Gość: deise IP: *.ols.vectranet.pl 01.01.06, 18:54 W imieniu kuzynki poszukuje opiekunki do 2 dzieci do niemiec do Polskiej rodziny - bardzo pilne-na wszystkie pytania odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria73 Re: POSZUKUJE OPIEKUNKI 02.01.06, 14:39 ja też odpowiadam w imieniu kuzynki ,ktora nie ma komputera! Kuzynka ma 60 lat,wyksztalcenie pedagogiczne,plastyk,znajomość jezyka niemieckiego,umie prowadzić dom Jest osba ciepłą serdeczną,lubiącą dzieci - to moja prywatna opinia. W chwili obecnej nie mogę sie z nia sko0ntaktować ale uczynię to do wieczora. Proszę o podasnie warunków tj: wieku dzieci,miejsca zamieszkania i ewentualnych oczekiwań.Proszę o pilną jeżeli to mozliwe odpowiedż na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
maria73 Re: POSZUKUJE OPIEKUNKI 02.01.06, 14:44 ewentualnie proszę o podanie numeru telefonu - oczywiście na prywatna skrzynkę Pozdrawiam i czekam - Maria Odpowiedz Link Zgłoś
deise Re: POSZUKUJE OPIEKUNKI 02.01.06, 16:25 witam jzu wszystko napisłąm na prywatna skrzynke- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś