IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 20:05
a nie żadna Sowa!
czy ktoś pamięta? czy ktoś zagląda? jakiś czas temu pytałem tu na Forum, czy
jest dla niego w Olsztynie alternatywa - nie ma alternatywy!
pzdrv
Obserwuj wątek
    • Gość: spoko Re: OKOP IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 02:10
      Yoricku!
      Chyba właśnie wróciłeś z Okopo-Sowy. Jest jeszcze trochę miejsc (nie znam
      wszystkich) gdzie można miło spędzić czas. Choćby dawne Vegas pod Kopernikiem,
      Bohema w dni koncertu, Irish Pub przy Zamkowej itd.
      No chyba, że wspólnie uznamy, że tylko u Froma było o.k. ale to se ne wrati.
      • Gość: sari Re: OKOP IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 08:08
        Gość portalu: spoko napisał(a):

> No chyba, że wspólnie uznamy, że tylko u Froma było o.k. ale to se ne
        wrati.
        U Froma, ale tylko na Placu Konsulatu ...
        • Gość: leziox Re: U Jungsta IP: *.arcor-ip.net 09.08.02, 23:00
          A pamięta jeszcze ktoś z was czasy,kiedy nie było okopa,ale na Okopowej było
          "U Jungsta",szef nazywał się rzeczywiście Jüngst,był wspaniałym stolarzem i
          zmontował do swojej knajpy niezwykłe meble,którymi nie można było po pijanemu
          rzucać,bo za ciężkie?Kelnerki z Jungsta?Zmieniały się dość często,ale były
          takie,co pracowały tam latami.Nastrój tej knajpy?Dziwne towarzystwo tam się
          schodzące?Pewnie,to se ne vrati,ale powspominać jest miło.
          • Gość: Yorick Re: U Jungsta IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 01:31
            kolego!
            właśnie wróciłem stamtąd bo jakoś dziwnie cięzkawo było (choć i tak w sumie
            nieźle) - Jungst brzmi zdecydowanie znajomo. czy on się gdzieś potem nie
            przeniósł? tak mi świta, że w Baszcie tam był bilard? mam rację?
            pzdrv
    • yoric Re: OKOP 09.08.02, 20:21
      no to do zobaczenia dziś w OKOPie!
      pzdrv
      • Gość: leziox Re: OKOP IP: *.arcor-ip.net 10.08.02, 01:35
        Niestety dziś się nie da,biorąc pod uwagę odległość,ale może kiedyś zaskoczę na
        browarek.
        • Gość: MICHAL Re: OKOP IP: *.skane.se 10.08.02, 04:08
          ....i ja bym tam wpadl pogadaloby sie....
          • Gość: leziox Re: OKOP IP: *.arcor-ip.net 10.08.02, 14:36
            Bilard i owszem,był,na dole,gdzie urządzano czasami dyskoteki.Na dyskotekach
            było przeważnie pustawo,ale za to na górze kwitło życie towarzyskie,przyłaziło
            się właściwie tylko dla i do znajomych.Po wywaleniu mebli i zmianie właściciela
            skończył się "Jungst" oraz jego legenda.A szkoda.
            • yoric Re: OKOP 10.08.02, 15:44
              ...i zrobiła się z Baszty dresiarnia... nawet nie lubię tamtędy przechodzić w
              piątki i soboty: Flesz, Baszta, Sarp... za dużo tego jak na te kilka metrów kw.
              Dawne Vegas - czyli Boomtown? bardzo spoko atmosferka. Irish również, ale
              przkroczyli granicę przyzwoitości (5,5zł). Bohema na dole tak. tyle, że tam się
              nie tańczy, albo mało. Karaoke w Bohemie potrafi być OK, jesli znajdzie sie
              ktoś z dorym głosem. pzdrv
              PS: aha. Luzak, ale tam się chyba trzeba najpierw zadomowić.
              • Gość: leziox Re: OKOP IP: *.arcor-ip.net 11.08.02, 14:27
                Hehe,do Luzaka łażę zawsze jak tylko mam okazję gościć w Olsztynie,a to ze
                względu na dobrą,tanią Warkę z nalewaka/3,50/oraz piranie w akwarium.Nigdy nie
                wiadomo,do czego takie akwarium może się przydać.Po wakacjach zapatruję się też
                na ładne dziewczyny,tam bywające.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka