Gość: koza IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 19:44 Kwachu!! przyznaj się, nasi ludzie z Gazety Olsztyńskiej mają dowody!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iznota33 Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! 23.01.03, 19:47 zazdrościsz?sam byś chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 22:27 iznota33 napisał: > zazdrościsz?sam byś chciał?Oczywiście, a ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:37 Kozo, ta Gazeta i ci ludzie to straszne leszcze.Plotka juz nieaktualna, szykuje sie nowa. Pracujemy nad nią. Akcja rozpocznie się w olsztynskim Odpowiedz Link Zgłoś
marcia79 Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! 24.01.03, 10:14 Co to za plotka o ktorej wszyscy wiedzieli zanim wszystkie plotkarskie gazety ja opublikowaly....jezeli jedynym kryterium podawania "nowinek" jest przewidywany koszt odszkodowania w przypadku gdy plotka okaze sie nieprawda to chyba cale to nasze polskie pismiennictwo schodzi na psy.Gdzie tu aspekt moralny i szacunek. Pozdrawiam.Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 23:33 Może plotka nieświeża i nieprawdziwa, ale mnie sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! 25.01.03, 08:52 Gość portalu: koza napisał(a): > Może plotka nieświeża i nieprawdziwa, ale mnie sie podoba. Co to znaczy, że Ci się podoba?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marcia79 Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! 25.01.03, 09:58 Mnie natomast drazni i obrzydza sytuacja w ktorej nasz Prezydent musi w zenujacy zarowno dla siebie jak i dla nas sposob wyglaszac sprostowania.Jest to oczywiscie kolejny powod do plotek..."skoro sie tlumaczy to jest winny"..jezeli by tego nie zrobil osąd bylby ten sam.A mnie nadal zastanawia gdzie etyka zawodowa i wyczucie taktu. Moze mielismy zbyt "czysego"prezydenta....czy my pod kazdym wzgledem musimy dazyc do "Europy"?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 14:07 toja77 napisał: > Gość portalu: koza napisał(a): > > > Może plotka nieświeża i nieprawdziwa, ale mnie sie podoba. > > Co to znaczy, że Ci się podoba?????????? podoba mi się, bo nieco mąci obraz ideału stwarzanego przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzuś Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 10:59 Ja to się cieszę, że Pan Prezydent ma jaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 21:42 Rzeczywiście, głowa ma tęgą, co do reszty media milczą! Odpowiedz Link Zgłoś
marcia79 Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! 26.01.03, 21:48 czy w naszym panstwie wszyscy musza miec jakas skaze...? kazdemu ze znanych postaci media musza przypiac jakas etykietke? moze to wygodne zyc w niewiedzy...ale szczerze mowiac guzik mnie obchodzi z kim sypia Pan Prezydent...wazne jest ze mam poczucie ze w naszym panstwie glowa jest wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 21:59 Ale facet musi mieć jaja, nawet prezydent. Jeśli to prawda, że wyrwał taką laskę, to zacznę na niego głosować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzuś Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 22:36 Choćby wyrwał i 10, to kwach bedzie kwachem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 18:51 Jednak szkoda, że to tylko plotka, a już miałem nadzieję, że Pan Prezydent zaszalał, ma takie nudne życie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józuś Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 22:49 To ma Kwach jaja, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 22:51 ma i wszyscy mu zazdroszczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józuś Re: Kwachu! przyznaj się!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 23:17 Ale jakie wielkie, i cz bzykanie mu jeszcze wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 23:35 Aleksander Kwaśniewski bez względu na Twoje uznanie lub nie, jest naszym (w tym i Twoim) prezydentem wybranym zgodnie z obowiązującymi zasadami wyborczymi. Podejmując takie tematy stawiasz w kłopotliwej sytuacji większość, która na niego zagłosowała wtystawiając jednocześnie sobie nie najlepszą cenzurkę o znajomości savuar a vivre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 20:14 Na szczęście mogę miec swoje zdanie. Czy Pana Prezydenta nie można juz krytykowac? A co z wolnością słowa? A w ogóle to czy wy macie poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 20:15 Na szczęście mogę miec swoje zdanie. Czy Pana Prezydenta nie można juz krytykowac? A co z wolnością słowa? A w ogóle to czy wy macie poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 20:15 Na szczęście mogę miec swoje zdanie. Czy Pana Prezydenta nie można juz krytykowac? A co z wolnością słowa? A w ogóle to czy wy macie poczucie humoru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 20:39 Gość portalu: koza napisał(a): > Na szczęście mogę miec swoje zdanie. Czy Pana Prezydenta nie można > juz krytykowac? A co z wolnością słowa? A w ogóle to czy wy macie > poczucie humoru? Ed. Odpowiedzi poszukaj u Tacyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 21:35 Człowieku, nie paraliżuj mnie swoją wiedzą, nie studiowałem filozofii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 23:36 Gość portalu: koza napisał(a): > Człowieku, nie paraliżuj mnie swoją wiedzą, nie studiowałem filozofii! Niestety, nie jest to filozofia a raczej historia. Tacyt w "Dialogu o mówcach" rozpatruje przyczyny upadku wymowy, sprawy wychowania dzieci i nauki szkolnej w celach wsyraźnie moralizatorskich. Tak że nie dywagacje filozoficzne maja tutaj znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józus Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 22:16 Gość portalu: Ed napisał(a): > Gość portalu: koza napisał(a): > > > Na szczęście mogę miec swoje zdanie. Czy Pana Prezydenta nie możn > a > > juz krytykowac? A co z wolnością słowa? A w ogóle to czy wy ma > cie > > poczucie humoru? > > Ed. Odpowiedzi poszukaj u Tacyta. Kto to był ten Tacyd i co ma wspólnego z Kwaśniewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 23:39 Gość portalu: Józus napisał(a): > Kto to był ten Tacyd i co ma wspólnego z Kwaśniewskim? Yacyd? Nie znam takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 23:59 No i co ? Tacyd nie zna odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 03:39 Niezbyt chętnie wyręczam Cię w sferze Twoich osobistych zaniedbań. Ale skoro tak się dopraszasz: "Tylko głupcy nazywają samowolę wolnością" (Tacyt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 22:29 Dlaczego nabijasz sie z prostych ludzi, nie każdy przecież studiował filozofię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 04:05 Co nie przystoi, nie czyń tego; co nie jest prawdą, nie mów tego. (Marek Aureliusz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: kozo odpuść IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 20:18 A potrafisz coś od siebie, bez cytowania? Odpowiedz Link Zgłoś