Dodaj do ulubionych

Nowe autobusy dla MPK

IP: *.range86-133.btcentralplus.com 06.07.06, 21:30
MPK chce zakupic nowe autobusy za kwote 10mln zl oby to nie byly solbusy
ktore to zostaly zakupione przez nasze MPK ostatnim razem a ktore bardziej
pasuja na PKS do Lomzy jak na ulice takiego miasta jakim jest Olsztyn
Obserwuj wątek
    • Gość: tt Re: Nowe autobusy dla MPK IP: *.olsztyn.mm.pl 07.07.06, 17:23
      Czlowieku - jak glupio myslisz a na ulicach osiedlowych jak taki przegubowiec
      mialby wykrecic.Pomysl napierw zanim napiszesz.
      • Gość: swiatowy Re: Nowe autobusy dla MPK IP: *.range86-133.btcentralplus.com 07.07.06, 17:34
        A gdzie ja napisalem o przegubowcach? Pamietaj ze komunikacja miejska to
        wizytowka miasta ,takie solbusy to moga jezdzic w miastach typu Ostroda czy
        Ilawa ale nie Olsztyn
        • Gość: Q Re: Nowe autobusy dla MPK IP: *.ols.vectranet.pl 07.07.06, 17:42
          Światowy masz 100% racje solbusy to totalna pomyłka ja widze dla nich tylko
          jedno zastosowanie w Olsztynie mogą zastapic to co jezdzi obecnie na OKejkach.Pozdro
          • Gość: krzyhu Solbusy na OKejki IP: 81.170.26.* 08.07.06, 02:59
            Popieram!
    • ravendom Re: Nowe autobusy dla MPK 08.07.06, 14:41
      Ostatnio jaja byly jak pojawily sie autobusy z tylnimi drzwiami otwieranymi na
      przycisk. Pierwsze dni pasazerowie czekali az im sie otworzy i przez to czesc
      nie powsiadała do pojazdów :P. Sam niemal tak na tym wyszedłem.

• Gość: poznaniak Re: Nowe autobusy dla MPK IP: *.olsztyn.mm.pl 09.07.06, 15:18
        Jak wiocha to i nie wiedzą jak korzystać z nowoczesnych autobusów hehehe.
        Ot metropolia...
        • ravendom Re: Nowe autobusy dla MPK 09.07.06, 15:31
          Gość portalu: poznaniak napisał(a):

> Jak wiocha to i nie wiedzą jak korzystać z nowoczesnych autobusów hehehe.
          > Ot metropolia...
          No wiesz... u nas to były pierwsze autobusy takiego typu wiec nic dziwnego, ze
          ludzie nie wiedzieli. teraz juz sie przyzwyczaili i jest. A nazywanie Olsztyna
          metropolią to jednak lekkie przegięcie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka