Gość: Oleslaw IP: *.*.*.* 18.09.01, 15:27 Jestem ciekaw jak tam nastroje w Elblagu? czy nadal obrazeni na Olsztyn? czy moze tak jak mowi moj kolega z uczelni, ktory pochodzi z Elblaga widac ze naklady inwestycyjne w miescie wzrosyl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: I co z Elblagiem? IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 15:32 Pozwolę sobie wyrazić uznanie dla Elbląga za pierwsze lata piwa EB (około 1991- 95, nie sądziłem przedtem, że kiedykolwiek dożyję w Polsce takiej jakosci piwa) oraz tym większy zawód z powodu dzisiejszych sików firmowanych tą nazwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: I co z Elblagiem? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 23:00 Miną lata zanim Elbląg zapomni o sentymentach do 3miasta i doceni związek z woj. warmińsko-mazurskim. Nie oczekujcie oznak zadowolenia. Zresztą warto postawic to pytanie na forum "elbląg". A mnie interesuje jakie browary poleca zrażony sikaczami z EB szanowny jd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: I co z Elblagiem? IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 23:24 Polecam mnóstwo: Lecha, Tychy, często bywający Schwechater. Naprawdę uwielbiałem EB, ale naprawdę nie da się tego pić. Dodam, że nie jestem z branży piwowarskiej, nic nie reklamuję, mam stosunek bezinteresowno-konsumencki (w rozsądnych granicach konsumpcji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: I co z Elblagiem? IP: *.*.*.* 19.09.01, 17:29 A czy forum Elblag istnieje? a nawet jesli, to nie ma co nabijac frekwencji konkurentom:> Odpowiedz Link Zgłoś