ontarian 16.11.05, 18:16 dlaczego mnie Pan tak wczoraj powycinal? przeciez ja nic zlego nie zrobilem! taki z Pana Olsztyniak, ze strone elbonczykow Pan trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Panie Romanie IP: *.olsztyn.mm.pl 16.11.05, 18:22 Pan Roman jest Warszawiakiem. Oni tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Romanie 16.11.05, 18:28 eh tam! predzej bym uwierzyl w to, ze jest Elblonzakiem Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.olsztyn Re: Panie Romanie 16.11.05, 20:04 Jestem warszawiakiem, ale byłym. Mam nadzieję, że mnie to tłumaczy. Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Panie Romanie 16.11.05, 21:01 redakcja.olsztyn napisała: Jestem warszawiakiem, Roman Antonowicz Jak to powiedzial Kargul do Pawlaka po tym, gdy dowiedzieli sie, ze amerykanski brat Pawlaka ma czarnoskora nieslubna corke / cytuje z pamieci /; Nie jest to powod do wstydu, ale chwalic sie tez nie ma czym... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Panie Romanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:10 ...to widać, słychać i czuć.... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Romanie 16.11.05, 23:08 no tak, to wiele tlumaczy ale dlaczego mnie Pan tak bardzo powycinal jesli dlatego, ze jestem bylym Olsztyniakiem to jest to po prostu zwykly rasizm a to jest bardzo niepoprawne politycznie w dzisiejszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Panie Ontarianie...;) 16.11.05, 23:19 ... kto jak kto, ale Ty powinienes wiedziec, ze zycie (szczegolnie to forumowe) jest jak jajo - trzeba je zniesc;) Ontarianku - lepiej byloby gdybys Alfika (jak juz ktos gdzies wspomnial:) na brudzia zaprosil, a nie skubiecie sobie siersc na wyscigi, a pozniej zdziwienie okazujesz, gdy nozyce pojda w ruch - zreszta intuicja mi podpowiada, ze napewno nadrobisz wyciete zaleglosci, wiec w czym problem?:) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Ontarianie...;) 16.11.05, 23:24 problem w tym, ze na darmo sie produkowalem czy ty wiesz ile mnie to wszystko kosztowalo!? a tu jednym cieciem, ciach! i ni ma! wyglada na to, ze chyba wszystko od nowa musze zaczynac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol4 Re: Panie Ontarianie...;) IP: *.eranet.pl 16.11.05, 23:57 Ontarian prawda jest taka ze Herr Redaktor (o ile to on tnie) ma troche racji. Nie widzial sposobu na oddzielenie ziaren od plew i wycial rowno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Panie Ontarianie...;) 17.11.05, 00:24 ontarian napisał: > problem w tym, ze na darmo sie produkowalem > czy ty wiesz ile mnie to wszystko kosztowalo!? > a tu jednym cieciem, ciach! i ni ma! > wyglada na to, ze chyba wszystko od nowa musze zaczynac :)))))) no nie placz juz;) po co od nowa zaczynac? - przeciez i tak wszyscy wiedza, ze Ty za Olsztyn to w ogien...i w ogole wlasnom piersiom;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Panie Ontarianie...;) 17.11.05, 00:33 Ty borasca sie tu z chlopaka nie smiej tylko wycinaj intensywniej prowokatorow z elblonka Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Panie Ontarianie...;) 17.11.05, 00:50 ol4 napisał: > Ty borasca sie tu z chlopaka nie smiej > tylko wycinaj intensywniej prowokatorow > z elblonka no wiesz? grrr Ja sie nie smieje z, tylko usmiecham do niego - to jest zdziebko roznica;) W sumie to jestem troche zla na Pana Redaktora, bo mnie uprzedzil tym razem:) - jak tak dalej pojdzie to zapomne gdzie nozyce leza - ale z drugiej strony to moja wina bo za dlugo sie namyslalam i przyjemnosc wycinki tym razem przeszla mi kolo nosa;) - ale zapewniam Cie, Ol4, ze bede ciac skrupulatnie wszystkich tych, ktorych pisanie zacznie zjezdzac na pobocza forumowe;) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Ontarianie...;) 17.11.05, 13:34 borasca0107 napisała: > wszystkich tych, ktorych pisanie zacznie zjezdzac > na pobocza forumowe;) przeciez po to sa pobocza, zeby na nie zjezdzac a nie przejazd innym blokowac p.s. nie twierdze, ze Pan Roman nie mial racji wycinajac chce sie tylko upewnic, ze zachowana byla polityczna poprawnosc Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Panie Ontarianie...;) 18.11.05, 02:35 ontarian napisał: > przeciez po to sa pobocza, zeby na nie zjezdzac > a nie przejazd innym blokowac :))) no widzisz - biorąc pod uwagę to, że tymi poboczami forumowymi jest ośla laweczka rezerwowa to zgadzam się z Tobą calkowicie;) - po to jest, aby ją od czasu do czasu zwiedzić i szczególnie niektórym chętnym ulatwić trochę nożyczkami dotarcie do niej;) - wszystko w ramach odblokowania drogi do dyskusji innym, wiec jak widzisz calkowicie jest tutaj zachowana poprawnosc polityczna;) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Ontarianie...;) 18.11.05, 13:09 wszystko pieknie, ladnie a co jesli Pan Roman wycial moje wpisy ze wzgledu na moje olsztynskie pochodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: Panie Romanie 18.11.05, 12:43 Panie Romanie, wszystkiego najlepszego z okazji imienin! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.olsztyn Re: Panie Romanie 18.11.05, 12:45 Dziękuję, obchodzę - o ile nie zapomnę - kiedy indziej. Roman Antonowicz Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Panie Romanie 18.11.05, 12:55 czy te imieniny nie sa przypadkiem w lutym ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Romanie 18.11.05, 13:10 co tak dopytujesz? flaszke chcesz kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Panie Romanie 18.11.05, 13:25 flaszke mam juz dawno(dostalam w prezencie), ale nie ma kto tego wypic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Romanie 18.11.05, 13:39 muraszka1 napisała: > ale nie ma kto tego wypic ;-) o kurde! to co w tej flaszce jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Panie Romanie 18.11.05, 14:06 to faktycznie niech ona lepiej ta flaszke dla Pana Romana da Odpowiedz Link Zgłoś