Dodaj do ulubionych

Religa: Lech Kaczyński jest zdrowy

12.07.06, 00:44
- Z całą pewnością mogę powiedzieć, że prezydent nie ma żadnej choroby serca i
żadnej choroby wieńcowej. Nie zagraża mu żadne niebezpieczeństwo. Stwierdzono
ślady choroby wrzodowej, wyleczonej w listopadzie ubiegłego roku. Stan zdrowia
prezydenta jest w pełni normalny, dobry i nie ma żadnych problemów zdrowotnych
- powiedział na konferencji prasowej profesor Zbigniew Religa.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3477273.html
Nie jestem lekarzem, nie mam więc odwagi stawiać diagnozy dla tego typu zjawisk :(
Obserwuj wątek
    • Gość: zdrowy Re: Religa: Lech Kaczyński jest zdrowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:06
      A lewe zwolnienie lekarskie o chor4obie wieńcowej?
      • Gość: olo Re: Religa: Lech Kaczyński jest zdrowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:12
        Dziennikarze okazali się cieniasami. Należało zapytać czy prezydent leczy jakąś
        dolegliwość oraz pod nadzorem jakiego specjalisty.Religa dla stołka wywinał
        numer rzadki.Nie badał, nie zapoznał się z wynikami badań a tylko rozmawiał z
        lekarzem.Gołym okiem widać że Prezydent tp podręcznikowy przykład potencjalnego
        pacjenta przynajmniej kilku specjalnosci.Zobaczymy za jakis czas. Nie mam
        zaufania do Religi że dał sie uwikłac w taka sprawę.Taki pójdzie na wszystko.
        • Gość: Mecenas Wiarygodność opini Religi i innych lekarzy ??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 13:22
          I on, i Religa sądzą, że zaświadczenie lekarskie z teczki w IPN może być fałszywe: - Znaczna część lekarzy, w tym i ja, w stanie wojennym wystawiało nieprawdziwe zaświadczenia, żeby pomóc represjonowanym - podkreślił Religa.

Nieprawdziwe Fałszywe dokumenty wystawiają również prokuratorzy i sędziowie.

Zatem każdego można zwolnić z odpowiedzialności Pomroczność jasna
          I każdego umieścić w więzieniu i zamordować Fałszywy świadek, czy dokument.

Wszystko w zależności od posiadania
          majątku
          pieniędzy
          ładnej żony czy córki
          syna pedała
          matki sędziny,
          ojca prezydenta czy marszałka województwa
          brata prokuratora
          kolegi w Policji
          możliwości przyznawania rent z ZUS
          możliwości przyznawania odszkodowań z PZU
          możliwości przyznawania mieszkań

czyli pieniądze, układy, bezkarność.

Mam pytanie

Dlaczego obecnie sądzi się niektórych np. prokuratorów, za postępowanie w innej epoce, a inni tacy jak Religa sami przyznają się do popełniania przestępstw i liczą jeszcze na nagrodę

Czyżby wydanie fałszywego świadectwa lekarskiego nie było przestępstwem

Przeciwko lekarzowi Lwa Rywina wytoczono proces, bo wydał zaświadczenie lekarskie, mówiące, że nie może z powodu choroby serca udać się na badanie sądowe, a przecież do niego przyszedł.

Panie Ziobro – czym różni się aparat sprawiedliwości prowadzony przez Pana od aparatu bolszewickiego?

Odpowiem Panu.

Znajdujecie sobie po prostu innych ludzi do uwięzienia.

Twarde Prawo
          Ale tylko dla przeciwników politycznych, inwalidów, chorych i biednych.
          • edico Re: Wiarygodność opini Religi i innych lekarzy ?? 12.07.06, 18:28
            Kacza Polska i kacze reguły gry ;(
    • marduck Re: Religa: Lech Kaczyński jest zdrowy 12.07.06, 21:19
      a mi sie wydaje, że to WIELKA ściema z tym Religą i choroba wieńcową. Tak na
      prawdę to chodzi o psychiatrę albo innego tego typu specjalistę. Bracia mają
      nieźle z dekielkiem porąbane.
      • Gość: wim Co za strona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:51
        www.buracka.pl/
      • Gość: waran Re: Religa: Lech Kaczyński jest zdrowy IP: *.ols.vectranet.pl 13.07.06, 21:16
        Ty marduck to chyba jestes bardzo prosty Polak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka