mieszkowamama 18.04.06, 14:13 Zna ktoś może tę dentystkę? Podobno świetna dla dzieci. Wybieramy się do niej z dwuletnim dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_mj Re: dr I. Rybak-Sokołowska 24.04.06, 19:49 Mieszkowamama, wlasnie szukam dentysty dla mojej 2,5 letniej Alusi. Powiesz mi jak bylo na wizycie u tej dentystki ???? Moja Alusia myje zabki ale wiesz jak to jest z myciem u takiego brzdąca, mysle ze warto sprawdzic stan ząbków. Pozdrawiam Napisz na forum lub na mojego gazetowego priva jak było u tej dentystki. Monika z Os.Generałów z coreczką Alicją Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dr I. Rybak-Sokołowska 25.04.06, 14:30 Hej, dentystka na urlopie, będzie ok.2 maja, mam do niej dzwonić. Słyszałam o niej same superlatywy. Będziemy królikami doświadczalnymi, he he, damy znać, co i jak po wizycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mj Re: dr I. Rybak-Sokołowska 25.04.06, 16:20 Zatem czekam z niecierpliwoscia na relacje po wizycie u niej. Dasz jakies namiary na dentystkę?? Przyjmuje na kasę czy prywatnie ??? Monika z Aluską Odpowiedz Link Zgłoś
psg2 Re: dr I. Rybak-Sokołowska 26.04.06, 12:39 ja tez chetnie sie dowiem czegos o tej pani stomatolog,mam zamiar sie wybrac z nasza corcia,ale nie wiem do kogo,napisz nam jak juz bedziecie po wizycie Agata Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dr I. Rybak-Sokołowska 04.05.06, 13:23 Jezuniu, no nie mam jak się do niej umówić... czas, czas, czas, a raczej jego brak :( W sobotę bym poszła, ale alesiowa sobie imprezę wymyśliła, wrrrr... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dr I. Rybak-Sokołowska 30.06.06, 10:23 Ja nie mogę!!!!!!!!!!!! Że nikt się nigdy wcześniej nie dowiedział o tej kobiecie??????????? Najlepsza, najzajebistsza, najbardziej profesjonalna, najmocniej zakręcona w tym mieście, najsympatyczniejsza, najbardziej uśmiechnięta dentystka, jaką widział ten świat!!!!! No długo by opowiadać... Będę jej robić reklamę do końca życia. No super babka! Idźta tam i starzy, i młodzieżo. Telefon rozdaję na priva ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kattkak Re: dr I. Rybak-Sokołowska 04.07.06, 20:41 Wczoraj byliśmy także u dziecięcej pani dentystki pani Żółkiewicz- Kapać. Jest pod ogromnym wrażeniem pani doktor. Bardzo sympatyczna, niesamowity dobry kontakt z dzieckiem. a najważniejsze, przyjmuje na Kasę Chorych. W nagłym przypadku przyjęła nas bez kolejki i zapisów, choć bylismy pierwszy raz. Także polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dr I. Rybak-Sokołowska 05.07.06, 10:37 Też słyszałam mnóstwo dobrych rzeczy o dr Żółkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
szymkowa_mama Re: dr I. Rybak-Sokołowska 24.09.06, 09:41 Czy też mogę prosić o namiar?? Wysłałam Ci maila na adres gazety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikow1 Re: dr I. Rybak-Sokołowska 02.08.06, 12:39 A możecie mi dziewczyny podac namiary na tę pamią doktor? Odpowiedz Link Zgłoś
mikow1 Re: dr I. Rybak-Sokołowska 30.08.06, 13:55 Potwierdzam,pani doktor Rybak-Sokolowska jest naprawdę super, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dr I. Rybak-Sokołowska 30.08.06, 14:23 Jakas zamotana dzis jestem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: dr I. Rybak-Sokołowska 24.10.06, 07:10 Dziewczyny czy któras mogłaby i podac namiar na ta Panią doktor? Bardzo byłabym wdzięczna bo nigdzie nie moge znaleźć a musze się wybrać z moją 3 córeczką. POzdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
chuda20 Re: dane wyslalam na priva:) 27.10.06, 07:20 Dzięki dziewczyny za namiary na Panią doktor. Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś