15.06.06, 15:34
żona chce mi założyć sprawę rozwodową. Dlatego zwracam się do wszystkich na
forum z prośbą, czy ktoś zna jakiegoś dobrego/który faktycznie rozsądnie umie
się zająć sprawą adwokata w Olsztynie. Za wszelkie rady dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: MG76 Re: Adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:50
      Wiechecki
      • Gość: gen73 Re: Adwokat IP: *.olsztyn.mm.pl 17.06.06, 14:39
        Dziękuję bardzo. Czy możesz mi podać gdzie ma on swoją kancelarję?
        • Gość: lili Re: Adwokat IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.06, 14:51
          polecam Tokarzewskiego ma kancelarie w dyrekcji lasow panstwowych pokoj nr 8
          • Gość: mimi Re: Adwokat IP: 82.160.228.* 17.06.06, 20:27
            Z tego co wiem p.Tokarzewski jest radca prawnym a nie adwokatem.A tak wlasciwie
            zastanow sie czy wogole potrzebujesz adwokata,a nie lepiej bronic sie sam.Wiesz
            ze jako facet jestes na przegranej pozycji,tym bardziej jezeli macie dziecko to
            zona zrobi z ciebie potwora ktory zapomnial ze jest ojcem.Z adwokatem mozesz
            wyjsc na cwaniaka ktory ma cos na sumieniu.Chyba ze masz zone potwora,bo takie
            zolzy tez sie zdarzaja,i nie ma wyjscia,pozdrawiam
            • Gość: kik Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:06
              Ja Ci radzę, usiądź i porozmawiaj spokojnie z żoną, przemyśl, co Ci powie,
              obiektywnie zastanów się, czy nie ma racji, przynajmniej częściowo. Pamietaj, z
              reguły wina leży po obu stronach, a stare przysłowie mówi: "zgoda buduje, a
              niezgoda rujnuje". Szczerze życzę wam obojgu, aby moją odpowiedź była
              najtrafniejsza.
    • Gość: praktyk Re: Adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 11:23
      Prosisz, więc masz. Receptura dostępna na każdą kieszeń: wiadro żółtek, wiadro
      cukru, wiadro spiritusu. Zółtka utrzeć z cukrem, powoli dolewać spiritualia.
      Można wypić także z żoną - to też człowiek. Jak ty z nią po ludzku, to byłaby
      prosiaczką, gdyby ona z tobą inaczej...
    • Gość: kris Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:41
      nie lepiej isc na terapie ratujaca malzenstwo?
      • Gość: 1234 Re: Adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 12:45
        Masz na myśli "skok w bok"?
    • studentka123 Re: Adwokat 18.06.06, 16:27
      Z doświadczenia i obserwacji wiem, że wystarczy pojawić się z jakąś ładną
      dzieczyną np. na deptaku, tak żeby żona zobaczyła i już po sprawie rozwodowej.
      NIestety większość kobiet potrzebuje potwierdzenia atrakcyjności męża.
      • Gość: Klakson Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 21:13
        Popieram, sprawdzałem.
    • gen73 Re: Adwokat 18.06.06, 17:22
      gen73 napisał:

Bardzo potrzebuję naprawdę dobrego adwokata ponieważ żona powiedziała, że mnie
      zniszczy. Dlatego bardzo proszę o pomoc.
      • Gość: ciężkodoświadczony Re: Adwokat IP: *.olsztyn.mm.pl 18.06.06, 18:01
        Rozsądek nakazuje w tej sytuacji poszukać adwokata płci pięknej.To może zresztą
        być początek ciekawej znajomości.
        • gen73 Re: Adwokat 18.06.06, 19:11
          Gość portalu: ciężkodoświadczony napisał(a):

> Rozsądek nakazuje w tej sytuacji poszukać adwokata płci pięknej.To może
          zresztą
          >
          > być początek ciekawej znajomości.

>Zdaję sobię z tego sprawę, że dobrze gdyby to była kobieta. Jednak ponawiam
          jeszcze raz prośbę który jest naprawdę w porządku.
          • studentka123 Re: Adwokat 18.06.06, 20:16
            ja bym poleciła p. Wołejko - napisz emeila, ot dam Ci jego telefon komórkowy
            • gen73 Re: Adwokat 18.06.06, 20:30
              matsla@interia.pl
          • ozzy10 Re: Adwokat 18.06.06, 20:35
            Słuchaj,ty masz lepszą sytuację wyjściową.Twoja zona jako że jest powódką-będzie
            musiała wziąc na siebie ciężar udowodnienia przed sądem że jesteś bydlakiem.To
            ONA MUSI UDOWODNIĆ.cHYBA że będzie wnioskowała o orzeczenie rozwodu z jej
            winy,co jak się domyślasz raczej sie nie zdarza:D
            Zatem sprawą kluczową jest pytanie na które odpowiedz sobie sam zawczasu:1.czy
            jestes bydlakiem 2.czy ona UDOWODNI w sądzie że jestes bydlakiem.
            W zalezności od tego jakiej odpowiedzi sobie udzielisz powinieneś brać pod uwagę
            konieczność brania adwokata lub nie.Wg mnie w sądzie ZAWSZE LEPIEJ SIĘ BRONIĆ.Do
            tego nie jest potrzebny papuga który zdoi cię z kasy.Zakładam że jesteś średnio
            rozgarnięty i poradzisz sobie z prostymi pismami procesowymi.Znajdz sobie
            gotowce w necie(szukaj stron z samotnymi mamuśkami one samopomoc maja silnie
            rozwinietą).
            No chyba że twoja malżonka ma rozległe plany procesowe-to zmienia postać rzeczy
            bierz papuge bo jak będzie orzekanie o winie,opieka nad dziecmi,alimenty,podział
            majątku to......zdrowia zycze.
            Nie słuchaj jej pogrózek bo może ma akurat PMS-przejdzie jej.Nie bądz taki
            strachliwy,no chyba że masz powody.Krowa którz dużo ryczy mało mleka daje.Pozdro
            • gen73 Re: Adwokat 16.07.06, 21:10
              Szukam dobrego adwokata od spraw rozwodowych. Proszę o pomoc.
              • Gość: marcjanna78 Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:33
                Dorota Wronka
                • Gość: znawca Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:00
                  Tylko, że pani mecenas została prawomocnie skazana przez sąd za namawianie
                  swoich klijentów do składania fałszych zeznań - lepiej uważaj
                  • Gość: marcjanna78 Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:16
                    w tej chwili pani mecenas wróciła do praktyki i jest naprawdę świetna, sprytna,
                    inteligentna. Czego można chcieć więcej??
                    • Gość: znawca Re: Adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:52
                      nic, tylko uczciwości i niekaralności, czy to za dużo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka