IP: *.tvk.tpsa.pl 09.11.02, 19:34
Chciałabym powitać wszystkich Forumowiczów i spytać o pozwolenie na dłuższe
zagnieżdżenie się na Forum (jajek nie będę znosiła) ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: jd Re: Powitanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.11.02, 19:39
      Ponieważ akurat jestem pod ręką, to w imieniu... itd., witam Martę, życząc
      zagnieżdżenia na dłużej, wielu wrażeń, satysfakcji i refleksji za miesiąc, że
      miała wielkie szczęście, że wpadła miesiąc temu na to forum.
      • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 09.11.02, 20:00
        Dziękuję za powitanie, postaram się w miarę szybko wciągnąć w tematykę Forum,
        chociaż przeglądając wątki, nie każdy jest na moje siły, bo jestem istotką
        kruchą, ale nie z porcelany ;-)
    • Gość: Bio Re: Powitanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 19:59
      Witamy nową koleżankę
    • Gość: detritus Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 22:42
      Witaj, Marto wsrod nas :o)
    • Gość: Ed Re: Powitanie IP: *.icm.edu.pl / *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 14:38
      Witaj Jutrzenko! Styl wejścia jest wiele obiecujący :-))
      Pozdrawiam
      • Gość: spoko Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 16:52
        Dołączam się do pozdrowień kolegów.
        Ciekawe, czy Marta z nami wytrzyma? Większość koleżeństwa - oprócz oczywiście
        mnie - to chroniczni złośliwcy...
    • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 10.11.02, 21:06
      Hej, witam! Pisz mądrze i często!
      • Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:12
        również gorąco witam - pamiętaj, że tu panuje obsesja pisania bezbłędnie
    • Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.ub.uni / 172.20.6.* 11.11.02, 13:46
      Hmm. troche sie koledzy pospieszyli i moglas sie Marto
      nabrac ze to takie latwe.
      a tu niestety pozwolenie otrzymasz tylko jesli obiecasz
      ze w moich postach bedziesz sie ze mna zgadzac.
      fakt ze pozwolenie nie jest Ci do niczego potrzebne, ale
      skoro pytasz to czemu nie:)
      • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 11.11.02, 15:25
        Och niebiosa uchyliły wrota swe przede mną. Dziękuję serdecznie. Powiem
        szczerze, jestem bardzo mile zaskoczona takim powitaniem. Naprawdę muszę
        przyznać, ale i pochylić czoła przed Wami wszystkimi. Chcąc ukazać się na forum
        przeczytałam wiele postów i faktycznie - O Wielcy - co mnie powitaliście,
        dziękuję Wam za to. Przechodząc jednak do normalności cieszę się, że mogę być
        wśród Was. Nie jest to żadna wazelinka, ale jest mi naprawdę przyjemnie.
        Chociaż mówiąc szczerze inne rzeczy podniecają mnie dużo bardziej ;-).
        Pozdrawiam
        Marta
        • Gość: Ed Re: Powitanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 15:51
          Trzeba mieć zawsze coś do pragnienia, by nie być nieszczęśliwym w swoim
          szczęściu - jak mawiał Baltazar Graciany Morales. :o))
          • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 11.11.02, 21:25
            A pragnieniem jest mieć przyjaciół i jak to powiedział kiedyś Pan
            Konfucjusz "Trzy są rodzaje przyjaźni, które korzyść przynoszą: przyjaźń z
            prostolinijnym, ze szczerym i z takim, który wiele wie." - którzy zacz Wy
            jesteście? ;-)
            • Gość: jd Re: Powitanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.11.02, 22:19
              Co Martę podnieca bardziej?
              Nie obawiaj się też góźb Olesława. Olesław głosi poglądy tak humanistyczne,
              humanitarne, prospołeczne i przyjazne dla środowiska, że nie sposób z nim się
              nie zgadzać.
            • Gość: detritus Re: Powitanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 07:36
              Gość portalu: Marta napisał(a):
              > prostolinijnym, ze szczerym i z takim, który wiele wie." - którzy zacz Wy
              > jesteście? ;-)

My oczywiscie podpadamy pod obytrzy punkty ;o)
              • Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.ub.uni / 172.20.6.* 12.11.02, 15:34
                Szkoda tylko ze ja podniecamy mniej niz inne rzeczy:(
                • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 12.11.02, 19:35
                  Po cóż smutki Olesławie, nikt tego nie łyka
                  "Nawet święta krowa potrzebuje byka." - Harold Pinter.
                  • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 19:49
                    Pieknie, nie poznaję koleżanki. Cicha woda... ;o)
                    • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 12.11.02, 22:27
                      Ja tylko tak, "wymsło" mi się.
                      • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.11.02, 00:06
                        Uhmmmmm ... :o)
                    • Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.urz.uni-heidelberg.de 13.11.02, 15:43
                      pioter to jakas niezla zawodniczka...
                      • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 13.11.02, 23:00
                        Witajcie, witajcie!!!
                        To nie jest Olimpiada i nie startuję w zawodach. Niezła? Hm, no cóż, nie mnie o
                        tym gaworzyć. Jednak musze się skucić i powiedzieć, iż Koguciki moje drogie,
                        Wasze kukuryku to więcek kuku a niżeli ryku.
                        • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 13.11.02, 23:31
                          No nie, to mnie powaliło, ledwo z podłogi do klawiatury sięgam. To się
                          nazywa "wejście"!
                          • Gość: spoko Re: Powitanie IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.02, 01:05
                            pioter! Broń męskiego honoru forum. Wywal pikantną fraszkę. Może się nam Marta
                            zawstydzi. Inaczej przyjdzie nam ustąpić miejsca na forum młodszym.
                            • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 14.11.02, 06:42
                              Razu pewnego Marta
                              (niejednego grzechu warta)
                              olsztyńskie forum tak przywitała
                              "Ja posty będę wam często pisała"
                              Z początku cichutko, spokojnie
                              Zwykłością raczyła nas chojnie
                              Ale że na forum Olsztyna męski kwiat cały
                              To w białogłowie skryte instynkty zagrały
                              Więc wkrótce do dzieła przystąpiła
                              Parę "lepszych" cytatów wstawiła
                              A znalazła tak trafne wstawki
                              Że chłopy padają jak kawki
                              Lecz Marto, rozważ i pomnij me słowa
                              Nie rozbudzaj nadziei, jeśliś nie gotowa....
                        • Gość: detritus Re: Powitanie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 07:59

> Jednak musze się skucić i powiedzieć, iż Koguciki moje drogie,
                          > Wasze kukuryku to więcek kuku a niżeli ryku.

Mo my Marto ciche chlopaki jestesmy ;o)
                          • Gość: Oleslaw Re: Powitanie IP: *.urz.uni-heidelberg.de 14.11.02, 14:18
                            Ciche bo ciche...
                            Ale pioter ma jescze w odwodzie swoj slawny miecz:)
                            • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 14.11.02, 18:50
                              Gotowa, jam gotowa, w mej kibici urok przaśny,
                              Długi włos i krasne lico, choć nie jestem już dziewicą,
                              Dziś mą cnotą i zacnością jest przytaknąć jegomościom
                              Byście kontent z tego byli, jednak byście też radzili,
                              Cóż za dziewka i kobita, to wie jedna- tylko Rita
                              Bo cóż mili dżentelmeni, świat nam się już dawno zmienił
                              Rita, Marta – rodzyneczki, wśród połaci pokus męskich
                              Bronią silnie strony kobiet – nie poniosą raczej klęski.
                              Lecz nie walka tutaj ważna, ja tu inne plany snuję
                              Już znalazłam bratnie dusze – no i za to Wam dziękuję.
                              • Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 20:49
                                składam hołd, aczkolwiek zamilczę
                                • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 15.11.02, 16:12
                                  Rito - ja zaś hołduję zasadzie, iż panowie nasi mili powinni nie stosować
                                  bardzo trafnego powiedzonka imć pana Jana Sztaudyngera, iż "Ku chwale Ojczyzny
                                  jeden dzień kobiety, cały rok mężczyzny."
                                  ;-)
                                  • Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 21:06
                                    Nie martw się Marta - ponoć mężczyżni starzeją się, lecz nigdy nie stają się
                                    lepszymi w przeciwieństwie do kobiet, chyba to powiedział Oscar Wilde .
                                    • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 15.11.02, 22:56
                                      Tak, tak, starzeją się.
                                      Ale to Pan Bóg po obejrzeniu całego stworzonego przez siebie świata, zachwytach
                                      nad pięknem przyrody, zwierzątek, lasów, jezior, kiedy zrozumiał, że wyszło mu
                                      samo najpiękniejsze - nagle ujrzał stworzoną przez siebie kobietę. Przyjrzał
                                      jej się uważnie, po czym rzekł "Nie no, ty to całe życie malować będziesz się
                                      musiała ... " ;o)))
                                      • Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 23:28
                                        i z tej to przyczyny kobiety z multimiliarderów robią milionerów, dokończ Piotr
                                        • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 16.11.02, 06:47
                                          Proszę bardzo - dokończę o robieniu z multi zwykłych śmiertelników.
                                          Kobieta jest jak karabinowa kula - wpada w oko, rani serce, dziurawi kieszeń i
                                          wychodzi bokiem. ;o)
                                          • Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 17:17
                                            Będę sędzią, punkt dla Piotra, czekamy na rewanż Marty.
                                            • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 16.11.02, 22:51
                                              Przepraszam, że tak późno, ale to ustawiczna edukacja.
                                              Pioter, jeżeli nie wiesz dlaczego Bóg stworzył mężczyzn? To dlatego, że
                                              wibrator nie ma funkcji 'koszenie trawnika'.
                                              I jeszcze troszeczkę
                                              Jaka jest różnica między punktem G a pubem?
                                              Wielu facetów wie jak znaleźć pub.
                                              No i - Czym różni się mężczyzną od kota?
                                              - Koty zawsze trafiają do kuwetki...
                                              czyż nie przyznają mi Panowie racji!
                                              • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 16.11.02, 22:58
                                                No i zaraz zostanę posądzona o feminizm. Nie, nie, bo wymiana myśli zacznie się
                                                posuwać w nie tym kierunku co potrzeba. Dlatego pójdę spańku bo jestem zmęczona
                                                (szkółką). Pa
                                                • Gość: rita Re: Powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 23:03
                                                  remis
                                                  chociaz Marta , mój kot został oddany w obce ręce tylko za to , że nie trafiał
                                                  do kuwety.
                                                  • Gość: pioter Re: Powitanie IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 17.11.02, 08:38
                                                    Upsss, to z kotkiem w takim razie Marta przegięła.
                                                    W budce telefonicznej stoi od 45 minut facet, przykłada słuchawkę do ucha i nic
                                                    nie mówi. Na zewnątrz rośnie coraz bardziej zdenerwowana kolejka chcących
                                                    zadzwonić. W końcu oczekujący nie wytrzymują, stukają w drzwi i mówią "Panie,
                                                    skończ się Pan bawić, my chcemy zadzwonić!". Na to facet "Cicho, nie widzicie
                                                    że rozmawiam z żoną?"
                                                  • Gość: Marta Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 17.11.02, 12:17
                                                    A wcale, że nie.
                                                    Do kibelka wchodzi student Oxfordu i robi siusiu. Drugi student z Cambridge
                                                    zrobił siusiu i wychodzi. Student z Oxfordu mówi:
                                                    - My studenci z Oxfordu jak zrobimy siusiu to myjemy ręcę
                                                    Student z Cambridge:
                                                    - a my z Cambridge nie obsikujemy rąk.
                                                    Pozdrawiam
                                                    ;-)
                                                  • Gość: . Re: Powitanie IP: *.tvk.tpsa.pl 29.11.02, 18:49
                                                    I co ścichła rybitwa???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka