Gość: birda IP: *.lodz.gazeta.pl 21.01.03, 11:13 a co się dzieje teraz w tym pieknym mieście? LDK cos organizuje, sa jakieś spotkania, imprezy? a na piwo gdzie sie chodzi? ostatni raz byłam tam na dłużej we wrześniu :)) królował Szewal:))a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: czas wolny 21.01.03, 13:19 Ja tez nie wiem gdzie i czy mozna zabawić sie w LW...,moze stali mieszkańcy coś nam powiedzą,zaproponujcie jakieś miejsce,chyba Lidzbark jeszcze nie umarł,a może znajdą sie chętni i zorganizuja jakieś spotkania -KULTURALNO-ROZRYWKOE:)))? Ej LUDZIE NIE ŚPIJCIE!!!ZROBCIE COŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: czas wolny 21.01.03, 18:57 Wiecie co? Chyba najbardziej zainteresowanymi osobami w kwestii rozkręcania Lidzbarka jesteśmy my - ci, którzy już z niego wyjechali. Smutne to.... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: czas wolny 21.01.03, 20:07 Oj smutne to smutne zalezy mi osobiście bo jak wracam tam to sie strasznie nudze,a jak juz cos było to beznadziejna impreza na parkingu na przeciwko zusu (dawniej mój zlobek)organizowana przez JASAM-i goście specjalni typu przedstawiciele "CZERWONYCH GITAR"w liczbie 1,lub2 zenadka coś strasznego...Ja nie wiem chyba to wszystkim odpowiada,bo nikt nic nie robi...ich sprawa:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Re: czas wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:12 A mi sie wydaje, ze ludzie przywykli do takiego stanu rzeczy i mają to wszystko w nosie,jak sie chcą zabawić to wyjezdzają z Lidzbarka i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: czas wolny 21.01.03, 20:25 Właśnie w czwartek jadę do Lidzbarka :-) i jedyna rozrywka "pozadomowa" na jaką liczę to aerobik w LDKu, bo słyszałam, że jest nieźle. Myślę, że fakt powolnego umierania życia w Lidzbarku spowodowany jest brakiem pieniędzy mieszkańców i nieudolnością czy lenistwem, czy może brakiem wyobraźni rządzących. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Re: czas wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:52 Moze by tak dać szanse tym mlodym i prężnym ???UMA NA BURMISTRZA!!!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 11:54 Uma - burmistrzem !!!!! wywaliłabyś ze stołka jacka P.? uczył mnie kiedys wf-u. nie pamiętam czy jest burmistrzem, czy starosta, w każdym razie chyba jeszcze rządzi? a powiedzcie, jaka impreza mogłaby was sciagnąc do lidzbarka na dni kilka? pomarzmy sobie troche..... ja to bym chciala przegląd filmów na świeżym powietrzu.wielki telebim w amfiteatrze, albo na zamku, piwko, grill, laweczki lub kurtka pod pupa i siedzimy do rana oglądając nowe lub starsze filmy ... cudo!! byłam na czyms takim w ubiegłym roku w Kazimierzu, fantastyczna sprawa !!! ludzi mnóstwo, bo przyjechali tez aktorzy z owych sztuk, co by sie spotkac z publicznościa. fantastyczna impreza ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: czas wolny 22.01.03, 14:57 A ja na www.lgw.wim.pl czytam o wielu ciekawych imprezkach w Lidzbarku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 15:20 dzieki!!!! byłam, przejrzałam ostatni numer. hm.....z tymi „ciekawymi” to bym nie przesadzała, ale dowiedziałam się, z przyjemnościa, wielką, że kolega Worek wrócił na deski sceniczne. Bravo!!! Trzymam kciuki za kabaret Kubek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: czas wolny 22.01.03, 16:49 pisałam w Slowobrania kto pamieta? ze Worek powrocił no moze sie jakos da we znaki Lidzbarszczanom oby oby..a moze reaktywuje DE KURDE BLADE czy jak to sie tam pisze to moze niech ta Uma na burmistrza a Worek na staroste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:08 worek starostą???:))))))chociaz, może... i chybaby się zgodził kandydowac :))) tak sobie mysle, no, może nie na straoste, ale radny?? w przyszłych wyborach?Ma czas, aby stworzyc sobie lobby :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uma Re: czas wolny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 18:21 JA znam Worka,blagam nie podpowiadajcie mu takiego pomyslu bo sie zdecyduje i bedzie sie dzialo{strach pomyslec} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: czas wolny IP: *.lodz.gazeta.pl 22.01.03, 18:44 ale przeciez o to właśnie nam chodzi, prawda?:))))))) Worek na radnego!!!!!!jak przyjade to mu powiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: czas wolny 22.01.03, 21:25 worow moze nie ma ale strusi leb na 100%;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: czas wolny 22.01.03, 22:20 E tam.... Stwórzmy partię FORUM, przyjedźmy do Lidzbarka, szybciutka kampania, wybory i..... będziemy robić sesje wyjazdowe rady miasta w ... Lidzbarku. Pana od wfu na salę gimnastyczną, a my na burmistrza, starostę, wójta.... Osobiście marzy mi się imprezka na Kłębowie, jak to za starych, dobrych, czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: czas wolny 22.01.03, 22:53 balowałem kiedyś na Kłębowie,ale teraz to nie wiem czy bym dał radę tak "odpoczywać" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: czas wolny 22.01.03, 22:59 Piękne to były czasy.... pobudka o 15, a koniec dnia o 8 rano..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: czas wolny IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 00:55 mika_1 napisała: > E tam.... Stwórzmy partię FORUM, przyjedźmy do Lidzbarka, szybciutka kampania, > wybory i..... będziemy robić sesje wyjazdowe rady miasta w ... Lidzbarku. Pana > od wfu na salę gimnastyczną, a my na burmistrza, starostę, wójta.... > Osobiście marzy mi się imprezka na Kłębowie, jak to za starych, dobrych, > czasów... ...patrze i oczom nie wierzę:-))wreszcie ktoś o Kłębowie sobie przypomniał?;-)) pozdrawiam P.S..a jednak wam pomogę;-) Odpowiedz Link Zgłoś