agnieszka_gk 25.07.05, 12:11 Niedlugo bede spedzac urlop nad jeziorem w okolicach Olsztyna. Chcialabym sie dowiedziec czy w Kortowie albo w Olsztynie jest jakis aquapark i gdzie (linki chetnie widziane). Bede wdzieczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Aquapark w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.05, 13:24 W Kortowie jest aquapark pod tytułem Jezioro Kortowskie :)), a w Olsztynie jest 11 slabochlorowanych jezior do wyboru, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenobiusz Re: Aquapark w Olsztynie IP: 213.25.179.* 25.07.05, 13:45 W Olsztynie moda na aquaparki nie przyjęła sie.Prezydent miasta woli widocznie inne płyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Aquapark w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.05, 14:08 wOlsztynie są trzy aquaparki, na rogu Piłsudskiego i Kościuszki, na Dajtkach i w Tracku. Odpowiedz Link Zgłoś
mirxx Re: Aquapark w Olsztynie 25.07.05, 14:56 chyba lepiej uporządkować wiedzę: jezior jest nawet 13 (informacje z jednego z wątków tego forum- "jezioro pereszkowo"), ale tzw. aquaparku, czyli komplexu wypoczynkowo- rozrywkowego opartego o wodne przyjemności nie ma w mieście. najbliższy w MIkołajkach. w Olsztynie tradycyjnie przyjęło się planować jego budowę i rozpisywać się nad koncepcjami, ale kamyka na kamyk kłaść nikt się nie zdecydował:( póki pogoda- jeziora naprawdę sa atrakcyjną perspektywą. zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_gk Re: Aquapark w Olsztynie 26.07.05, 08:54 Dzięki za info. Jeziora rzeczywiscie są OK jak jest ładna pogoda; ja tylko szukałam alternatywy na niepogodę i atrakcje dla dziecka, bo nigdy nie wiadomo jak będzie. Pozdrawiam i oby te plany budowy porządnego parku wodnego w Olsztynie ziściły się w niedługiej przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Aquapark w Olsztynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:20 A mnie ,wbrew waszym narzekaniom ,olsztynski aquapark sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś