Dodaj do ulubionych

czas wolny

IP: *.lodz.gazeta.pl 21.01.03, 11:13
a co się dzieje teraz w tym pieknym mieście? LDK cos organizuje, sa jakieś
spotkania, imprezy? a na piwo gdzie sie chodzi? ostatni raz byłam tam na
dłużej we wrześniu :)) królował Szewal:))a teraz?
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: czas wolny 21.01.03, 13:19
      Ja tez nie wiem gdzie i czy mozna zabawić sie w LW...,moze stali mieszkańcy coś
      nam powiedzą,zaproponujcie jakieś miejsce,chyba Lidzbark jeszcze nie umarł,a
      może znajdą sie chętni i zorganizuja jakieś spotkania -KULTURALNO-ROZRYWKOE:)))?
      Ej LUDZIE NIE ŚPIJCIE!!!ZROBCIE COŚ!!!
      • mika_1 Re: czas wolny 21.01.03, 18:57
        Wiecie co? Chyba najbardziej zainteresowanymi osobami w kwestii rozkręcania
        Lidzbarka jesteśmy my - ci, którzy już z niego wyjechali. Smutne to....
        • angela-rt Re: czas wolny 21.01.03, 20:07
          Oj smutne to smutne zalezy mi osobiście bo jak wracam tam to sie strasznie
          nudze,a jak juz cos było to beznadziejna impreza na parkingu na przeciwko zusu
          (dawniej mój zlobek)organizowana przez JASAM-i goście specjalni typu
          przedstawiciele "CZERWONYCH GITAR"w liczbie 1,lub2 zenadka coś strasznego...Ja
          nie wiem chyba to wszystkim odpowiada,bo nikt nic nie robi...ich sprawa:((((((
          • Gość: Uma Re: czas wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:12
            A mi sie wydaje, ze ludzie przywykli do takiego stanu rzeczy i mają to wszystko
            w nosie,jak sie chcą zabawić to wyjezdzają z Lidzbarka i tyle
            • mika_1 Re: czas wolny 21.01.03, 20:25
              Właśnie w czwartek jadę do Lidzbarka :-) i jedyna rozrywka "pozadomowa" na jaką
              liczę to aerobik w LDKu, bo słyszałam, że jest nieźle. Myślę, że fakt powolnego
              umierania życia w Lidzbarku spowodowany jest brakiem pieniędzy mieszkańców i
              nieudolnością czy lenistwem, czy może brakiem wyobraźni rządzących. A szkoda...
              • Gość: Uma Re: czas wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:52
                Moze by tak dać szanse tym mlodym i prężnym ???UMA NA BURMISTRZA!!!!!;))
                • Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 11:54
                  Uma - burmistrzem !!!!! wywaliłabyś ze stołka jacka P.? uczył mnie kiedys wf-u.
                  nie pamiętam czy jest burmistrzem, czy starosta, w każdym razie chyba jeszcze
                  rządzi? a powiedzcie, jaka impreza mogłaby was sciagnąc do lidzbarka na dni
                  kilka? pomarzmy sobie troche..... ja to bym chciala przegląd filmów na świeżym
                  powietrzu.wielki telebim w amfiteatrze, albo na zamku, piwko, grill, laweczki
                  lub kurtka pod pupa i siedzimy do rana oglądając nowe lub starsze filmy ...
                  cudo!! byłam na czyms takim w ubiegłym roku w Kazimierzu, fantastyczna
                  sprawa !!! ludzi mnóstwo, bo przyjechali tez aktorzy z owych sztuk, co by sie
                  spotkac z publicznościa. fantastyczna impreza ;))))
                  • konop Re: czas wolny 22.01.03, 14:57
                    A ja na www.lgw.wim.pl czytam o wielu ciekawych imprezkach w Lidzbarku...
                    • Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 15:20
                      dzieki!!!! byłam, przejrzałam ostatni numer. hm.....z tymi „ciekawymi” to bym
                      nie przesadzała, ale dowiedziałam się, z przyjemnościa, wielką, że kolega Worek
                      wrócił na deski sceniczne. Bravo!!! Trzymam kciuki za kabaret Kubek!!!!!
                      • angela-rt Re: czas wolny 22.01.03, 16:49
                        pisałam w Slowobrania kto pamieta? ze Worek powrocił no moze sie jakos da we
                        znaki Lidzbarszczanom oby oby..a moze reaktywuje DE KURDE BLADE czy jak to sie
                        tam pisze to moze niech ta Uma na burmistrza a Worek na staroste
                        • Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:08
                          worek starostą???:))))))chociaz, może... i chybaby się zgodził kandydowac :)))
                          tak sobie mysle, no, może nie na straoste, ale radny?? w przyszłych wyborach?Ma
                          czas, aby stworzyc sobie lobby :))))
                          • Gość: Uma Re: czas wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 18:21
                            JA znam Worka,blagam nie podpowiadajcie mu takiego pomyslu bo sie zdecyduje i
                            bedzie sie dzialo{strach pomyslec}
                            • Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:44
                              ale przeciez o to właśnie nam chodzi, prawda?:))))))) Worek na radnego!!!!!!jak
                              przyjade to mu powiem :)))
                              • koobra Re: czas wolny 22.01.03, 19:54
                                a ma wory pod oczami ?
    • angela-rt Re: czas wolny 22.01.03, 21:25
      worow moze nie ma ale strusi leb na 100%;-)))
      • mika_1 Re: czas wolny 22.01.03, 22:20
        E tam.... Stwórzmy partię FORUM, przyjedźmy do Lidzbarka, szybciutka kampania,
        wybory i..... będziemy robić sesje wyjazdowe rady miasta w ... Lidzbarku. Pana
        od wfu na salę gimnastyczną, a my na burmistrza, starostę, wójta....
        Osobiście marzy mi się imprezka na Kłębowie, jak to za starych, dobrych,
        czasów...
        • koobra Re: czas wolny 22.01.03, 22:53
          balowałem kiedyś na Kłębowie,ale teraz to nie wiem czy bym dał radę
          tak "odpoczywać" :)
          • mika_1 Re: czas wolny 22.01.03, 22:59
            Piękne to były czasy.... pobudka o 15, a koniec dnia o 8 rano.....
            • koobra Re: czas wolny 22.01.03, 23:33
              święte słowa !
        • Gość: ejsi Re: czas wolny IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 00:55
          mika_1 napisała:

> E tam.... Stwórzmy partię FORUM, przyjedźmy do Lidzbarka, szybciutka
          kampania,
          > wybory i..... będziemy robić sesje wyjazdowe rady miasta w ... Lidzbarku.
          Pana
          > od wfu na salę gimnastyczną, a my na burmistrza, starostę, wójta.... >
          Osobiście marzy mi się imprezka na Kłębowie, jak to za starych, dobrych,

> czasów...

...patrze i oczom nie wierzę:-))wreszcie ktoś o Kłębowie sobie przypomniał?;-))
          pozdrawiam

P.S..a jednak wam pomogę;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka