pańskiej beszczelnośći i hipokryzji wszystkich
      poraża. Jeśli się Panu nie podoba konkurencja proszę zwijać swój interes i nie
      podjudzać innych do żerowania jak pijawki na ludzkiej krzywdzie. Pańska
      wypowiedź rzuca zupełnie nowe światło na zagarnięcia aptek tuż po wojnie przez
      wówczas nową, czerwoną władzę. Obecnie stwierdzam, że było to ze wszech miar
      słuszne posunięcie.
      • Gość: Kamil Re: Chcą równać ceny IP: *.ols.vectranet.pl 27.02.05, 21:46
        WinlO dobrze zauważyłeś o ceny minimalne to sie upominają żeby broń Boże nie były zbyt niskie ale o maksymalnych nic nie wspomnieli! Czyli pacjencie taniej nie kupisz ale drożej oczywiście!
    • Gość: J23 Patrz pan , jacy troskliwi !!!! IP: *.telkab.pl 27.02.05, 23:52
      Ale hipokryzja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka