Dodaj do ulubionych

33 kawalerki na Cichej

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.10.05, 21:37
"33 kawalerki na Cichej

Prywatny przedsiębiorca kupił dawny hotel robotniczy przy ul. Cichej w
Olsztynie, (...) Przedsiębiorca pustostan przerobił na skromne kawalerki i od
kilku tygodni trwa ich sprzedaż

Dawny hotel Perkoz przy ul. Cichej to jedenastopiętrowy budynek wybudowany w
połowie lat 70... "

Z tytułu i wstępu do artykułu rozumiem, ze cały 11 piętrowy budynek
przerobiono na skromne kawalerki. Po ile metrów kwadratowych mają te
kawalerki? Po 100? Ładna mi skromność.

Brawo dla Pana Redaktora za rzetelną informację.
Obserwuj wątek
    • Gość: lll Re: 33 kawalerki na Cichej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:46
      Podziwiam odwagę przedsiębiorcy, ale także i pomysł. Najmniejsze mieszkania
      kosztuja najdrożej za metr i na takie jest najwięcej chętnych, bo na duże
      mieszkania ludzie w Olsztynie nie maja pieniędzy. Podstawa to myślenie. Brawo!
      • jola_z_dywit SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCACH 22.10.05, 11:25
        Lub działkach,kanałach.Ograbiono tysiące robotników by wybudować ten majątek,a
        teraz jednostki mają profity.POLSKIE PAŃSTWO PRAWA.A tobie kowalski bank da
        kredtyt 1mln?
        • Gość: Lilia Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC IP: *.phys.tue.nl 22.10.05, 14:05
          Jolu, a u ciebie morda znowu pelna wielkich hasel o narodzie i sprawiedliwosci.
          Szkoda, ze nie oburzalas sie tak gdy chodzilo o policjantow, ktorzy osmielili
          sie niedawno zatrzymac posla samejobory do kontroli drogowej, a ten im
          nawrzucal. Wtedy kpilas z policjantow, a to tez przeciez przedstawiciele
          narodu, o ktury tak sie troszczysz, kto wie, moze nawet wyborcy rzeczonego
          wiesniaka?
          • Gość: loki Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:13
            Jolu, jesli ten Kowalski jest z Samoobrony, to mu bank nie da nie tylko 1 mln
            ale i 10 zlotych kredytu, bo Samoobrońcy juz sobie kredytow nabrali.
          • jola_z_dywit Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC 22.10.05, 17:43
            Oj znam ja policjantów ,którzy ukradli mi kosiarkę za działalność w Samoobronie
            ,pastwili się nad małym dzieckiem jak ostatni zwyrodnialcy.Oczywiście byli
            sterowani z góry bo dostali takie instrukcje by mnie i moją rodzinę prześladować.
            I jestem pewna że atak na tego Posła to nie przypadek.A o dobrej policji powiedz
            bajkę rodzinom ofiar, przez mich zamordowanych.
            • Gość: Lilia Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC IP: *.phys.tue.nl 22.10.05, 19:24
              Najgorsze slowa cisna sie na usta po przeczytaniu twojej wypowiedzi, nie wiem
              tylko czy to debilizm, czy moze celowy sabotaz? Pokoj z toba, jolu, widac Pan
              Bog mial jakis cel, ze pozwolil ci przyjsc na swiat. Zaiste, nie wiem jednak,
              jaki.
              • jola_z_dywit Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC 22.10.05, 21:17
                Fanko zomo w nowym wydaniu,zaiste fakty do cię nie przemawiają.Natomiast
                posługujesz się inwektywami na poziomie w/w.Pan miał widać cel, by dziennikarze
                byli bez oczu lub młodzi ludzie jeździli na wózkach inwalidzkich całe życie,a
                moje dziecko widząc policje ,wołało z przerażeniem uważaj bandyci.
                • jolanta.janiszewska Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC 22.10.05, 21:23
                  Własnie, pożądek w Polsce morze zapewnić tylko Samoobrona i jej program poprawy państwa. Tylko porządne i prawe państwo z nowymi zasadami poprawi sytuację rzyciową polaków. Tylko Samoobrona i Andrzej Lepper!!!
                  • jola_z_dywit Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC 22.10.05, 22:30
                    Myśl przednia z Samoobroną lecz te błędy,świadczą że nie jestem autorką
                    słusznego z punktu merytorycznego postu.I śmiem postawić tezę ,że popularność
                    Samoobrony jako pragnatycznego ugrupowania wzrasta,sądząc po zainteresowaniu.
                    • Gość: rewelka Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 22:59
                      Brawo, Jolu! Zapowiada sie rewelacyjnie pragmatyczna koalicja: PiS straszy
                      zaostrzeniem sądów, Samoobrona doradzi jak te sądy olewać.
                      • Gość: kudlaty Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.10.05, 23:21
                        Hehehe hihihi jak dobrze ze ja w Anglii (a tak powaznie to mysle ze ci policjanci zatrzymali tego posla bo wiedzieli ze on jest z Samoobrony !! a jak dostali sygnal z kosmosu a dodatkowo samochod byl zdalnie namierzany !! eh ludzie eh)
                  • Gość: lolo Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 23:13
                    rzyciową??? a ja całe życie myślałem że się pisze życiową
            • josek3 Re: SPRZEDANO MAJĄTEK ROBOTNIKÓW A ONI NA DWORCAC 26.10.05, 14:10
              jestes tak samo "walnieta w mozg" jak twoj stary, oblesny, gruby maz.Zmien
              płyte bo ty ciagle o tym "pastwieniu sie nad dzieckiem".Za duzo sie naogladalas
              filmow fantastycznych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka