Dodaj do ulubionych

porwania dziewczyn w Olsztynie????

14.02.06, 11:26
Mam pytanko, niech mi ktos powie, czy to prawda ze w Olsztynie uprowadza sie
mlode dziewczyny.. Pytam, bo gdy zobaczylam wywieszone zdjęcie poszukiwanej
24-latki, kolega będący ze mną powiedział, że to już dziewiąta dziewczyna,
która jakby zapadła się pod ziemię. I jeszcze wczoraj w telewizji komunikat o
poszukiwanej innej dziewczynie z Pieczewa... Co wy na to? M
Obserwuj wątek
    • spacyja Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 14.02.06, 11:31
      Dodam, ze nie sa to az tak młode dziewczyny, żeby zniknięcia wytłumaczyć "burzą
      hormonów" czy dorastaniem...Czy może to być zwykły zbieg okoliczności?
      • Gość: internauta Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.mm.pl 14.02.06, 12:51
        Poprostu te dziewczyny same znikaja albo postanawiaja szybciej sie
        usamodzielnic.Taka kolej rzeczy.Znam dziewczyny ktore po pewnym okresie wrocily
        do domu rodzinnego bo juz im tamte zycie sie znudzilo i u mamuski jest lepiej.
        • jana2706 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 15.02.06, 15:32
          to nie jest bajka:(
          od 18 stycznia nikt nie widzial Tatiany,
          studentki UWM,szuka Jej tez Rutkowski,Boze pomoz
          • Gość: EN Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.mm.pl 15.02.06, 15:39
            Jak szuka Rutkowski to może być "przechlapane"-odsyłam do dzisiejszego "NIE" tam
            opisują jego fachowość.
            - "Detektyw nadmuchany" - wirtualne sukcesy detektywa Krzysztofa Rutkowskiego.
            - "Detektyw wydmuchany" - rzeczywista groźba zapudłowania detektywa Krzysztofa
            Rutkowskiego.
        • balsaminka Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 23.02.06, 21:32
          Ja je znam...poprostu wyjechaly do Anglii

Za nerki za malo placa w Polce

hahahaha
      • Gość: gosia Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl / 82.160.155.* 28.02.06, 01:03
        To ja już nie wiem co mam o tym myśleć. W piątek jadę do Ciechanowa, i spróbuję
        dowiedzieć się czegoś więcej od rodziny Tatiany. Dobrze by było gdyby to była
        prawda, że nikogo nie znaleziono.
      • Gość: oko Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:27
        czestochowa.toplista.pl/?we=jaskier
    • generallo Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 15.02.06, 15:38
      może same uciekają z waszego miasteczka ;)
      tam gdzie widzą perspektywy realizacji swoich planów,
      poszukajcie ich w Warszawie,Poznaniu,Bydgoszczy,Krakowie,Wrocławiu i.t.d.
      • Gość: Helmi Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:54
        To chyba nie jest dobry temat na idiotyczne komentarze!
        • generallo Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 15.02.06, 16:48
          ale sami widzicie że w Olsztynie jakby dziewczyn ubywa :(
    • Gość: 24 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl 15.02.06, 15:43
      od dawna sie nad tym zastanawiam! jakis czas nie bylo mnie w olsztynie ale po
      powrocie zauwazylam ze co jakis czas pojawiaja sie plakaty o zaginionych
      mlodych dziewczynach. zaczynam sie czuc nieswojo w moim ulubionym miescie!
      • jana2706 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 15.02.06, 17:42
        ostatni slad,(Gazeta Olsztynska)to nagranie z kamer moritoringu,
        trzech zbirow uprowadza dziewczyne :(
        • Gość: ??? Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.mm.pl 17.02.06, 14:05
          Wlasnie zobaczylam w olsztyńskiej zdjęcie ostatnio zaginionej
          dziewczyny.Wierzyc sie nie chce, że w centrum miasta po godzinie 23 znika ktos
          bez śladu.Wygląda na to, ze lepiej nie wyruszać do pubów z kolezanka(jedna)
          tylko z cała obstawą, najlepiej płci męskiej.Mam nadzieje,że ta dziewczyna
          znajdzie się niedługo cała i zdrowa.
          • Gość: Och Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: 62.87.223.* 17.02.06, 14:41
            Znowu czarna Wołga ?
            • generallo Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 17.02.06, 16:33
              czyli potwierdzają się przypuszczenia,
              Radia Allenstein że w Olsztynie
              działa mafia znad Pregoły :(
        • generallo Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 17.02.06, 16:31
          a moze to były działania Detektywa Rutkowskiego,
          który odbijał dziewczynę z rąk porywaczy?
          • Gość: Piotr Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.man.olsztyn.pl 17.02.06, 23:40
            banda prostaków!a jak byłaby to twoja dziewczyna albo siostra?Panuje ogólna
            znieczulica!Powinna panować solidarność społeczna!Zero tolerancji dla
            pedofilii, dewiantów i innych przestępców!
            • generallo Tylko ciekawe? 18.02.06, 09:43
              Co robi wasza cudowna i mająca najlepsze w kraju wyniki Policja?
              • Gość: Magducha Re: Tylko ciekawe? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.02.06, 00:27
                policja jest najlepsza w spisywaniu ludzi pijacych piwo w parku ewentualnie
                majacych przy sobie trawy na 1 wbicie i juz wielkie halo. dla Ciebie to jest
                moze i powod do lekcewazacej ironii. pewnie dlatego, ze po prostu jestes
                facetem i Tobie niestety/stety nei groza takie rzeczy jak nam. a ja tez jestem
                przerazona, bo slyszalam juz tyle historii z roznych zrodel- i raczej jezeli
                ktos ma ochote wyjechac do jakiegos wiekszego miasta nie umawia sie z 3
                kolesiami z wana, aby podjechali pod przystanek, pobili towarzysza i zabrali
                sila do samochodu. zastanow sie z czego sobie robisz marne zarty. a perspektywy
                sa wszedzie tylko trzeba cos soba reprezentowac.
                • generallo Magducha się obraziła? 23.02.06, 14:56
                  Nie masz powodu,
                  aby się unosić damską dumą :)
                  A jak zapewne wiesz to gro Olsztyńskiej policji,
                  macie z mojego Elbląga i stąd macie dobre wyniki,
                  bowiem przedtem po Olsztynie szalały gangi,
                  porywające laski do burdeli za Odrą :(
                  a teraz skoro nowi z Elbląga zabrali się do akcji,
                  mogę ci zagwarantować że spokojnie możesz się wybrać
                  na spacer w środku nocy np. o 1.20 a nikt ci nie zagrozi :)
                  bo tak będzie bezpiecznie na olsztyńskich ulicach :)
                  • Gość: Magducha Re: Magducha się obraziła? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.02.06, 21:02
                    dziekuje za Twoje zapewnienia, chcialabym abys mial racje, jednak dalej jakos
                    bardzo nieswojo!! spacery o 1.20 nie sa mi obce w zadnym stopniu ale w
                    najblizszym czasie chyba sobie podaruje. poza tym to, o czym slyszalam(tylko
                    slyszalam) wcale nei mialo meijsca o 1.20 tylko poznym popoludniem- co uwazam
                    za o wiele gorsza pore niz noc, i w srodku dnia.
            • balsaminka Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 23.02.06, 21:35
              Gość portalu: Piotr napisał(a):

> banda prostaków!a jak byłaby to twoja dziewczyna albo siostra?Panuje ogólna
              > znieczulica!Powinna panować solidarność społeczna!Zero tolerancji dla
              > pedofilii, dewiantów i innych przestępców!

Piotr ma racje..totalna znieczulica dla szlajajacych sie lasek kolo polnocy.

Stop przemocy !!!!!!!!!!!
            • Gość: da mass Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:23
              jak nie wiesz co to znaczy dewiant to sie nie udzielaj...tolerować nie należy
              faszyzmu....pokój jest drogą...a twój post zajeżdża mi prawicowym bełkotem fu
          • Gość: caroline Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl 01.03.06, 22:13
            To by nie było ogłoszenia o zaginięciu Tatiany na samej stronie detektywa
            Rutkowskiego...
    • Gość: Jankiel Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:15
      Po tym jak PIS doszedł do władzy postanowiły opuścić nasz smętny kraj.
      • Gość: zniesmaczona Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl 21.02.06, 20:17
        a propo zaginionych dziewczyn slyszalam,ze ostatnio znalezli jedna po tygodniu
        zgwalcona, pobita i bez nerki... wyglada na to,ze uprowadzaja ludzi dla
        organow.. jakis facet tez podobno zginal na dniach
        • mobydickzolsztyna Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 21.02.06, 20:31
          Gość portalu: zniesmaczona napisał(a):

1> i bez nerki... wyglada na to,ze uprowadzaja ludzi dla organow..

Ależ się zmieniają te społeczne potrzeby. Jeszcze wczoraj, w latach 50-tych
          także ludziska znikali, a wszyscy świetnie wiedzieli, że wyspecjalizowani
          bandyci mielą ofiary i robią z nich kiełbasy. TEGO, a nie nerek wtedy brakowało.
          • Gość: Asiaa Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 22.02.06, 22:03
            to już pewne... też słyszałam o tych organach...
            jak można być takim *ujem!!! jak można zabić ludzi dla pieniedzy!
            • Gość: gość Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:33
              słyszałam, że znaleźli ciało Tatiany, porzucone w Kortowie. Miała wycięte organy
              • Gość: zyz Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.mm.pl 23.02.06, 01:27
                podobno pis porywa z braku kadr na urzedy i do rad nadzorczych
              • Gość: Helmi Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:04
                Kiedyś słyszałem takie historie, że w okolicach kortowa znajdowali ciała
                studentów pozbawionych organów. Ktoś podobno zatuszował wtedy sprawę. Ale myślę
                ze to tylko bajki były.
                • Gość: do helmi Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:07
                  Gość portalu: Helmi napisał(a):
                  > Kiedyś słyszałem takie historie, że w okolicach kortowa znajdowali ciała
                  > studentów pozbawionych organów. Ktoś podobno zatuszował wtedy sprawę. Ale
                  myślę ze to tylko bajki były.
                  Dokładnie chodziło o jednego studenta samobójce. Kilka lat temu. Szukano go
                  kilka tygodni. Ktoś niestety wspomniał potem w gazecie, ze ciało było
                  okaleczone przez lisy. I stąd poszła ta cała plotka o "wycinaniu organów"
    • mrowka79 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 23.02.06, 09:23
      Ale dlaczego jakoś nie słychac nigdzie o tych znalezionych ciałeach?
      Ja pracuje w takiej instytucji gdzie to powinno byc głosne a tu nic!Cisza!
      Czy Wy przypadkiem nie siejecie tylko postrachu?
      Skąd wiadomość,że znaleziono Tatianę bez organów?
      • marco_polaco Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 23.02.06, 10:49
        Ludzie skąd wy takie bzdury bierzecie? jakie 9 dziewczyn? jakie organy??? każdy
        ktoś od kogoś slyszał, który od kogoś slyszał - skoro zaginęły inne studentki
        to czemu plakaty tylko Tatiany są? pomyslcie trochę!
        Skoro znaleziono jak Twierdzicie Tatianę to dlaczego wciąż pojawiają się
        plakaty???
        Czy ktoś widział może pogrzeb krórejś z 9 osób albo zna je może z imienia i
        nazwisk??

ludzie mają wielką potrzebe bania się...
        • Gość: Magducha Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.02.06, 21:10
          no wlasnie o to chodzi- bez sensu takie plotki, wymyslanie, przekrecanie. ale
          na poczatku wrazenie robi. w sumie co do plakatow to jest opcja, ze ktostam nei
          chce robic afery i siac strachu. w kazdym razie jezeli wszystko jest prawda-
          mam nadzieje, ze nie- to wtedy takie opieranie sie na plotkach jest najgorsza
          metoda- powinna ta cala policja czy kotstam ogloszac prawde- od razu, wtedy
          przynajmniej, gdyby cos sie dzialo kazdy zwracalby uwage na to, co sie wogkol
          neigo dzieje. pewnei masa ludzi widziala te Tatiane tylko nikt nie ma
          wyuczonych obserwacji otoczenia. w kazdym razie ja slyszalam info o dosc
          krotkiej drodze od autora- czyli w sumie niewiele mozliwosci do rpzekrecania i
          wymyslania- i te 2 info sa masakra!! trzymajcie sie
      • Gość: Balsi Panikarze !!!!!!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 23.02.06, 21:39
        Nie zalatwia sie w ten sposob dawcow organow bez uprzedniej analizy
        przydatnosci i zdrowotnosci takiego organu.

po za tym..przestancie lazic po nocach i szukac sensacji tam gdzie jej nie ma.
        Za nauke sie wescie a jak wam zle to Anglia czeka.
        • Gość: ja Re: Panikarze !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:58
          słuchaj jest wiele instytucji gdzie ludzie "kupują" ograny . Podrobione
          dokumenty itp i możesz mieć co chcesz , nowe oko , serce , nerki co tylko chcesz!!
    • marco_polaco Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 23.02.06, 10:51
      BZDURY!!!!!!!

żadnych nekrologów, żadnych pogrzebów, żadnych imion, nazwisk, żadnych plakatów
      o innych zaginionych!!!
      • Gość: lolo Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 11:27
        pare lat temu do zaginięcia studenta dorobiono podobną historię także
        prawdopodobnie to jest wyimaginowany problem (oczywiście poza zaginięciem
        Tatiany)
        • Gość: ryba696 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:40
          Ludzie jakie bzdury piszecie, jakie organy, kto porywa, jakie plakaty na mieście???? Zagineła jedna biedna dziewczyna i poprostu wielu dobrych ludzi ją szuka i oby znalezli jak najszybciej. A ty generallo nie przesadzaj z tym chwaleniem Elbląga bo ci mogą Olsztyniacy nastukać :)))))
          • generallo Najpierw musieliby się wydostać z szuwarów ;) 23.02.06, 21:33
            o ile dojadą ze swojej wiochy do metropolitarnego Elbląga :)
            • Gość: da mass Re: Najpierw musieliby się wydostać z szuwarów ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:34
              generallo!!!do jakiego elblonga?;]do tej stolicy żuław,przecież już was powoli
              zalewa a kase na melioracje hmmm zapomnij!a najwidoczniej słowo metropolia też
              ma dla ciebie obce znaczenie więc przed uprzednim sie z jego zapoznaniem lepiej
              pozostań w swym dresiarskim disko-raju;]
        • Gość: antoś Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:04
          chodzi ci o tego z ul tuwima
          • Gość: Aga Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 07:54
            To prawda z tą dziewczyną. Znależli ją z rozprutym brzuchem, wczoraj się o tym
            dowiedziałam. A może sprawa u Was ucichła, nie ma nekrologu, gdyż w Olsztynie
            studiowała a pochodzi z Ciechanowa. Straszna tragedia dla rodziny
            • Gość: marco_polo Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:05
              a ha..i studenci ktorzy noermalnie rozklejaja nekrologi o studentce, rektor
              oglaszajacy zalobe milcza...pewnie policja nakazala wszystkim milczenie..moze
              to agencje rzadowe
    • mrowka79 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 24.02.06, 09:53
      No dobrze,ale czy ktoś może w jakikolwiek sposób potwierdzić te informacje?
      Dlaczego jest cisza w mediach?
      Skąd info o Tatianie bez organów?Było gdzieś podane w jakichkolwiek
      informacjach?
      • Gość: mike Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.man.olsztyn.pl 24.02.06, 22:57
        Ja jestem z Ciechanowa ,ale moim zdaniem to plotki siejecie i tyle...ja polecam
        Jasnowidza z Czluchowa, Krzysztofa Jackowskiego
    • Gość: ToKu Jakiś czas temu (2 lata, 3?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:24
      Jeździłem rowerem po starówce, kiedy minęła mnie furgonetka, w której jakaś
      dziewczyna tłukła w ściany i wołała pomocy.

