Gość: Pacjent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:23 Dziśiaj w RO usłyszałem o śmierci Pana prof. Stefana Bołoczko!!! Olbrzymia tragedia. Wyrazy współczucia Rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tt Re: Strata dla Ortopedii Olsztyńskiej IP: *.olsztyn.mm.pl 22.07.06, 21:46 Jeden z lepszych ortopedow odszedl.....tragedia olbrzymia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akant Re: Strata dla Ortopedii Olsztyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:26 Wyrazy współczucia Rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Strata dla Ortopedii Olsztyńskiej 23.07.06, 11:46 zegnam wspanialego lekarza i Czlowieka :( Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Strata dla Ortopedii Olsztyńskiej 23.07.06, 12:22 Profesor Bołoczko - Człowiek legenda Skończyła sie jakaś epoka Wyrazy wspólczucia rodzinie [*] Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy10 Re: Strata dla Ortopedii Olsztyńskiej 02.08.06, 20:42 Chciałbym ale nic nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też pacjentka Re: Strata dla Ortopedii Olsztyńskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:49 Dowiedziałam się i Jego śmierci tydzień po.Czy możesz mi powiedzieć dlaczego zmarł lub na co.Nigdzie nic nie mogę znaleźć nawet w kompie.Proszę odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Strata dla Ortopedii Olsztyńskiej 03.08.06, 07:46 Miałem w wielkiej nieprzyjemności urazu być operowanym z wielką przyjemnością przez prof. Bołoczko. "Postawił" mnie na nogi. Może będę odosobniony, ale jednym z najlepszych następców, zostaje dr Antoni Kołakowski. Współczuję śmierci Profesora, ale i serdecznie pozdrawiam dr Kołakowskiego. Razem z prof. Bołoczko czynili cuda. Poprostu dzisiaj chodzę :) Odpowiedz Link Zgłoś