Dodaj do ulubionych

Lato bis na Mazurach

09.11.05, 16:24
being nie przejmuj sie - o tobie tez juz chyba kiedys pisali?
Obserwuj wątek
    • Gość: dudelikelady Olsztyn To warmia nie mazury IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.11.05, 20:07
      Barany
      Nieuki
      Ciemnota jedna

;>

• Gość: swiatowy Re: Lato bis na Mazurach IP: *.range81-155.btcentralplus.com 09.11.05, 20:24
      Moze w koncu sie "ktos" obudzi i zobaczy ze turysci przyjezdzaja tu juz nie
      tylko w lato ale przez caly rok i ci zagraniczni tez a bez LOTNISKA nie ma mowy
      o prawdziwej turystyce i kasie dla regionu np Niemcy coraz czesciej spedzaja
      sylwestra na Warmii i Mazurach
    • Gość: górol z jezior Re: Lato bis na Mazurach IP: *.asko / 82.177.183.* 09.11.05, 20:42
      Mazury piękna rzecz.Mieszkam na Pojezierzu Iłwaskim gdzie min leży miasteczko
      PRABUTY.Położone wśród lasów i bodaj 8 jezior.Teren piękny...tylko.BRUD,totalny
      brud.Po sezonie brzegi jezior zarzucone są stertami śmieci,a władcy miasta nie
      robią nic aby cokolwiek zmienić.Prabuty najbardziej czyste są w pobliżu ratusza
      czyli oka burmistrza,natomiast zaplecze wtygląda jak slumsy w Soweto.Druga
      sprawa to jeziora.Ryby w nich nie złapiesz.Ostały się jeno żaby,a to na skutek
      rabunkowej gospodarki prowadzonej przez spółkę rybacką.Pytanie:czy tak wyglądają
      całe Mazury?
      • Gość: kamil górolu z jezior... IP: 81.210.25.* 10.11.05, 10:40
        wiedz ze niestety tak- zyjemy w pieknych czasach frywolnego kapitalizmu. Na
        mazurach wyglada to tak: ktos kto ma kase, uklady i "plecki" moze sobie
        hmm...wydzierzawic kawalek jakiegos akwenu (np.iles tam hekterow)i odlawiac ile
        wlezie, doslownie do oporu bez obowiazku ponownego zarybiania (koszty!).Zwykla
        rabunkowa gospodarka. Z roku na rok w jeziorach jest coraz mniej ryb- wiem o
        tym, gdyz mam znajomych mieszkajacych od lat nad Mamrami.
    • Gość: Amaterasu Re: Lato bis na Mazurach IP: *.aster.pl 09.11.05, 21:59
      masz ci los, a ja mam zajęcia w szkole... :-(
      życzę wszystkim udanej pogody i wypoczynku, Warmia i Mazury są piękne!:-)
    • emilkakey Re: Lato bis na Mazurach 09.11.05, 23:34
      A ja proponuje spędzić 3-dniowy weekend w Węgorzewie.
      Napewno będzie wiele atrakcji.A przede wszystkim zwiedzanie miasteczka to sama
      przyjemność!!!
    • Gość: znachor Re: Lato bis na Mazurach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 03:27
      Koniecznie sławne Klewki.
    • erpas Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 08:00
      a ja zapraszam do gołdapi:)tam jest najfajniej i bez masy ludzi:)
      • ol4 Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 10:49
        Ale w Gołdapi nic nie ma:-( nawet zadnej zabytkowej chalupy na rynku
    • Gość: www.Urlopia.pl www.Urlopia.pl IP: *.pbsz.com.pl / 83.238.19.* 10.11.05, 13:59
      www.Urlopia.pl - katalg miejsc noclegowych w Polsce
    • ontarian Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 14:28
      "Zwykle tylko w weekendy jest więcej gości indywidualnych, bo na Mazurach
      jesienią nie ma właściwie żadnych atrakcji"
      nie tylko jesienia
    • Gość: ola Re: Lato bis na Mazurach IP: *.profile.com.pl 10.11.05, 14:54
      no a wieczoram polecam klub srodowisk tworczych niedaleko wysokiej bramy
      • ontarian Re: Lato bis na Mazurach 10.11.05, 15:01
        klub srodowisk tworczych?
        brzmi jak kolo gospodyn wiejskich
        • Gość: dudelikelady jak na mazury to tylko do Skajbot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 15:41
          www.skajboty74.prv.pl
          polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka