Gość: Br.UNER IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 11:07 Oczywiście chodzi mi o LUFT, który jest właściwy dla HANSA! Oczywiście chodzi o Hansa Klossa czyli J23 czyli rodzimą wersję najlepszego agenta wszechczasów czyli...??? bdb wz/Br.UNER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Br.Uner Re: HANS? IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 11:18 barthezz napisał(a): > czyli James'a Bonda? :))))) Poznałem Cię Hans! Hans! Rączki, rączki!!! ;)))Br. Uner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Br. Uner Re: HANS? IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 11:27 barthezz napisał(a): > my name is Bond! James Bond!!!!! Czuję się wstrząśnięty! Nie zmieszany! :)))Br.Uner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: HANS? IP: 195.205.73.* 23.05.02, 11:27 o,7 zgłoś się...! Gość portalu: Br.Uner napisał(a): > barthezz napisał(a): > > > czyli James'a Bonda? :))))) > > > > > Poznałem Cię Hans! > Hans! Rączki, rączki!!! > ;)))Br. Uner > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Wisła, Wisła? IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 11:29 Wisła, Wisła, ja Promyk słońca! Odbiór. Wisła...Wisła!!! Ja Wisła. Ja Wisła. Słyszymy Cię dobrze! ...---... ...---... ...---... ;;;))) ;;;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wisła, Wisła? IP: 195.205.73.* 23.05.02, 11:32 tu Odra, nnie moge mówić, bo mamy ważną akcję, jakiś Troje uwzięło sie z koncertowaniem na ulicy... Gość portalu: mors napisał(a): > Wisła, Wisła, ja Promyk słońca! Odbiór. > Wisła...Wisła!!! > > > > > > > > Ja Wisła. Ja Wisła. Słyszymy Cię dobrze! > ...---... ...---... ...---... ;;;))) ;;;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Wisła, Wisła? IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 11:33 Ja Wisła, ja Wisła! A może to Banda czworga? Jak jest Rudy to może to nawet pancerni!! ;;))Wisła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOdra Re: Wisła, Wisła? IP: 195.205.73.* 23.05.02, 11:39 tu Odra sa bardzo podejrzani, nosza koszulki z napisem U2 , jest ich troje, a zapowadają się jako egoztyczny sechctet... czekamy więc na ewentualne pojawienie sie następnych osobników... Gość portalu: mors napisał(a): > Ja Wisła, ja Wisła! > A może to Banda czworga? > Jak jest Rudy to może to nawet pancerni!! > ;;))Wisła Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wisła, Wisła? 23.05.02, 12:09 Popatrzcie nadchodzą.......o w dupe jest ich siedmiu............wpaniałych???? Gość portalu: MOdra napisał(a): > tu Odra > sa bardzo podejrzani, nosza koszulki z napisem > U2 , jest ich troje, a zapowadają się jako egoztyczny sechctet... > czekamy więc na ewentualne pojawienie sie następnych osobników... > Gość portalu: mors napisał(a): > > > Ja Wisła, ja Wisła! > > A może to Banda czworga? > > Jak jest Rudy to może to nawet pancerni!! > > ;;))Wisła > Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Wisła, Wisła? 23.05.02, 12:10 ja widze tylko 3 i wcale nie muszkieterow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Wisła, Wisła? IP: 195.205.73.* 23.05.02, 12:12 a za nimi mcała armia z krzyżami... to nie krzyżacy, to łódzkie pogotowie? barthezz napisał(a): > ja widze tylko 3 i wcale nie muszkieterow! Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Wisła, Wisła? 23.05.02, 12:21 co ty bredzisz? jakie krzyze? to pielgrzymka do Czestochowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Wisła, Wisła? 23.05.02, 12:12 Popatrzcie nadchodzą.......o w dupe jest ich siedmiu............krasnoludkow???? randia napisał(a): > Popatrzcie nadchodzą.......o w dupe jest ich siedmiu............wpaniałych???? > > Gość portalu: MOdra napisał(a): > > > tu Odra > > sa bardzo podejrzani, nosza koszulki z napisem > > U2 , jest ich troje, a zapowadają się jako egoztyczny sechctet... > > czekamy więc na ewentualne pojawienie sie następnych osobników... > > Gość portalu: mors napisał(a): > > > > > Ja Wisła, ja Wisła! > > > A może to Banda czworga? > > > Jak jest Rudy to może to nawet pancerni!! > > > ;;))Wisła > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent br Re: Odra, Odra! Deszyfracja. IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 13:00 Deszyfruję: U2 znaczy dwa - iloczyn z "troje" daje Sześć - SEX. SEX lokacja - między "5" a "7". Dalej 5 to - palce. "7" dni tygodnia. Kompletna deszyfracja: Penetracja między palcami intensywna w czasie siedmiu dni. Satysfakcja gwarantowana! Penetrować należy obszar między wielkim palcem stopy lewej i wielkim palcem stopy prawej( Pedis destr. Pedis sinistr.) Agent specjalny Br.Uner&Dr.Obiazgowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Odra, Odra! Deszyfracja. IP: 195.205.73.* 23.05.02, 13:03 Tu Odra, wnosze poprawki: deszyfracja brzmi: głodnemu chleb na myśli Gość portalu: agent br napisał(a): > Deszyfruję: > U2 znaczy dwa - iloczyn z "troje" daje Sześć - SEX. > SEX lokacja - między "5" a "7". Dalej 5 to - palce. > "7" dni tygodnia. > Kompletna deszyfracja: > Penetracja między palcami intensywna w czasie siedmiu dni. Satysfakcja > gwarantowana! > Penetrować należy obszar między wielkim palcem stopy lewej i wielkim palcem > stopy prawej( Pedis destr. Pedis sinistr.) > Agent specjalny Br.Uner&Dr.Obiazgowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Br.Uner Re: Odra, Odra!Pora obiadu!!!. IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 13:07 Odra, Odra! Czy to nie pora obiadu?? ;))Br.Uner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Odra, Odra!Pora obiadu!!!. IP: 195.205.73.* 23.05.02, 13:10 tu Odra Widelec się gdzieś w rejonie włóczy, dziś więc bez obiadu... Gość portalu: Br.Uner napisał(a): > Odra, Odra! Czy to nie pora obiadu?? > ;))Br.Uner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br.Uner Re: Odra, Odra!Pora obiadu!!!. IP: *.sp / 192.168.5.* 23.05.02, 13:12 Widelec ma chyba święto, bo tak się pięknie umył i lśniący popędził się spisywać;)) Br.Uner Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Odra, Odra!Pora obiadu!!!. 23.05.02, 13:15 MMMHHHHH a łyżka na to ........ Gość portalu: br.Uner napisał(a): > Widelec ma chyba święto, bo tak się pięknie umył i lśniący popędził się > spisywać;)) > Br.Uner Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wisła, Wisła? 23.05.02, 13:13 Wiesz, barthezz, małe jest piękne a do tego potrafi być figlarne........:) barthezz napisał(a): > > Popatrzcie nadchodzą.......o w dupe jest ich siedmiu............krasnoludkow??? > ? > > > > > randia napisał(a): > > > Popatrzcie nadchodzą.......o w dupe jest ich siedmiu............wpaniałych > ???? > > > > Gość portalu: MOdra napisał(a): > > > > > tu Odra > > > sa bardzo podejrzani, nosza koszulki z napisem > > > U2 , jest ich troje, a zapowadają się jako egoztyczny sechctet... > > > czekamy więc na ewentualne pojawienie sie następnych osobników... > > > Gość portalu: mors napisał(a): > > > > > > > Ja Wisła, ja Wisła! > > > > A może to Banda czworga? > > > > Jak jest Rudy to może to nawet pancerni!! > > > > ;;))Wisła > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: LUFTHANSA? IP: 195.205.73.* 23.05.02, 13:14 to dobrze, że lśniący, bo gdyby go tak spisali, że niedomyty, to koniec..., kupuję nowe srebrne sztućce...... Gość portalu: Br.UNER napisał(a): > Oczywiście chodzi mi o LUFT, który jest właściwy dla HANSA! > Oczywiście chodzi o Hansa Klossa czyli J23 czyli rodzimą wersję > najlepszego agenta wszechczasów czyli...??? > > > > > > > > > bdb > wz/Br.UNER Odpowiedz Link Zgłoś