Gość: koza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 20:04 Mozna prosic o podanie nr konta? Najlepiej dedykowanego tylko dla Piotrusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Piotruś czeka na pomoc IP: *.com.pl 28.02.06, 09:07 Prosze o podanie konta, co to za artykul bez takiej podstawowej informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a pod tym numerem telefonu odpowiada tylko fax IP: *.com.pl 28.02.06, 12:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K. Re: Piotruś czeka na pomoc IP: *.uwm.edu.pl 01.03.06, 12:21 Mimo najszczerszych chęci nie udało mi się skontaktować z fundacją Onkologia Warmii i Mazur, bo pod podanym w artykule numerem odzywa się faks. Zadzwoniłem nawet na centralę telefoniczną Polikliniki, skąd skierowano mnie do jednego z sekretariatów, ale sekretarka nie potrafiła mi udzielić informacji o koncie fundacji, bo lekarz który go prawdopodobnie zna poszedł na...obiad. Ten tekst dedykuję Zarządowi i Radzie wspomnianej fundacji. Wielka szkoda, bo serce mi się kraje jak czytam o losie Piotrusia i jego mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga telefon juz dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:24 Na szczescie udalo mi sie dodzwonic za pierwszym razem :) Najprostszym sposobem (i najszybszym) pomocy Piotrusiowi jest wpłata na konto. Fundacja Onkoligii warmii i Mazur, ul. Wojska Polskiego 37, Kredyt Bank, I O/Olsztyn, nr: 03 15 0012 98 12 12 9002 7941 0000 z dopiskiem "Piotruś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamunia Re: telefon juz dziala IP: *.uwm.edu.pl 02.03.06, 15:09 Zawiniła tutaj gazeta, inny miał być termin publikacji artykułu. Do dnia dzisiejszego nie zamieszczono sprostowania (pomimo obietnic). Też dopiero dziś się dodzwoniłam (i przelałam pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Piotruś czeka na pomoc IP: 71.224.77.* 20.03.06, 13:23 A gdzie sa wszystkie organizacje koscielne? Tyle maja, ze chyba moga sie podzielic z tymi, ktorzy naprawde potrzebuja. Moze wlasnie tam powinni sie zwrocic wszyscy rodzice takich dzieci jak Piotrus. Dlaczego ten temat nie jest nigdzie poruszany? Dlaczego nie mowi sie o tym glosno? Dlaczego przymyka sie oczy na ludzkie nieszczescie tylko po to aby samemu oplywac w dobrobycie? Te pytania kieruje do duzej ilosci ksiedzy, ktorzy chyba zapomnieli jaka role odgrywaja w ludzim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Piotruś czeka na pomoc 20.03.06, 15:19 03 1500 1298 1212 90002 7941 0000 Fundacja Onkologia Warmii i Mazur Mysle, ze kazda przekazana na to konto zlotowka bedzie najlepiej wydana kasa; pomozmy Piotrusiowi. WATEK W GÓRĘ Odpowiedz Link Zgłoś