gen73 15.06.06, 15:34 żona chce mi założyć sprawę rozwodową. Dlatego zwracam się do wszystkich na forum z prośbą, czy ktoś zna jakiegoś dobrego/który faktycznie rozsądnie umie się zająć sprawą adwokata w Olsztynie. Za wszelkie rady dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gen73 Re: Adwokat IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.06, 14:39 Dziękuję bardzo. Czy możesz mi podać gdzie ma on swoją kancelarję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Adwokat IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.06, 14:51 polecam Tokarzewskiego ma kancelarie w dyrekcji lasow panstwowych pokoj nr 8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Adwokat IP: 82.160.228.* 17.06.06, 20:27 Z tego co wiem p.Tokarzewski jest radca prawnym a nie adwokatem.A tak wlasciwie zastanow sie czy wogole potrzebujesz adwokata,a nie lepiej bronic sie sam.Wiesz ze jako facet jestes na przegranej pozycji,tym bardziej jezeli macie dziecko to zona zrobi z ciebie potwora ktory zapomnial ze jest ojcem.Z adwokatem mozesz wyjsc na cwaniaka ktory ma cos na sumieniu.Chyba ze masz zone potwora,bo takie zolzy tez sie zdarzaja,i nie ma wyjscia,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:06 Ja Ci radzę, usiądź i porozmawiaj spokojnie z żoną, przemyśl, co Ci powie, obiektywnie zastanów się, czy nie ma racji, przynajmniej częściowo. Pamietaj, z reguły wina leży po obu stronach, a stare przysłowie mówi: "zgoda buduje, a niezgoda rujnuje". Szczerze życzę wam obojgu, aby moją odpowiedź była najtrafniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praktyk Re: Adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:23 Prosisz, więc masz. Receptura dostępna na każdą kieszeń: wiadro żółtek, wiadro cukru, wiadro spiritusu. Zółtka utrzeć z cukrem, powoli dolewać spiritualia. Można wypić także z żoną - to też człowiek. Jak ty z nią po ludzku, to byłaby prosiaczką, gdyby ona z tobą inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:41 nie lepiej isc na terapie ratujaca malzenstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:45 Masz na myśli "skok w bok"? Odpowiedz Link Zgłoś
studentka123 Re: Adwokat 18.06.06, 16:27 Z doświadczenia i obserwacji wiem, że wystarczy pojawić się z jakąś ładną dzieczyną np. na deptaku, tak żeby żona zobaczyła i już po sprawie rozwodowej. NIestety większość kobiet potrzebuje potwierdzenia atrakcyjności męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klakson Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:13 Popieram, sprawdzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
gen73 Re: Adwokat 18.06.06, 17:22 gen73 napisał: Bardzo potrzebuję naprawdę dobrego adwokata ponieważ żona powiedziała, że mnie zniszczy. Dlatego bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężkodoświadczony Re: Adwokat IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.06, 18:01 Rozsądek nakazuje w tej sytuacji poszukać adwokata płci pięknej.To może zresztą być początek ciekawej znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
gen73 Re: Adwokat 18.06.06, 19:11 Gość portalu: ciężkodoświadczony napisał(a): > Rozsądek nakazuje w tej sytuacji poszukać adwokata płci pięknej.To może zresztą > > być początek ciekawej znajomości. >Zdaję sobię z tego sprawę, że dobrze gdyby to była kobieta. Jednak ponawiam jeszcze raz prośbę który jest naprawdę w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
studentka123 Re: Adwokat 18.06.06, 20:16 ja bym poleciła p. Wołejko - napisz emeila, ot dam Ci jego telefon komórkowy Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Adwokat 18.06.06, 20:35 Słuchaj,ty masz lepszą sytuację wyjściową.Twoja zona jako że jest powódką-będzie musiała wziąc na siebie ciężar udowodnienia przed sądem że jesteś bydlakiem.To ONA MUSI UDOWODNIĆ.cHYBA że będzie wnioskowała o orzeczenie rozwodu z jej winy,co jak się domyślasz raczej sie nie zdarza:D Zatem sprawą kluczową jest pytanie na które odpowiedz sobie sam zawczasu:1.czy jestes bydlakiem 2.czy ona UDOWODNI w sądzie że jestes bydlakiem. W zalezności od tego jakiej odpowiedzi sobie udzielisz powinieneś brać pod uwagę konieczność brania adwokata lub nie.Wg mnie w sądzie ZAWSZE LEPIEJ SIĘ BRONIĆ.Do tego nie jest potrzebny papuga który zdoi cię z kasy.Zakładam że jesteś średnio rozgarnięty i poradzisz sobie z prostymi pismami procesowymi.Znajdz sobie gotowce w necie(szukaj stron z samotnymi mamuśkami one samopomoc maja silnie rozwinietą). No chyba że twoja malżonka ma rozległe plany procesowe-to zmienia postać rzeczy bierz papuge bo jak będzie orzekanie o winie,opieka nad dziecmi,alimenty,podział majątku to......zdrowia zycze. Nie słuchaj jej pogrózek bo może ma akurat PMS-przejdzie jej.Nie bądz taki strachliwy,no chyba że masz powody.Krowa którz dużo ryczy mało mleka daje.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
gen73 Re: Adwokat 16.07.06, 21:10 Szukam dobrego adwokata od spraw rozwodowych. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcjanna78 Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:33 Dorota Wronka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:00 Tylko, że pani mecenas została prawomocnie skazana przez sąd za namawianie swoich klijentów do składania fałszych zeznań - lepiej uważaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcjanna78 Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:16 w tej chwili pani mecenas wróciła do praktyki i jest naprawdę świetna, sprytna, inteligentna. Czego można chcieć więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:52 nic, tylko uczciwości i niekaralności, czy to za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś