Gość: Eskarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:56 Mieszkam w Olsztynie od niedawna i szukam dobrego stomatologa. Chce zrobic licowki albo korony - moze ma ktos pozytywne doswiadczenie?! Bardzo prosze o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsznet.ec.pl 22.11.05, 22:29 jeśli dobry to Bladowski ale trzeba się wcześniej zapisać i czekać ok 3-4 tygodni na wizytę. ale robi super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsznet.ec.pl 22.11.05, 22:32 przyjmuje - ul.Szarych Szeregów 5 523-61-30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskarina Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:33 A moglabys podac nieco wiecej szczegolow: Jak ma na imie i gdzie przyjmuje. Bo w google Bladowskich bardzo duzo wyskoczylo. A moze jeszcze wiesz jak ceny koron albo licowek sie przedstawiaja! Z wlasnego doswiadczenia wiesz ze jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsznet.ec.pl 23.11.05, 17:56 marek bladowski przyjmuje - ul.Szarych Szeregów 5 523-61-30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskarina Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:37 Wielkie dzieki! Na innym forum tez jest polecany jako dobry spaejalista! A jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzz Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 22.11.05, 22:47 Przyjdzie PiS i zrobi porządek z tymi dentystami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsznet.ec.pl 22.11.05, 23:36 zdecydowanie doktor Plewik - przyjmuje na ul. Mickiewicza /w podwórku za WZDZ- em/, codziennie oprócz piątków, trzeba się umówić - można wybrać porę dnia. Super stomatolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttom Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.orange.pl 22.11.05, 23:44 a który robi to wszystko w znieczuleniu ogólnym ( lub innym - aby nie cierpieć i w ogóle nie czuć ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskarina Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:46 Z tego co sie dowiedzialam to znieczulenie miejscowe daje kazdy dentysta jesli tylko takie zyczenie wyrazisz. Jezeli chodzi o znieczulenie ogolne, to nie mam zielonego pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskarina Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:42 Dzieki! A nie wiesz jak cenowo sie sprawa przedstawia? Chodzi mi o licowki albo koronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 08:57 Polecam Panią doktor Sęk Jolantę. Delikatnie, przyjemnie i dobrze. Nie jest najtańsza ale według mnie warto. Prezyjmuje na jarotach ulica Janowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskarina Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 11:03 Hmmm... Mieszkam na jarotach wiec mialabym blisko! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Dobry dentysta poszukiwany 23.11.05, 11:29 Ja zaś będę pazernym wieprzkiem i do "mojej" (i wszystkich pokoleń mojej Rodziny, krewnych i powinowatych, przyjaciół i znajomych) Pani Doktor - namiaru Ci nie dam, bo ostatnio i mnie samemu, Jej pacjentowi od dziesiątków lat - coraz trudniej wepchnąć się z terminem. Mój Wnusio w wieku przedszkolnym uwielbia Ją - a to już COŚ ! Po co więc w ogóle odzywam się ? Ano po to aby potwierdzić, że WARTO nieco czasu poświęcić, aby w końcu odnaleźć tą jedną-jedyną Panią (może i Pana) Doktor. Zaprawdę, zaprawdę - są różni, a więc także i ŚWIETNI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.11.05, 22:32 Czyżbyś Mobydicku mówił o pani Doktor Rorot?? Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Re: Dobry dentysta poszukiwany 24.11.05, 12:26 Gość portalu: Madzia napisał(a): > Czyżbyś Mobydicku mówił o pani Doktor Rorot?? Nie-e, dr A.W.z gabinetem na ulicy Poety, ale więcej ze mnie nie wyciągaj. Jednak ciekawość naukowo-porównawcza mnie kusi aby się pojawić u dr Rorot na jakimś przeglądzie. Hej, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.06, 14:48 Wez ja sobie wsadz w buty-nieusluzny samolubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 23.11.05, 15:36 Zabiegi w znieczuleniu ogolnym robi klinika dr.Sławomira Szymańskiego na Osiedlu Generałow.Szymański jest specjalista chirurgii szczękowej i zatrudnia dobrych fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 03.03.06, 21:31 Ac powiecie o Polkardzie i ich dentystach oraz chirurgach stomatologach? Ktorego dentyste ktory zajmuje sie wszystkim (chirurg, dentysta, protetyk) mozecie polecic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.160.228.231.olsznet.ec.pl 04.03.06, 11:05 jezeli Polkard to tylko dr Jolanta Martyn,b.sympatyczna i delikatna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 04.03.06, 14:50 Ja polecam - dr.Szymanskiego(mimo wszystko).Klinika na Jarotach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lina Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 13.03.06, 13:44 nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:59 Polecam dentystkę/dentystów z Gdańska.. Tam lekarze, którzy przymują prywatnie mają refundacje z NFZ.. przeglądy i proste leczenia darmowe.. wstawienie nowego super ząbka to 400 zł a nie 1000 jak w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.06, 13:04 Dobrze ale - Alla - podaj jakies namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.06, 20:54 Czy w ogole teraz NFZ zwraca jakies koszty za wizyty w prywatnych zakladach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dobry dentysta poszukiwany IP: *.olsznet.ec.pl 15.03.06, 16:39 A w którym gabinecie mozna zrobić wybielanie zebów? Odpowiedz Link Zgłoś