Dodaj do ulubionych

Pizzerie w Olsztynie

IP: *.olsztyn.mm.pl 01.03.06, 07:57
Gdzie, Waszym zdaniem, można zjeść najleszpą pizze w Olsztnie? A gdzie
najtańszą (nielicząc lokali gdzie podają pizze mrożoną :) )?

Ja częstwo jadam w Tino...całkiem smaczna i niedroga, szczególnie do 13
(promocja "duża w cenie małej").
Dobra pizza jest też w DaGrasso. Duża (ponad 40 cm) za niecałe 20zł...do tego
gratis dwa sosy (pomidorwy i czosnkowy), których spokojnie starczyło by na
dwie takie pizze.
Obserwuj wątek
    • Gość: kulik Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 12:55
      A ta DaGrasso to gdzie jest?
      • Gość: xyz Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 01.03.06, 14:42
        www.dagrasso.pl
        Na kościuszki, przy skrzyżowaniu kościuszki z kołobrzeską, na przeciwko
        Manhatanu.
        • Gość: kicia Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 01.03.06, 15:19
          najsmaczniesza jaką jadłam jest w Majorze na NAgórkach ,no i najtańsza ok 13
          bardzo duża z mnóstwem dodatków:-D
          • Gość: xyz Re: Pizzerie w Olsztynie IP: 81.190.153.* 02.03.06, 20:14
            A gdzie dokładnie znajduje sie ten Major?
        • rudewredne Re: Pizzerie w Olsztynie 01.03.06, 15:27
          Na starym miescie we wloskiej restauracji, niestety zapomnialam jak sie nazywa :
          ( jak sie nie myle to chyba Peperoni albo cos.
          • Gość: pokl Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:59
            Ja narazie najlepszą jaką jadłem to w restauracji Hammurabi(w realu)wyśmienita i
            tania...mniam
    • Gość: elw Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 14:05
      Tak, Da Grasso jest wyśmienita, druga, którą jem ze smakiem,gdy nie mogę w Da
      Grasso, jest przy Iwaszkiewicza na Os. Mleczna, jej nazwa to bodajże Ka-Ma...
      Osobiście nie przepadam za pizzami, ale w tych miejscach robię wyjątek...
      Niektórzy sobie chwalą w Kuchni Polskiej koło kina Polonia, ale coś mi w niej
      nie pasuje...
      • mameluch Re: Pizzerie w Olsztynie 03.03.06, 16:07
        jeszcze jeden głos na Da Grasso:) stosunek 'wielkość-cena-smak' chyba najlepszy
        w mieście.
        • 7kliper Re: Pizzerie w Olsztynie 03.03.06, 17:22
          MI Dagrasso nie za bardzo smakuje tyle, że jest duża, więc jak dużo osób to można zamówić. Smakuje mi we wspomnianej wcześniej KAMIE na Iwaszkiewicza i w pizzerii na Dworcowej kolo Tortexu (chyba nie ma drugiej pizzeri gdzie zwykla margeritta byla by tak dobra).
    • Gość: Mario Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.pan.olsztyn.pl 04.03.06, 19:27
      Tak pizzeria KA-MA na Iwaszkiewicza jest bardzo smaczna. Duza pitza kosztuje
      tam 8zl z kawalkiem i jest OK. Piszecie ze dagrasso jest ok, trzeba bedzie sie
      tam wybrac. Bardzo dobra pitza tez jest w Diavolo na starym miescie. Polecam
      obie.
      • Gość: ulcia Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 05.03.06, 14:00
        Ja uwielbiam pizze z PIZZA HUT jest tam promocja jak podejdziesz do kasy i
        powiesz ze chcesz pize z promocji za 19,90 tj,duza jaka tylko chcesz.polecam
    • Gość: agoolka Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.136.174.246.netlan.bptnet.pl 05.03.06, 18:42
      ja tez TINO, naprawde dobra
      KA-MA tez
      nie znosze za to telepizzy
      • yentineh Re: Pizzerie w Olsztynie 05.03.06, 21:35
        A czy w Olsztynie sa Pizza-Taxi. Jesli tak to czy warto korzystac?
    • Gość: rahka Re: Pizzerie w Olsztynie IP: *.ols.vectranet.pl 05.03.06, 23:40
      polecam pizze w bardzo niepozornej pizzeri na Jarotach " Roma" Jest ona tuż za
      przystankiem tym koło Max duetu - tam jadłam najlepszą pizze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka