Gość: S.Czachorowski IP: *.uwm.edu.pl 30.06.06, 06:33 Panie Profesorze (mam na myśli prof. dr. hab. J. Górniewicza) wraca mi Pan wiarę w nasz Uniwersytet i kadrę tu nauczającą. Kamień spadł mi z serca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesek.leszek Re: Student to też autor i osoba 30.06.06, 07:02 Świetnie.A jakie są losy Josepha Potępy od filozofów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wronski Re: Losy prof. Potepy IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.06.06, 13:06 Wojewodzki Sad Administracyjny w Warszawie odrzucil pozew prof. Macieja Potepy przeciwko Centralnej Komisji ds Stopnii Naukowych o uznanie jej decyzji odbierajacej mu tytul profesora za niewazny. Tym samym decyzja jest prawie prawomocna. Prof. Potepa zlozy zapewne kasacje od tej decyzji do NSA. Po odrzuceniu kasacji sprawa pojdzie do Prezydenta ktory dekretem odbierze profesure. Obecnie prof. Potepa zatrudniony jest w katedrze UNESCO prof. Gorniewicza. Zostawie to bez komentarza. Tak na marginesie to UWM zatrudnia obecnie czterech "dyplomowanych" plagiatorow: niekwestionowany rekord Polski. dr Marek Wronski, New York Marekwro@aol.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxi28 Re: Losy prof. Potepy IP: *.Red-88-16-132.dynamicIP.rima-tde.net 30.06.06, 20:28 Zastanawia mnie kto i skąd ściąga tu na ten nieszczęsny Uniwersytet Wiejsko-Miejski te typy spod ciemnej gwiazdy - nie ma za to zadnej odpowiedzialnosci? Czy to jest prywatny folwark? Czy tak ma wyglądać elita???? Dlaczego większośc zakładam że przyzwoitych wykładowców milcząco toleruje ten stan rzeczy? A Górniewicz wygląda tak że nie chciałabym go spotkac w ciemnej uliczce.Zgroza Te stołki na uczelni sa chyba dożywotnio "Oblezione" Odpowiedz Link Zgłoś