Gość: miba IP: *.olsztyn.mm.pl 05.06.05, 21:25 Macie namiary na dobrą wróżkę w Olsztynie. Czy ktoś był w nowym salonie wróżb przy ulicy Boenikga. pa miba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: wróżka IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 05.06.05, 22:59 być nie była ale trzeba po prostu dowiedzieć się kto tam stawia karty...a co do dobrych wróżek w Olsztynie to takich tutaj raczej nie ma....są one w miarę dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: wróżka IP: *.olsztyn.mm.pl 06.06.05, 15:26 Miba daj sobie spokoj z wrózkami, do czego Ci to potrzebne? albo Ciebie oszuka albo sprowadzi na Ciebie jakies klopoty, lepiej skocz na piwoko pod parasole, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: wróżka IP: *.olsztyn.mm.pl 06.06.05, 21:15 trzy lata temu wybrałam się do wróżki na ul. Barcza. Pamiętam do dziś...... Zdołowała mnie maksymalnie. To był pierwszy i ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrózbitka Re: wróżka IP: *.olsznet.ec.pl 07.06.05, 05:41 nimba,przepowiadam ci meza i gromadke dzieci,ale popatrz na chlopakow z twojej, wsi,swoj swego zawsze zrozumie,nie szukaj daleko,tego co jest obok...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dagnapera Re: wróżka 11.10.18, 17:15 Szanowni Państwo! Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom chciałabym zaoferować ze swojej strony usługi wróżbiarskie. Mam do zaoferowania Państwu: - szczegółowe e-maile z opracowaniem wszystkich sfer życia, - wróżby dotyczące konkretnej sfery; - wróżby dotyczące kilka pytań bądź wszystkich; - wróżbę roczną bądź obejmującą większych zakres czasowy, serdecznie pozdrawiam! :) e-mail pod którym można się ze mną skontaktować : dagnapera@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marika_w Re: wróżka 28.09.20, 18:49 Ja nie byłam, więc nie pomogę, ale koniecznie sprawdzaj opinie. Wielu jest teraz oszustów i naciągaczy. Ja zawsze zaglądam do Noemi (www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-noemi) jestem bardzo zadowolona. Emanuje z niej wielki spokój ducha i talent. Myślę że jej sprawdzalność oceniłabym na 95% Odpowiedz Link Zgłoś