Gość: olsz IP: 213.195.139.* 23.05.06, 11:32 Czy mozecie mi polecić bardzo dobrego psychologa/terapeutę dla jedenastolatka??bardzo potrzebny!! nie chce juz esperymentować:-( i napiszcie czy przyjmuje prywatnie czy państwowo..z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olsz Re: Psycholog,terapeuta potrzebny IP: 213.195.139.* 23.05.06, 12:49 hoop... nikt nie korzystał?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Psycholog,terapeuta potrzebny 23.05.06, 13:22 Wiara, modlitwa, przykład rodziców spokój w domu pełna rodzina uśmiech to jest najlepszy psychoterapałta kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsz Re: Psycholog,terapeuta potrzebny IP: 213.195.139.* 23.05.06, 13:53 niestety czasami pomoc specjalisty jest niezbędna.. jak boli Cię ząb to wiara modlitwa i rodzina pomogą?? chyba jednak stomatolog jest najlepszym rozwiazaniem.Nikt nie poda namiarów?? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: Psycholog,terapeuta potrzebny 23.05.06, 16:26 Toć piszę o spacjalistycznym leczeniu serdecznie Cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Psycholog,terapeuta potrzebny IP: *.eranet.pl 23.05.06, 17:27 Najlepszy - sprawdzony przez moją przyjaciółkę - jest psycholog Doliński. Nie mam do niego namiarów ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę Doliński Jacek to wyskoczy Ci jego strona z namiarami. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
marcjanna78 Re: Psycholog,terapeuta potrzebny 24.05.06, 11:10 proponuję udać sie na ulice Wojska Polskiego, jest tam m.in. państwowa poradnia psycholiczna. Mozna sie wstepnie umówić na wizytę a tam pokierują Panią do dobrego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: Psycholog,terapeuta potrzebny IP: *.eranet.pl 25.05.06, 18:56 No i jak? Po wizycie? Czy już nieaktualne? Czy przydał się mój namiar? - jestem ciekawy bo ciekawi mnie skuteczność wymiany myśli na forum. Odpowiedz Link Zgłoś