Goniłem tą furgonetkę do skrzyżopwania Warszawska Jagiellończyka (to z
      Chrystusem), jak się zorientował, że za nim jadę, to znacznie przśpieszył.

Miał zachlapane rejestracje, więc pewno Policja, której to zaraz zgłosiłem nie
      mogła nic zrobić.

Działo się to wczesnym popołudniem.

Potem słyszałem, że wtedy była fala porwań, taką własnie jasną furgonetką.
      Dziewczyny gwałcili i wszystko nagrywali.
      Gdyby nie to, że pracowałem w instytucji, w której mogłem się o tej fali porwań
      dowiedzieć, to oprócz tej pogoni, do dziś nie wiedziałbym, że coś się działo.

Milczenie złotem jak mówi przysłowie.
      Organy władzy dbają o nas, co byśmy nie wpadli w panikę.

Moim zdaniem, kiedy szaleje jakiś seryjny przestępca, to społeczeństwo powinno
      być informowane, ale takie działanie nikomu, poza dziennikarzami nie jest na
      rękę, a dziennikarze jak to dziennikarze, o jednych rzeczach wiedzą, o innych
      nie, o jednych piszą, o drugich milczą.

P.S. To co jakiś czas temu (tak w drugiej połowie lat 90-ych) było, że porywają
      ludzi dla organów i ich mordują to czystej wody plotka, wiem to na pewno.
      • Gość: IZA&ANKA w takim razie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:58
        ... może by nam pan powiedział jak ta furgonetka wyglądała? Skoro policja nas
        nie informuje i nie wiemy na co zwracać uwagę, czego sie wystrzegać, to może
        chociaż tak sobie pomożemy. A swoją drogą: dziewczęta! nie chodźcie same
        wieczorami i trzymajcie się miejsc, gdzie panuje jakiś ruch uliczny! Nie dajcie
        się porwać, zgwałcić i pokroić.
        No i jeszcze słówko do Gzaety... Chcecie być blisko Olsztyna, pisać o sprawach ,
        które dotyczą jego mieszkańców, które dzieją się właśnie tu i teraz, dlaczego
        zatem nie piszecie o domniemanych porwaniach dziwczyn??? Nawet jeżeli jest to
        tylko psychoza, to również warto o tym napisać. Od kilku dni jest to najświeższy
        temat w mieście, wszyscy o nim mówią więc dlaczego wy o nim nie piezecie?
        • Gość: marco_polo Re: w takim razie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:03
          Iza i Anka nie wierzcie w te bzdury, teraz juz nie mowia o obecnych porwaniach
          tylko o przeszlych i kazdy pracuje w "instytucji" na dodatek:) dziewczyny
          zadzwoncie na policje i sie normalnie o to zapytajsie.poszukacie numeru do
          komendy wojewodzkiem policji i same sie przekonajcie a nie sluchacie fantazji
          jakies niewydarzonych tworcow.

pozdrawiam
          • Gość: ToKu A co, masz smtęną minę, bo nigdy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:55
            pracowałeś w instytucji, w której ma się dostęp, do takich informacji?

P.S. Do przedmówczyń ci faceci z furgonetki już w najbliższym czasie nikogo nie
            zgwałcą.

Do mArco Polo - wystarczy mieć otwarte oczy - starówka była wtedy pełna ludzi -
            tylko jeden pan się obrócił - reszta przeszłą nad tym do poprządku dziennego -
            pewnie naoglądali się za dużo filmów i myśleli, że to jakiś sequel kręcą - może
            "Osiem"?
      • Gość: marco_polo Re: Jakiś czas temu (2 lata, 3?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:01
        jaaasne i obudziłeś się po seansie filmu "siedem":)
        • Gość: marlon Re: Jakiś czas temu (2 lata, 3?) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:37
          Nie ma nad czym sie tu klocic.
          Tatiany jeszcze nikt nie znalazl, ani martwej, ani zywej wiec po co te
          spekulacje. Jezli nawet ktokolwiek cos wie, pracuje dla jakies instytucji, wie
          cos o zaginieciach dziewczyn i moze opisac to jakiegos wana, to jakiegos
          kolesia, ktory wlasnie sie szarpal z dziewczyna.. to niech zadzwoni na policje!
          Takie plotkowanie na ten temat nie ma najmniejszego sensu! Gadalem z kolezanka
          Tatiany, ktora czesciowo zajmowala sie rozklejaniem plakatow po Olsztynie o jej
          zaginieciu (takze jest z Ciechanowa) i ona mowi, ze nadal o niej nic nie wiadomo!
          Profilaktycznie, jak powtarzaly nasze matki swym dzieciom plci pieknej... po
          nocy i sama nigdzie nie laz. Jezeli nawet te sytuacje mialy miejsce w dzien...
          (przypominam, ze z opowiadan kolezanki Tatiane zniknela w godzinach nocnych) to
          nie lazic uliczkami bocznymi, na skroty przez jakies dziwne miejsca.
          • Gość: xyz Re: Jakiś czas temu (2 lata, 3?) IP: *.ols.vectranet.pl / 82.160.155.* 27.02.06, 01:22
            Ja jestem z Ciechanowa i niestety mam wieści potwierdzone, że to ciało Tatiany
            znaleziono. Jestem w szoku, nekrologów jeszcze nie widać, bo pewnie jeszcze za
            wcześnie. I jak ktoś napisał wcześniej że to już 9 dziewczyn, ja słyszałam że
            pięć. Z tego samego źródła. Znajomy policjant z Ciechanowa. Więc chyba by nie
            kłamał...
    • Gość: LG Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 10:58
      Myślę że żaden przypade. A organy sa w cenie q..........i to powoduje że ludzie znikają. Gdzie są ABW i inne lenie smierdzace?? Nie można takiej organizacji" rozpraciwać. Przecież pokrolili ja lekarze specjaliści a organy które zabrali gdzieś trzeba było przewieść!!! Żenada ale sam już sie zgubiłem w tym piep....Kraju.

Niech spoczywa w pokoju jej dusza +++'
    • Gość: T.T Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.tdi.tktelekom.pl 27.02.06, 13:27
      To jest prawda z tymi dziewczynami wiem że znależli jedną bez nerki słyszałem
      taką wersje że chodzi o organy.Straszne to już jest koniec świata.
      • Gość: ryba696 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 14:52
        ludzie a skąd ci co porywają wiedzą że te porwane są zdrowe? przecież żeby sprzedać organ trzeba mieć bezwzględną pewnośc że ktoś jest zdrowy.Te porwania i wycinanie organów to jakaś wierutna bzdura.
        • muraszka1 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 27.02.06, 15:34
          jednak,pieknej,radosnej dziewczyny nie ma :(
        • Gość: gosia Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:55
          Słuchajcie, przecież mogli przeprowadzić badania po porwaniu. Albo jest sprawa
          bardziej poważna i więcej osób jest w to zaangażowanych. Mogą być informacje
          sprzedawane z gabinetów lekarskich. Czy ktoś z bliskiego otoczenia Tatiany,
          koleżanki i koledzy z akademika, czy wiecie czy ostatnio Tatiana gdzieś była na
          jakiś badabniach, gdzieś się leczyła. Więc mogą być dwie takie możliwości, albo
          ją przebadali po porwaniu, albo informację sprzedał lekarz.
    • Gość: ANIM Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:40
      czy ktos moze powiedziec czy to w koncu prawda?policja milczy , media tez.nikt nie probuje dementowac tych informacji w mediach.wczoraj kolezanka mówila ze z jej osiedla(mieszka na dajtkach) probowali porwac dziewczyne w kortowie jak wracala z zajec.ale ta narobila halasu, ktos rucil sie jej na pomoc i bandyci uciekli.wszyscy powoli zaczynaja panikowac!! czy to prawda ze cialo tatiany znalezli kolo Dajtek?
      • Gość: ania Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.man.olsztyn.pl 28.02.06, 00:15
        Hey,wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam,ze 24-letnia Tatiana,zostala znaleziona na
        Dajtkach bez OCZU i Nerki !!!!!!!!!Tragedia!!!Boje sie gdziekolwiek teraz
        wychdzic!!!
    • Gość: annodomino Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.06, 00:18
      z tego co wiem jest to nieprawda Tatiany jeszcze nie odnalezli i z tymi
      porwaniami to tez bzdura oraz zadnego ciala bez organow nie znaleziono jak nie
      wierzycie wiecej informacji mozecie uzyskac na stronie komendy wojewodzkiej
      www.warminsko-mazurska.policja.gov.pl/ oraz jutro w gazecie olsztynskiej
      ma byc o tym informacja
      • Gość: annodomino Re: nie prawda z tymi porwaniami IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.06, 00:23
        dokladniejsze dane to strona www.warminsko-mazurska.policja.gov.pl/
        zakladka wydzialy z.prasowy w informacjach albo w archiwum z dnia 27.02 no i
        gazeta olsztynska
        • mameluch Re: nie prawda z tymi porwaniami 28.02.06, 00:29
          dzięki za linka. cytat z tej strony (dla leniwych;)
          'Nieprawdą jest pojawiająca się informacja o tym, że w Olsztynie w ostatnim
          czasie zaginęło kilka młodych kobiet oraz, że rzekomo w okolicach Kortowa
          znaleziono ich pozbawione narządów wewnętrznych ciała.'
    • Gość: anka Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.rektorat.uwm.edu.pl / *.uwm.edu.pl 28.02.06, 08:25
      wiem,że znaleźli dziewczynę z Pieczewa bez wnętrzności więc nie była to
      dziewczyna,która ucieka do Anglii.
      • Gość: rektorat Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:48
      • theedge Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 28.02.06, 08:54
        a ja wiem ze ufoludki mieszkaja w Klewkach, wiem ze Elvis zyje a Kopernik byla
        kobieta.
    • Gość: czytelnik Z forum do prasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 08:55
      Lokalna GW jak zwykle zaspała i publikuje jakieś michałki o bockach i kradziezy
      drzwi z bunkra. Za to w Radiu Olsztyn i Gazecie Olsztyńskiej jeszcze ktos
      pracuje. Policja dementuje plotki o porwaniach:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3186979.html
    • mrowka79 Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 28.02.06, 09:42
      Kochana Aniu ja jakos tylko tutaj na forum czytam o tych porwaniach i ciałach
      bez wnetrzności.Jeśli twierdzisz,że znaleziono dziewczynę bez organów to może
      poinformuj wszystkich skąd to wiesz?W prasie cisza,komunikat policji dementuje
      te doniesienia,więc może ujawnisz nam źródło swoich informacji?
      • mobydickzolsztyna Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 28.02.06, 10:17
        Może byłoby sensownym "połączenie wysiłków" dla rozwiewania oparów absudu?
        thor.wm.pl/forum/viewtopic.php?t=10389&postdays=0&postorder=asc&start=0
      • Gość: Nadia Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:38
        To prawda znaleziono Tatianę na Dajtkach bez nerek!!!Oni wiedzą,że dziewczyny
        są zdrowe bo są wcześniej obserwowane,przeważnie w dyskotekach po czym śledzone
        i uprowadzane dla organów... Zagineły znowu 3 dziewczyny bawiły się na
        starówce...dziwczyny uważajcie na siebie, nie stwarzajcie okazji dla porywaczy,
        nie chodzcie same i spoufalajcie się z nowo poznanymi kolesiami...
        • Gość: LG Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:57
          A buce z prokuratury zdementowały wiadomość, a wiecie czemu?? Bo za duża popelina juz była i liczba studentów by spadała w nowym naborze a o dla miasta to jest strasznie niekorzystne!!!
          A dziewczyna nie żyje i sami se odpowiedzcie czy ti fakt czy ktoś celowo wprowadza kontrolowane przecieki z Prokuratury by zmylić ludzi...
          Szkoda że nic mądrego na temat nagrania nie powiedziali albo czas jej pobytu z ostatnich 12 godzin przed zaginięciem,,,,no i po zaginięciu. Tu mają wodę w ustach echchchch szkoda słów...
          • Gość: anna Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 28.02.06, 12:12
            gorzej niz w USA
            zgroza strach sie bać,
            • theedge Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? 28.02.06, 12:46
              Aniu najlepiej nie wychodz z domu. Wstaw sobie pancerne drzwi, a jak zobczysz w
              oknie czarna wolge chowaj sie szybko za sedes.
      • Gość: zenek Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.elk.mm.pl 28.02.06, 15:58
        Widze że niektóre osoby piszą że to bajki a niektóre że to prawda. Wogóle skąd
        ktos mógłby wziąć takie plotki, to jest za poważna sprawa żeby myśleć że to jakś
        plotka. Dużo osób dziwi sie dlaczego nie ma o tym komunikatów, w prasie, radiu
        czy tv. Moim zdaniem ucierpiał by na tym Olsztyn, studenci opuścili by Olsztyn i
        nikt nie chciałby wyjeżdżać na studia do Olsztyna. Gdyby wszystko wyszło na jaw
        byłaby wielka panika wśród studentów i mieszkańców.
        • Gość: zenek Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.elk.mm.pl 28.02.06, 16:00
          A poza tym gdyby to była naprawdę plotka Policja zdementowała by to publicznie a
          nie siedziała cicho. Napewno Policja słyszała wszystkie te plotki, więc dlaczego
          nic o tym nie ma mowy.
    • Gość: annodomino Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl 28.02.06, 16:01
      jak widze do nie ktorych nie dotarlo jak dla mnie sytuacja sie wyjasnila a
      teraz to tylko szukanie taniej sensacji ludzie idzcie po rozum do glowy po co
      by mieli ukrywac takie rzeczy wszedzie ludzie gina znikaja nie tylko w
      Olsztynie gdyby to byla prawda ze specjalnie ukrywaja fakty bo nie chca stracic
      studentow to w Wawie nikt by nie tudiowal albo w innych miastach to prawda ze
      trzeba sie pilnowac i nie mozna samemu wracac po nocach ale ten strach ktory
      teraz chcecie podtrzymac jest juz nie smaczny i pachnie tania sensacja
      • Gość: wuka Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.06, 17:13
        moze ktos chce zebysmy tak mysleli???? niegdy nic nie bedzie wiadomo dopóki tv
        sie tym nie zajmie!!!
        • Gość: Ribok Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 28.02.06, 18:18
          a dokladniej TVN Uwaga i Ryszard Cebula...Albo pan Wrona w Pod napieciem...
    • Gość: master plaster Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.06, 18:30
      Tak naprawde gdyby choć kilku z was wysililo swoje puste mozgi i posluchalo
      chociazby radia studenckiego to byscie wiedzieli ze policja zdemnetowala
      pogloski. wiec nie robcie niepotrzebnej fobii
      • Gość: k06 Psychoza strachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:59
        informacje.wm.pl/?main=11&c=44,3,739,,s153
      • Gość: marta_ Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.160.234.71.olsznet.ec.pl 28.02.06, 19:02
        Jakoś nie widzę powodów, żeby ufać psom... Uważam, że w każdej plotce jest
        ziarno prawdy. Nie chodzi mi od razu o sianie paniki, ale w Polsce tajenie
        faktów przed społeczeństem wcale by mnie nie zdziwiło. Słyszałam o pewnym
        przypadku na Dajtkach, jakiś pies wywąchał jakąś miejscówe, właściciel
        zadzwonił po Policję, a ta broniła dostępu do tego miejsca bardzie niż miałby
        to być skarbiec narodowy. Takie działania same powodują plotki. Musieli coś
        bądź, nie daj Boże, kogoś tam znaleźć. Ich działania nie trzymają się kupy
        skoro, jak twierdzą, dementują jakoby odnaleziono jakieś ofiary...Ogromna
        niekonsekfencja z ich strony...Myślcie co chcecie, ale zachowajcie zdrowy
        rozsądek...zawsze wszystko jest możliwe czy to Oln czy to Wwa
        • Gość: wuka Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.olsztyn.mm.pl 28.02.06, 19:10
          własnie ogladałam polsat, mówili o tatianie, ale ze jej ciała nikt nie odnalazł,
          nadal jej szukaja , wiec moze rzeczywiscie ludzie posiali niezłe plotki:)
          wreszcie tv sie za to wzieło.
          • Gość: kuba rozpruwacz Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:54
            Przestańcie się interesować ta sprawą dzieciaczki bo was też porwę. A jesli
            kogos interesują organy to sprzedaje je hurtem na allegro. A teraz siusiu
            paciorek i spać;)
    • Gość: wściekła Przestańcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:28
      Ludzie przestańcie!!
      Bzdura goni bzdurę!!
      Szukacie sensacji czy co??
      Najpierw pobita, zgwałcona i bez nerki. Później bez dwóch nerek i trzustki.
      Następnie bez nerki i oczu!!
      Ludzie opanujcie się!!
      Policja i media milczały, bo nie interesują ich plotki - zajmują się swoimi
      sprawami!
      A jak teraz się odezwały i zdementowały plotki, to nikt im nie wierzy i dalej
      sieje się ferment!! Chcieliście, żeby się odezwali i potwierdzili te wszystkie
      bzdety??
      Tatiana jest nadal poszukiwana i pomyślcie przez chwilę o jej załamanej
      rodzinie!! Co oni muszą czuć, kiedy słyszą głupoty typu, że ich córkę
      znaleziono bez nerek, trzustki czy oczu!!
      Opanujcie się w końcu, bo tak dalej się żyć w Olsztynie nie da!!
      • Gość: ukrainiec Re: Przestańcie!! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 01.03.06, 03:04
        wszystkie nerki saoje
        • Gość: ryba696 Re: Przestańcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:30
          Czemu mnie nie dziwi taka reakcja Polaków po komunikacie policji, przecież to było oczywiste że teraz będzie opluwało się policje, jakie to jest w naszym kraju normalne. Zgroza.......
          Jeśli ktoś lubi sie bać i siać ferment to jego sprawa, żal tylko tej biednej Tatiany i jej rodziny.Ludzie zastanówcie sie troche czy gdyby były porwania aż tylu dziewczyn to myślicie że policja potrafiłaby zamknąć usta ich rodzinom? Żałosne to co piszecie.
          • Gość: caroline Re: Przestańcie!! IP: *.ols.vectranet.pl 01.03.06, 23:42
            Po pierwsze gdyby znaleziono Tatianę to by już nie było zdjęcia i ogłoszenia o
            jej zaginięciu na samej na stronie detektywa Rutkowskiego i strony KP a wciąż
            ono tam widnieje.
            Po drugie policja może nie podawać jakichkolwiek informacji dla dobra śledztwa.
            Może znaleźli jakiś trop i nie chcą spłoszyć porywaczy dopóki ich nie dorwą.
            Po trzecie ma być UWAGA w Olsztynie prawdopodobnie w niedzielę. Sądzę, że wtedy
            się wiele dowiemy. A póki co nie siejmy postrachu i po prostu uważajmy na
            siebie. Wszędzie jest wiele porwań i nie tylko w samym Olsztynie.
            Jeśli chodzi o pobieranie organów to trzeba przejść bardzo drogie badania i
            bardzo szczegółowe, które nieraz bywają także czasochłonne. Taką ofiarę należy
            długo obserwować. Póki co śledztwo w tej sprawie na pewno trwa i pewnie też
            policja wzięła labolatoria pod lupę (bo gdzieś próbki do badań się zanosi, a
            może znajdą się tam jakieś dokumenty). Sądzę też, że na pewno przejrzeli kartę
            zdrowia takiej ofiary. Nie będę tu mówić o współpracy jakiś lekarzy czy służb
            medycznych w Olsztynie z porywaczami bo też jest możliiwość, że kogoś
            szantażować mogli by zrobił specjalnie badania lub podał wyniki badań (co jest
            bardziej prawdopodobne). Poza tym Tatiana jest dziewczyną nieprzeciętnej urody.
            Więc i może być takie podejrzenie, że ją wywieźli do jakiegoś domu publicznego...
            Jest wiele opcji i wszystkie należy sprawdzić do wyczerpania pomysłów póki
            Tatiany nie znajdą.
            • Gość: zniesmaczona Re: Przestańcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:31
              I takimi tezami siejesz kolejny ferment!!
              "> Jeśli chodzi o pobieranie organów to trzeba przejść bardzo drogie badania i
              > bardzo szczegółowe, które nieraz bywają także czasochłonne. Taką ofiarę należy
              > długo obserwować. Póki co śledztwo w tej sprawie na pewno trwa i pewnie też
              > policja wzięła labolatoria pod lupę (bo gdzieś próbki do badań się zanosi, a
              > może znajdą się tam jakieś dokumenty). Sądzę też, że na pewno przejrzeli kartę
              > zdrowia takiej ofiary. Nie będę tu mówić o współpracy jakiś lekarzy czy służb
              > medycznych w Olsztynie z porywaczami bo też jest możliiwość, że kogoś
              > szantażować mogli by zrobił specjalnie badania lub podał wyniki badań (co jest
              > bardziej prawdopodobne)."
              Daj na luz i przestan opowiadac, co jest bardziej prawdopodobne a co mniej!!
              Nikt nie znalazl Tatiany martwej - nikt nie znalazl jej bez organow - wiec
              tematu nie ma!! I przestancie o tym dyskutowac co trzeba przejsc, zeby pobrac
              organy od ofiary, bo normalnie rece opadaja jak cos takiego sie czyta!!
              Juz w Polsacie w glownych informacjach z Olsztyniakow sie smiali a wy dalej
              swoje...
              TATIANA ZAGINELA I JEST NADAL POSZUKIWANA!!

Temat "organow" jest zakonczony!!
              Uspokojcie sie i opanujcie swoj "strach" (czy jak to nazwac?).
              Pozdrawiam!
              • asica77 Zastanawiajace 02.03.06, 15:10
                już sama nie wiem co o tym wszystkim myslec.Jeszcze wczoraj bylam przekonana ze
                to perfidne ploty ale tyle sie słyszy codziennie nowości o tej sprawie ze ...Eh
                zastanawia mnie bardzo co sie dzieje z Tatianą przeciez nie ma jej juz ponad
                miesiąc!!!
                • Gość: wuka Re: Zastanawiajace IP: *.olsztyn.mm.pl 02.03.06, 22:59
                  jednak to jest prawda o tych organach moi drodzy:((((
                  źródło które mnie o tym poinformowało zajmuje sie ta sprawą i dla dobra
                  śledztwa nic nie powiedzieli w tv i nadal milczą.
                  o tatianie nic nie wiedomo, ale w tym roku zdarzyły sie juz dwa porwania dla
                  organów:(((
                  nie pisze tego zeby was straszyc, a raczej ostrzec.
                  przykro mi ze to prawda:(((
                  • Gość: wkr Re: Zastanawiajace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:06
                    Wez sie zastanow zanim cokolwiek tutaj napiszesz!!
                    To nie jest ani smieszne, ani smaczne, te rozsiewanie plot przez internet!!
                    Jesli przestraszysz tymi bzdetami teraz iles tam osob to bedziesz z tego
                    zadowolony?!
                    Masz z tego jakas satysfakcje?!
                    Sami sobie trujecie zycie...
                    Przykre...
      • Gość: To prawda !!!!! Re: Przestańcie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:55
        Droga Wściekła, to prawda , dziewczyny są porywane by sprzedawać ich organy gdyż
        jest na to bardzo duży popyt , wiem coś o tym bo mojej siostry koleżanki porwano
        i jednej się udało ujść z życiem !!!!
    • Gość: anonim Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:53
      Witajcie , od stycznia tego roku porwano już bardzo dużo dziewcząt w wieku od 20
      d o 24 lat , są to najczęsciej ciemnowłose dziewczęta. Są wywożone za granicę
      jako handel żywym towarem , wywożone i zmuszane do prostytucji. Inne zostają
      porywane dlatego iż jest popyt na organy ludzkie (nerki, serce) takie na ,które
      trudno zdobyc dawcę. Te organy są sprzedawane za b. wysoką cenę nawet do kilku
      tysięcy zł. skąd to wiem? Porwano dwie koleżanki mojej siostry , z jej ucze
      • Gość: Helmi Re: porwania dziewczyn w Olsztynie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:59
        Po tych wszystkich głupotach co tu niektórzy wypisują jestem za aborcją, a
        narkotyki, nawet te miękkie, powinny pozostać jednak nielegalne.
      • Gość: wuka porwania to prawda IP: *.olsztyn.mm.pl 07.03.06, 15:58
        mam równiez bardzo dobre i prawdziwe info o porwaniach wiec to nie bujda, a ci
        co nie maja ochoty wierzyc w to , więc prosze bardzo,ale nie musicie sie tu
        wkurzać i obrażac innych.
        te porwanie sa również we wrocławiu i warszawie, w innych miastach rownież ale
        nie w takim stopniu.
        • londonriver Re: zaraz zaraz 07.03.06, 16:45
          zaraz zaraz a faceci to co, gorsi? maja gorsze organy?
          • Gość: wuka Re: zaraz zaraz IP: *.olsztyn.mm.pl 08.03.06, 10:13
            no własnie dlacze4go was to omija??????
            • Gość: :) Re: zaraz zaraz IP: *.ols.vectranet.pl 10.03.06, 18:31
              ja slyszalam ze znaleziono ja bez organow i byla to profesjonalna robota!
              naprawde myslicie ze to sa plotki? wedlug mnie nie i mamy sie czego obawiac!
              ludzie zacznijcie brac to na serio a nie bagatelizujecie sprawe
    • spacyja niestety, stało się najgorsze :-( 18.04.06, 10:35
      Jak wyżej.....

Poczytajcie sobie teraz co pisaliscie kiedys...

Tych wszystkich popie..nych ludzi co tu se jaja robili tez bym za fraki
      wziela i udusiła. To nie jest odpowiednio temat na robienie sobie jaj.
      • Gość: gość Re: niestety, stało się najgorsze :-( IP: *.localnet / 81.15.226.* 18.04.06, 13:00
        ja słyszałam że wyłowoiono jej ciało jakiś tydzień temu związane , obciążone-
        gdzieś w jakimś akwenie zamkniętym niedaleko Elbląga wypłynęło- może to ktos
        potwierdzić?
      • Gość: róża Re: niestety, stało się najgorsze :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:33
        niestety potwierdze ta przykra wiadomosc. znaleziono cialo Tatiany w sobote 15
        kwietnia 2006 roku odbyl sie pogrzeb Tatiany Tereszczenko.
        Najwieksze kondolencje dla jej rodziny.
        Niech jej ziemia lekka bedzie.
        Modlmy sie za nia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka