agalt 26.07.06, 00:59 Dużo dobrego, radości, ciepełka, miłości, przyjaźni... Buziaki:)*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lustroo Re: Andulkowe imieniny:)) 26.07.06, 07:03 Nie, nooo, spóźniłam się ;) Wszystkiego dobrego, słoneczka ciepłego, dobrej pracy, z pracy kołaczy, dużo zdrówka, mniej pracy jak ma mrówka, spokoju świetego, życia pogodnego, nerwów mało i oby się układało. Wszystkiego naj, naj, ściskam, buziaczki :* Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Andulkowe imieniny:)) 26.07.06, 07:05 Wszystkiego najlepszego! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Andulkowe imieniny:)) 26.07.06, 15:28 Andulko7,zanim mnie poznalas juz wydalas osad,mylny bardzo, lubie Anie,mam troche w Rodzinie,na Anny urodzila sie moja Mama, nie ma Jej juz,dla mnie to teraz smutny dzień,ale to zawsze bedzie Dzien Ań,Anie!Dużo Szcześcia !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw :) 27.07.06, 12:38 Aniom, Aneczkom,Andziom,Anulom,Andulkom /tak,tak Andulce tez.../ no i oczywiscie Autorce watku zycze samych radosnych dni...:))))))) Troszke poznawo, ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Andulka i Agalt 27.07.06, 14:15 Agalt, Tobie również wszystkiego naj, naj lepszego :) a czego ja Ci życzę, to wiesz :) zdrówka też :) Wam obu wszystkiego naj, naj i innym Aniom też :) Hmmm, zapomło mi się jak ma Luna na imię czy nie Ania czasem? :) Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Andulka i Agalt 27.07.06, 15:51 Dzięki wielkie:))) Faktycznie, Luna chiba też Ania. Wielkie sorry za przeoczenie i serdeczne życzenia imieninowe Luno:) Mam nadzieję, że "jamochłony" Cię nie zeżarły;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Andulka i Agalt 28.07.06, 07:03 o matko.. uciekło.. zyczę Andulce,Aniom,Anusiom duzo radości.. i takiej zwykłej, prostej, szczęsliwosci:) sorki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna37 Re: Andulkowe imieniny:)) IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 09.08.06, 23:57 a ja też mogę podziękować??:)) trochę spóźnienie, ale wiecie...dwa dni do siebie dochodziłam...i te "jamochłony"...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Andulkowe imieniny:)) 26.07.07, 19:59 Patrzta ludzie, jak ten czas szybko płynie;)) Andulko, wiedźmo kochana, wiesz, ze Ci dobrze życzę. Buziaki imieninowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 26.07.07, 22:05 agalt napisała: Andulko, wiedźmo .... No tak; kiedys sie to wydac musialo. Sam nie chcialem oglaszac tej nowiny, bo znowu byloby na mnie. Autorce watku zycze nieustajacej pogody ducha a wiedzmie nowej miotly... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 27.07.07, 07:03 Wszystkiego dobrego Aniu... Trzymaj sie dzielnie, niech zycie plynie Ci przyjemnie... :-) Tyle pan o wdziecznym imieniu Ania tu bywa. Wszystkim Wam zycze Wszystkiego najlepszego!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 27.07.07, 09:48 bpkw napisał: > Autorce watku zycze nieustajacej pogody ducha a wiedzmie nowej miotly... :))) > Życz dwóch mioteł. W zaufaniu Ci powiem, że agalt to też wiedźma, choć tak niewinnie wygląda... No, bardzo bystry to Ty nie jesteś, hehe. Ale może dopiero prowadzisz deszyfrację agalt :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 27.07.07, 13:19 andulka7 napisała: > bpkw napisał: > > > > Autorce watku zycze nieustajacej pogody ducha a wiedzmie nowej miotly... > :))) > > > Życz dwóch mioteł. W zaufaniu Ci powiem, że agalt to też wiedźma, choć tak > niewinnie wygląda... No, bardzo bystry to Ty nie jesteś, hehe. Ale może > dopiero prowadzisz deszyfrację agalt :DDD Andulka ma rację, Krzysiu. Miotły są potrzebne nam obu. Z tym, że moja ma się dobrze:) Już sama bliskość Łysej Góry powinna Cię naprowadzić... Ale cóż, czasem rzeczy najbardziej oczywiste umykają nam najłatwiej... Pozdrawiam piekielnie serdecznie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 27.07.07, 16:40 agalt napisała: Już sama bliskość Łysej Góry powinna Cię naprowadzić... No właśnie :) Kiedy nawiedziłam wiedźmę agalt, ciągała mnie po różnych miejscowych górach, bardziej i mniej łysych... Było DIABELNIE, nawet bez mioteł. W końcu co dwie wiedźmy, to nie jedna. Koniecznie trzeba powtórzyć sabacik :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 28.07.07, 09:09 agalt napisała: Andulka ma rację, Krzysiu. Miotły są potrzebne nam obu. Już sama bliskość Łysej Góry powinna Cię naprowadzić... Pozdrawiam piekielnie serdecznie:PPP A to ciekawe... Zastanawiam sie, jak sie teraz z Wami zegnac ?. Idzcie do diabla ???. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agalt Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 28.07.07, 11:04 bpkw napisał: > Zastanawiam sie, jak sie teraz z Wami zegnac ?. Idzcie do diabla ???. > :)))) > Ożeż Ty, szarpany za kapturek... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Andulkowe, i nie tylko, imieniny:)) 30.07.07, 09:02 bpkw napisał: >> Zastanawiam sie, jak sie teraz z Wami zegnac ?. Idzcie do diabla ???. > :)))) > No, jeśli chodzi o nasze baaardzo serdeczne pożegnania, to dla mnie nie nowina ;p Ciekawam, ile Twoich myszek przypłaciło to już życiem, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Andulkowe imieniny:)) 27.07.07, 09:42 Dziekuję bardzo Eam wszystkim, ostatnio nie mam zbyt wesoło (np. moja córka zapomniała o matczynych imieninach), ale dzięki Waszej serdeczności utrzymuję się na powierzchni :))) No i bardzo tęsknię za Wami.... Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Andulkowe imieniny:)) 27.07.07, 11:16 I moje serdeczności dołączam wraz z życzeniami, aby wszystko, co układa się nie tak, jak trzeba, odwróciło się na dobre, albo jeszcze lepsze:-)))) Buziaczki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Andulkowe imieniny:)) 27.07.07, 11:48 i ja swoje uściski dołączam również i tu.. z zyczeniami zdrówka i dotarcia wszystkich Ań do właściwych portów;) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Andulkowe imieniny:)) 27.07.08, 14:09 Wszystkim Aniom bukiet kwiatów kolorowych i pachnących. Bądźcie radosne, śliczne i najszczęśliwsze jak tylko to możliwe:-) Wszystkiego imieninowego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Andulkowe imieniny:)) 28.07.08, 09:37 Dołaczamy sie i tu:);p Dużo buziaków i radosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Andulkowe imieniny:)) 17.06.09, 21:22 Ale dzisiaj mam uroczystości. Same okazjonalne. Piękna sprawa. Zyć nie umierać nam ! :) Odpowiedz Link Zgłoś