ol4 09.11.05, 16:24 being nie przejmuj sie - o tobie tez juz chyba kiedys pisali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dudelikelady Olsztyn To warmia nie mazury IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.11.05, 20:07 Barany Nieuki Ciemnota jedna ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Lato bis na Mazurach IP: *.range81-155.btcentralplus.com 09.11.05, 20:24 Moze w koncu sie "ktos" obudzi i zobaczy ze turysci przyjezdzaja tu juz nie tylko w lato ale przez caly rok i ci zagraniczni tez a bez LOTNISKA nie ma mowy o prawdziwej turystyce i kasie dla regionu np Niemcy coraz czesciej spedzaja sylwestra na Warmii i Mazurach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górol z jezior Re: Lato bis na Mazurach IP: *.asko / 82.177.183.* 09.11.05, 20:42 Mazury piękna rzecz.Mieszkam na Pojezierzu Iłwaskim gdzie min leży miasteczko PRABUTY.Położone wśród lasów i bodaj 8 jezior.Teren piękny...tylko.BRUD,totalny brud.Po sezonie brzegi jezior zarzucone są stertami śmieci,a władcy miasta nie robią nic aby cokolwiek zmienić.Prabuty najbardziej czyste są w pobliżu ratusza czyli oka burmistrza,natomiast zaplecze wtygląda jak slumsy w Soweto.Druga sprawa to jeziora.Ryby w nich nie złapiesz.Ostały się jeno żaby,a to na skutek rabunkowej gospodarki prowadzonej przez spółkę rybacką.Pytanie:czy tak wyglądają całe Mazury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil górolu z jezior... IP: 81.210.25.* 10.11.05, 10:40 wiedz ze niestety tak- zyjemy w pieknych czasach frywolnego kapitalizmu. Na mazurach wyglada to tak: ktos kto ma kase, uklady i "plecki" moze sobie hmm...wydzierzawic kawalek jakiegos akwenu (np.iles tam hekterow)i odlawiac ile wlezie, doslownie do oporu bez obowiazku ponownego zarybiania (koszty!).Zwykla rabunkowa gospodarka. Z roku na rok w jeziorach jest coraz mniej ryb- wiem o tym, gdyz mam znajomych mieszkajacych od lat nad Mamrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amaterasu Re: Lato bis na Mazurach IP: *.aster.pl 09.11.05, 21:59 masz ci los, a ja mam zajęcia w szkole... :-( życzę wszystkim udanej pogody i wypoczynku, Warmia i Mazury są piękne!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
emilkakey Re: Lato bis na Mazurach 09.11.05, 23:34 A ja proponuje spędzić 3-dniowy weekend w Węgorzewie. Napewno będzie wiele atrakcji.A przede wszystkim zwiedzanie miasteczka to sama przyjemność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor Re: Lato bis na Mazurach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 03:27 Koniecznie sławne Klewki. Odpowiedz Link Zgłoś
erpas Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 08:00 a ja zapraszam do gołdapi:)tam jest najfajniej i bez masy ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 10:49 Ale w Gołdapi nic nie ma:-( nawet zadnej zabytkowej chalupy na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.Urlopia.pl www.Urlopia.pl IP: *.pbsz.com.pl / 83.238.19.* 10.11.05, 13:59 www.Urlopia.pl - katalg miejsc noclegowych w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 14:28 "Zwykle tylko w weekendy jest więcej gości indywidualnych, bo na Mazurach jesienią nie ma właściwie żadnych atrakcji" nie tylko jesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Lato bis na Mazurach IP: *.profile.com.pl 10.11.05, 14:54 no a wieczoram polecam klub srodowisk tworczych niedaleko wysokiej bramy Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 15:01 klub srodowisk tworczych? brzmi jak kolo gospodyn wiejskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudelikelady jak na mazury to tylko do Skajbot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:41 www.skajboty74.prv.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś