Gość: Marta IP: *.tvk.tpsa.pl 09.11.02, 19:34 Chciałabym powitać wszystkich Forumowiczów i spytać o pozwolenie na dłuższe zagnieżdżenie się na Forum (jajek nie będę znosiła) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jd Re: Powitanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.11.02, 19:39 Ponieważ akurat jestem pod ręką, to w imieniu... itd., witam Martę, życząc zagnieżdżenia na dłużej, wielu wrażeń, satysfakcji i refleksji za miesiąc, że miała wielkie szczęście, że wpadła miesiąc temu na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 09.11.02, 20:00 Dziękuję za powitanie, postaram się w miarę szybko wciągnąć w tematykę Forum, chociaż przeglądając wątki, nie każdy jest na moje siły, bo jestem istotką kruchą, ale nie z porcelany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bio Re: Powitanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:59 Witamy nową koleżankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 22:42 Witaj, Marto wsrod nas :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Powitanie IP: *.icm.edu.pl / *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 14:38 Witaj Jutrzenko! Styl wejścia jest wiele obiecujący :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 16:52 Dołączam się do pozdrowień kolegów. Ciekawe, czy Marta z nami wytrzyma? Większość koleżeństwa - oprócz oczywiście mnie - to chroniczni złośliwcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 10.11.02, 21:06 Hej, witam! Pisz mądrze i często! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:12 również gorąco witam - pamiętaj, że tu panuje obsesja pisania bezbłędnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.ub.uni / 172.20.6.* 11.11.02, 13:46 Hmm. troche sie koledzy pospieszyli i moglas sie Marto nabrac ze to takie latwe. a tu niestety pozwolenie otrzymasz tylko jesli obiecasz ze w moich postach bedziesz sie ze mna zgadzac. fakt ze pozwolenie nie jest Ci do niczego potrzebne, ale skoro pytasz to czemu nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 11.11.02, 15:25 Och niebiosa uchyliły wrota swe przede mną. Dziękuję serdecznie. Powiem szczerze, jestem bardzo mile zaskoczona takim powitaniem. Naprawdę muszę przyznać, ale i pochylić czoła przed Wami wszystkimi. Chcąc ukazać się na forum przeczytałam wiele postów i faktycznie - O Wielcy - co mnie powitaliście, dziękuję Wam za to. Przechodząc jednak do normalności cieszę się, że mogę być wśród Was. Nie jest to żadna wazelinka, ale jest mi naprawdę przyjemnie. Chociaż mówiąc szczerze inne rzeczy podniecają mnie dużo bardziej ;-). Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Powitanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 15:51 Trzeba mieć zawsze coś do pragnienia, by nie być nieszczęśliwym w swoim szczęściu - jak mawiał Baltazar Graciany Morales. :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 11.11.02, 21:25 A pragnieniem jest mieć przyjaciół i jak to powiedział kiedyś Pan Konfucjusz "Trzy są rodzaje przyjaźni, które korzyść przynoszą: przyjaźń z prostolinijnym, ze szczerym i z takim, który wiele wie." - którzy zacz Wy jesteście? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Powitanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.11.02, 22:19 Co Martę podnieca bardziej? Nie obawiaj się też góźb Olesława. Olesław głosi poglądy tak humanistyczne, humanitarne, prospołeczne i przyjazne dla środowiska, że nie sposób z nim się nie zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Powitanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 07:36 Gość portalu: Marta napisał(a): > prostolinijnym, ze szczerym i z takim, który wiele wie." - którzy zacz Wy > jesteście? ;-) My oczywiscie podpadamy pod obytrzy punkty ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.ub.uni / 172.20.6.* 12.11.02, 15:34 Szkoda tylko ze ja podniecamy mniej niz inne rzeczy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 12.11.02, 19:35 Po cóż smutki Olesławie, nikt tego nie łyka "Nawet święta krowa potrzebuje byka." - Harold Pinter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 19:49 Pieknie, nie poznaję koleżanki. Cicha woda... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 12.11.02, 22:27 Ja tylko tak, "wymsło" mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.11.02, 00:06 Uhmmmmm ... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.urz.uni-heidelberg.de 13.11.02, 15:43 pioter to jakas niezla zawodniczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 13.11.02, 23:00 Witajcie, witajcie!!! To nie jest Olimpiada i nie startuję w zawodach. Niezła? Hm, no cóż, nie mnie o tym gaworzyć. Jednak musze się skucić i powiedzieć, iż Koguciki moje drogie, Wasze kukuryku to więcek kuku a niżeli ryku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.11.02, 23:31 No nie, to mnie powaliło, ledwo z podłogi do klawiatury sięgam. To się nazywa "wejście"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 01:05 pioter! Broń męskiego honoru forum. Wywal pikantną fraszkę. Może się nam Marta zawstydzi. Inaczej przyjdzie nam ustąpić miejsca na forum młodszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 14.11.02, 06:42 Razu pewnego Marta (niejednego grzechu warta) olsztyńskie forum tak przywitała "Ja posty będę wam często pisała" Z początku cichutko, spokojnie Zwykłością raczyła nas chojnie Ale że na forum Olsztyna męski kwiat cały To w białogłowie skryte instynkty zagrały Więc wkrótce do dzieła przystąpiła Parę "lepszych" cytatów wstawiła A znalazła tak trafne wstawki Że chłopy padają jak kawki Lecz Marto, rozważ i pomnij me słowa Nie rozbudzaj nadziei, jeśliś nie gotowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Powitanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 07:59 > Jednak musze się skucić i powiedzieć, iż Koguciki moje drogie, > Wasze kukuryku to więcek kuku a niżeli ryku. Mo my Marto ciche chlopaki jestesmy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.urz.uni-heidelberg.de 14.11.02, 14:18 Ciche bo ciche... Ale pioter ma jescze w odwodzie swoj slawny miecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 14.11.02, 18:50 Gotowa, jam gotowa, w mej kibici urok przaśny, Długi włos i krasne lico, choć nie jestem już dziewicą, Dziś mą cnotą i zacnością jest przytaknąć jegomościom Byście kontent z tego byli, jednak byście też radzili, Cóż za dziewka i kobita, to wie jedna- tylko Rita Bo cóż mili dżentelmeni, świat nam się już dawno zmienił Rita, Marta – rodzyneczki, wśród połaci pokus męskich Bronią silnie strony kobiet – nie poniosą raczej klęski. Lecz nie walka tutaj ważna, ja tu inne plany snuję Już znalazłam bratnie dusze – no i za to Wam dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 20:49 składam hołd, aczkolwiek zamilczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 15.11.02, 16:12 Rito - ja zaś hołduję zasadzie, iż panowie nasi mili powinni nie stosować bardzo trafnego powiedzonka imć pana Jana Sztaudyngera, iż "Ku chwale Ojczyzny jeden dzień kobiety, cały rok mężczyzny." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 21:06 Nie martw się Marta - ponoć mężczyżni starzeją się, lecz nigdy nie stają się lepszymi w przeciwieństwie do kobiet, chyba to powiedział Oscar Wilde . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 15.11.02, 22:56 Tak, tak, starzeją się. Ale to Pan Bóg po obejrzeniu całego stworzonego przez siebie świata, zachwytach nad pięknem przyrody, zwierzątek, lasów, jezior, kiedy zrozumiał, że wyszło mu samo najpiękniejsze - nagle ujrzał stworzoną przez siebie kobietę. Przyjrzał jej się uważnie, po czym rzekł "Nie no, ty to całe życie malować będziesz się musiała ... " ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 23:28 i z tej to przyczyny kobiety z multimiliarderów robią milionerów, dokończ Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 16.11.02, 06:47 Proszę bardzo - dokończę o robieniu z multi zwykłych śmiertelników. Kobieta jest jak karabinowa kula - wpada w oko, rani serce, dziurawi kieszeń i wychodzi bokiem. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 17:17 Będę sędzią, punkt dla Piotra, czekamy na rewanż Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 16.11.02, 22:51 Przepraszam, że tak późno, ale to ustawiczna edukacja. Pioter, jeżeli nie wiesz dlaczego Bóg stworzył mężczyzn? To dlatego, że wibrator nie ma funkcji 'koszenie trawnika'. I jeszcze troszeczkę Jaka jest różnica między punktem G a pubem? Wielu facetów wie jak znaleźć pub. No i - Czym różni się mężczyzną od kota? - Koty zawsze trafiają do kuwetki... czyż nie przyznają mi Panowie racji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 16.11.02, 22:58 No i zaraz zostanę posądzona o feminizm. Nie, nie, bo wymiana myśli zacznie się posuwać w nie tym kierunku co potrzeba. Dlatego pójdę spańku bo jestem zmęczona (szkółką). Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 23:03 remis chociaz Marta , mój kot został oddany w obce ręce tylko za to , że nie trafiał do kuwety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 17.11.02, 08:38 Upsss, to z kotkiem w takim razie Marta przegięła. W budce telefonicznej stoi od 45 minut facet, przykłada słuchawkę do ucha i nic nie mówi. Na zewnątrz rośnie coraz bardziej zdenerwowana kolejka chcących zadzwonić. W końcu oczekujący nie wytrzymują, stukają w drzwi i mówią "Panie, skończ się Pan bawić, my chcemy zadzwonić!". Na to facet "Cicho, nie widzicie że rozmawiam z żoną?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 17.11.02, 12:17 A wcale, że nie. Do kibelka wchodzi student Oxfordu i robi siusiu. Drugi student z Cambridge zrobił siusiu i wychodzi. Student z Oxfordu mówi: - My studenci z Oxfordu jak zrobimy siusiu to myjemy ręcę Student z Cambridge: - a my z Cambridge nie obsikujemy rąk. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś