Gość: ciocia Stasia IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.05, 11:57 jeżeli odwiedzacie olsztyńskie restauracje napiszcie, którą polecilibyście. Słyszałam, że Przystań jest niezła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: ranking restauracji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:23 Przystań i tym samym Corner Cafe. Jeżeli lubi się mocno przyprawioną czosnkiem i ziołami kuchnię, to świetne restauracje. Ja lubię i polecam. Nie latam wprawdzie po knajpkach, ale na drugim biegunie mogę śmiało postawić Sfinksa - byłam 3 razy i za każdym razem - jedząc różne potrawy - jakieś chrząstki chrupały mi w zębach brrr..... .Więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: ranking restauracji w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 12:26 Z przyjemnością polecam Restaurację Różaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdunka Re: ranking restauracji w Olsztynie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 15:57 Witam! Jak dla mnie najlepsza restauracja w Olsztynie to Readys. Polecam dla tych, którzy kochają grecką kuchnię :-) Za niewielkie pieniądze można najeść się do syta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Stasia Re: ranking restauracji w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.05, 17:32 Chodzi mi konkretnie o ceny, obsługę i klimat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: ranking restauracji w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.05, 17:42 Cenników nie mamy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunka37 Re: ranking restauracji w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:58 ja lubię chińszczyznę i polecam Golden dragon na Pstrowsjkiego...Pełny obiad można zjeść tam już od 13 zl:))) smacznie duzo i miło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: ranking restauracji w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 17.03.05, 18:10 W Różanej nie jest tanio,ale dzięki miłej i profesjonalnej obsludze oraz pysznemu jedzeniu-wiem za co płacę. Odpowiedz Link Zgłoś