Gość: koralgol IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.06, 15:15 To plotka? Jeśli nie to nigdy w życiu nie zagłosuję na PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn 09.04.06, 15:39 przecież on jest z PIS-u a nie PO :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 09.04.06, 15:58 Ale poparcie moze byc co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 09.04.06, 18:13 Wszystkie siły muszą być za Jerzym Czesławem Małkowskim to tylko on jest w stanie wyprowadzić kraj z zapaści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralgol Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.06, 18:40 Jeśli będzie wybór: Szmit-Małkowski, to z czystym sumieniem zagłosuję na Małkowskiego. A kto jeszcze będzie kandydoał? Tylko poważnie pytam? może Dąbkowski? To byłaby najlepsza opcja.Według mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn 09.04.06, 19:18 Ciekawe kiedy czarni upomną się o Nysę, Otmuchów i Liczbark Warmiński. Odpowiedz Link Zgłoś
999s Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn 09.04.06, 19:19 kuwra post powyższy nie na miejscu . Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 09.04.06, 20:04 Widzę, że jesteś jednym z mądrzejszych ludzi na tym forum, oczywiście tylko Czesław Jerzy Małkowski, ale miałeś chyba pomroczność jasną, przyćmiło ci móżdżek z tym Dąbkowskim, ale Ci wybaczam, tylko JCMałkowski!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:23 A kiedy zaaranżujesz kwestę na pomnik dla małkowskiego.. no i moze jakieś dodatkowe honorarium typu "nobel"? Przecież gdyby nie małkowski to olsztyn zapadłby się już dawno pod ziemię, krowy by się nie cieliły, a krasnoludki nadal sikałyby do mleka.. .. i proponuję dla uczczenia prezydentury małkowskiego.. przenieść stolicę z olsztyna do łupowa (rodzinna wieś JCM)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.06, 10:07 Jaki przemawia przez Ciebie sarkazm. Przecież nasz Prezydent Małkowski jest poza wszelkimi podejrzeniami, nieprawdą jest że wykorzystuje swoje stanowisko do osiągania korzyści. Nieprawdą jest, że planowana promocja miasta odbywa się poza sezonem wakacyjnym a przed wyborami. To są tylko insynuacje tych co mu zazdroszczą obecnej kadencji i silnego poparcia wszystkich trzeźwo myślących mieszkańców. Przez tyle lat, co Prezydent, nasz Gospodarz rządzi, nie było krzty podejrzenia, nikt mu niczego nie zarzucił. Prezydent jest kryształową postacią i takich trzeba stawiać za wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhu Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: 81.1.86.* 13.04.06, 22:44 Nawiedzony jestes czy jak? Napewno z prez Malkowskim laczy Cie tylko wiez sympatii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 10.04.06, 18:13 Czytam Wasze wypowiezi i nie mogę się oprzeć wrażeniu, że odpisujecie na inny wątek! Jakie pomniki dla Małkowskiego? o co Wam chodzi? Wolicie Szmita i PiS? Ja nie! Mam prawo sądzić inaczej!Nie rozumiem skad te prostackie wypowiedzi, które są na poziomie Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhu Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: 81.1.86.* 13.04.06, 22:45 A co jest nie tak ze Szmitem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Platforma poprze szmita na prezydenta Olsztyn IP: *.ols.vectranet.pl 10.04.06, 18:09 Drogi/a J.K. doprawdy nie mogę Cie zrozumieć. Wnioskujesz z moich postów więcej niżeli chciałem napisać. Masz bujną wyobraźnię, szkoda tylko, że chorą. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy W kwestii sumienia 09.04.06, 20:25 A wię czy masz sumienie?. Bratanie się z faszystami - sory z postkomunistami ma swoje granice-granicą jest sumienie kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
edico Faszyzm i jego protoplaści 09.04.06, 23:01 Jakby nie patrzeć na faszyzm - protoplastą ideologicznym późniejsztch Stalinów, Hitlerów, chorwackich Ante Pavelic'ów czy Pinochetów był Papież Innocenty IV. A uprzedził go w tym dziele Łukasz ewangelista zapisując mordercze słowa wypowiedziane przez Jezusa Chrystusa: "Tych zaś, przeciwników moich, którzy nie chcieli, żebym panował nad nimi, przyprowadźcie tu, i zabijcie na moich oczach." (19: 27). Każdy z nich prezentował ten sam sposób oceny i poglądy na realizację swej własnej wizji rzeczywistości w praktyce. Brak umiejętności wyciągania wniosków w sensie largo z dokonywanych czynów czy ocen postępowania tych ludzi i dokonywanie wizualizacji poglądów tylko w oparciu o kolor włosów czy noszonej sukienki wydaje się być wręcz dziecięcą chorobą braku znajomości historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koralgol Re: Faszyzm i jego protoplaści IP: *.ols.vectranet.pl 10.04.06, 18:11 Zapytałem tylko o to czy PO chce poprzeć Szmita.Dywagacji o faszyzmie nie rozumiem i nie chce mi się wnikać w tak pokręcone myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Faszyzm i jego protoplaści mylisz się 10.04.06, 21:52 To sięga dalej- Asyria czy pierwsze imperiumświata imperium Sargona Wielkiego edico to tak naprawdę trwa od tego dzrewa gdzie rosły owe jabłka które zerwała................. kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhu Re: Faszyzm i jego protoplaści IP: 81.1.86.* 13.04.06, 22:46 jechowy? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W kwestii sumienia 10.04.06, 18:18 kecawy napisał: > A wię czy masz sumienie?. Bratanie się z faszystami - sory z postkomunistami ma > > swoje granice-granicą jest sumienie > > kecaw zgadzam sie. moje sumienie mowi, ze najgorsze co moge wybrac to pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: W kwestii sumienia IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.06, 18:31 Czesław! Czesław! Czesław! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W kwestii sumienia 10.04.06, 18:48 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Czesław! > Czesław! > Czesław! jakasz sie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: W kwestii sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 00:56 To 3xTAK.. to maretina zapewne pamiętasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W kwestii sumienia 11.04.06, 08:15 Gość portalu: Alla napisał(a): > To 3xTAK.. to maretina zapewne pamiętasz :) pamietam tez TKM:) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: W kwestii sumienia-na prawo marsz! 11.04.06, 08:35 Twoje sumienie jestTwoje .A teraz całą parą w PRAWO i Sprwiedliwość- tego oczekuje tego chce naród kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W kwestii sumienia-na prawo marsz! 11.04.06, 08:51 kecawy napisał: > Twoje sumienie jestTwoje .A teraz całą parą w PRAWO i Sprwiedliwość- tego > oczekuje tego chce naród > > kecaw badz laskaw mowic za siebie. nie jestes sumieniem i glosem narodu. zejdz naziemie, ten patetyczny ton schowaj do kieszeni. a co do tego, czego narod oczekuje, tomoim zdaniem( patrzac na wyniki wyborow) ...narod jest podzielony. pis ma tyle samo zwolnennikow co po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oio Re: W kwestii sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 01:03 Owad! Owad! Owad! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: W kwestii sumienia 10.04.06, 21:55 Gratuluję Ci sumienia! Ale mam pytanie co z twoimi skrupułami? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muron Re: W kwestii sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:15 J,K.-wyglądasz mi na jakiegoś chorego,który ma fobie na tle JCM. Koniecznie idz się leczyć przed rozpoczęciem kampanii prezydenckiej Przechrzty. Po prostu świątkowska..... Wazelina ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: W kwestii sumienia IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.06, 23:55 Jakże się mylicie. Czyż nie widzicie tego, co potrafi utrzymać Olsztyn w ryzach? Czyż nie postrzegacie, jakie płyną splendory na nasze miasto? O czym mówicie? Gdzie Wasz zdrowy rozsądek? Pan Prezydent Jerzy Czesław Małkowski jest świadectwem obywatelskiej powinności. Obywatel miasta. Obywatel świata. Jedyny, który potrafi wytłumaczyć czynem i słowem co jest najważniejsze! Mąciciele! Opamiętajcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: W kwestii sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 01:00 Hihihihihi... Płytkie, ale mocne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hihihi Re: W kwestii sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 07:18 J.K.-idz PRECZ ! demonie,rokito Przechrzty. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: W kwestii sumienia 11.04.06, 08:36 Dlaczego obrażasz ? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W kwestii sumienia 11.04.06, 08:16 kecawy napisał: > Gratuluję Ci sumienia! Ale mam pytanie co z twoimi skrupułami? > > zaciekawiony kecaw sa w porzadku. staram sie zyc terazniejszoscia. ludzie zyjacy przeszloscia non stop cofaja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: W kwestii sumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:31 maretina napisała: > ludzie zyjacy przeszloscia non > stop cofaja sie. ARCHEOLODZY i historycy też????? Oj, maretina zamiast sloganów zacznij używać własnego rozumu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: W kwestii sumienia 11.04.06, 15:17 Gość portalu: Alla napisał(a): > maretina napisała: > > ludzie zyjacy przeszloscia non > > stop cofaja sie. > ARCHEOLODZY i historycy też????? > Oj, maretina zamiast sloganów zacznij używać własnego rozumu ;)) jak tylko oduczysz sie czepiania za slowka:P Odpowiedz Link Zgłoś