Gość: op IP: 80.51.241.* 24.04.05, 21:02 Bo SLD i SAMOOBRONA to jedna rodzina starszy czy mlodszy chlopak czy dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aisza Re: Siostra w Urzędzie IP: *.olsztyn.mm.pl 24.04.05, 21:27 No to Rogulska-Stasielewicz ta od dobrego humoru czuje się chyba zagrożona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Siostra w Urzędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:02 Ha,Ha,Ha. Suwerenna decyzja dyrektora, który trzęsie się ze strachu na sam widok skrótu SLD. Taka nominacja daje szansę przetrwania ryńskiemu, a ten dla przetrwania zrobi wszystko. Bez hamulca. Ma jeszcze gostek te kilka miesięcy. Po wyborach parlamentarnych trudno będzie utrzymac PSL w "cuglach" i głosy samoobrony w sejmiku mogą o wszystkim zadecydować. Koniec się zbliża gostki, oj się zbliża nieubłaganie. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam_sob Re: Siostra w Urzędzie i jakoś będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 07:28 A wymogi powoływania na stanowiska w drodze konkursu są dla "innych", pozostających poza wpływem na absolutorium. I pomyśleć, iż kilka wieków temu nijaki Immanuel Kant doszedł do przekonania, że: "Państwo to związek ludzi rozumnych związanych prawem i je realizujące". pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Ale jak samo nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 22:04 wskazuje, to był jeden wielki kant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reporter Re: Siostra w Urzędzie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.05, 08:48 Panie Ryński! Wciskaj kit w okno, bo szyby drżą! Odpowiedz Link Zgłoś
login1126 Re: Siostra w Urzędzie 27.04.05, 11:33 to co? dziewczyna ma sie wyprzec brata, zrezygnować z rodziny, zmienić nazwisko i najlepiej wyjechac do NIemiec zmywac naczynia, bo stolek dyrektorski to monopol dla inteligentnych niesiostr bezpartyjnych sierot, tak? ludzie! ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Siostra w Urzędzie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.05, 10:54 Pan Ryński to taktyk-wie jak zabezpieczyć sobie "przyszłość". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co.uk Znowu chce mi sie wymiotowac na Rynskich i spolke IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.04.05, 11:43 Oni nigdy sie nie naucza normalnosci.Maja byc nasi.Mam grzeczne pytanie:kto wie,jakie kwalifikacje ma siostrzyczka posla z Samej Brony?Zna biegle jezyki? Jaka szkole ukonczyla?Ile lat stazu ma i w jakim charakterze pracowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozanna Re: Siostra w Urzędzie IP: *.ec.pl 25.04.05, 16:53 Z tego wnoszę, że w Urzędzie był wakat. A ogłoszenie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisza Re: Siostra w Urzędzie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.05, 20:58 trzeba spytać panią rzecznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Siostra w Urzędzie IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.05, 21:00 To tam jest jakiś rzecznik? Zawsze wypowiadał się dyrektor WUP. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Mogło być gorzej 25.04.05, 21:03 Co można spieprzyc w Urzędzie Pracy? Mogła zajmowac sie finansami, sportem, kulura i sztuka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josh Re: Siostra w Urzędzie IP: *.olsznet.ec.pl 25.04.05, 21:57 Wiecie co, jak czytam takie posty jak Enoli, to i mi sie chce wymiotowac. Jestescie gorsi od najgorszych dziennikarzy - wiecie WSZYSTKO lepiej. Wiecie, ze jak ktos jest siostra Ołdakowskiego, to z definicji jest głupkiem, nieukiem i nieudacznikiem, bo przeciez rodzina działacza od Leppera nie moze byc wykształcona i inteligentna, nie daj Boże, tak jak Wy, prawda?? Był targ polityczny czy go nie bylo - niewazne dla mnie, i tak sie nigdy nie dowiem. Ważne, że Ołdakowska jest po prostu dobra w tym co robi, znam ja od lat i szanuje, choc nie pracuje z nia i ani ona moja krewna, ani jej brat moim poslem. A wami, ktorzy potraficie tylko obrazac i ponizac ludzi nie znajac ich ani ich osiagniec i kwalifikacji, wami sie po prostu brzydze. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha30 Re: Siostra w Urzędzie 25.04.05, 22:00 Nie mam nic do Pani Ołdakowskiej, tak jak do Pani Petryny czy Pani Marcinkowskiej. Chyba tylko to, że jestm młodsz i ładniejsza :) Ale proste pytanie, co robiła Pani Ołdakowska do tej pory? Z czystej babskiej ciekawości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josh Re: Siostra w Urzędzie IP: *.olsznet.ec.pl 25.04.05, 22:06 Pracowala od wielu lat w WUP-ie, zajmowala sie tym, czym bedzie sie zajmowac teraz - funduszami europejskimi i programami pomocowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Siostra w Urzędzie IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.05, 22:08 To zaraz musi być dyrektorski stołek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Siostra w Urzędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 09:36 Pojezierze Procyka odezwało się w obronie ;))) olsznet to sieć pojezierza, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś