Gość: andy IP: *.makronet.pl 09.08.06, 21:11 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krasnal Re: Fantasy w parku Jakubowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:51 A kogo to obchodzi co Ty masz do powiedzenia? Nie interesuje Cię - nie czytaj. A KOGO TO OBCHODZI, że Ciebie to nie obchodzi? Żenujący komentarz (nie miałem nic pisać pod artykułem, ale już nie mogę znieść tych "komentarzy"; nie chce mi się sprawdzać, ale to chyba ciągle ta sama osoba tak się "udziela"). Odpowiedz Link Zgłoś
laemmchen kogo to obchodzi? 10.08.06, 09:28 znowu jakis malkontent, co to namietnie narzeka, ze nigdy nic sie nie dzieje, a jak pojawiaja sie ludzie z pomyslami, to wtedy: kogo to obchodzi? jak ja nie cierpie takiej mentalnosci.... a organizatorom powodzenia, podczas studiow w niemczech mialam okazje poznac ludzi, ktorzy tez organizowali takie imprezy, przede wszystkim u siebie w domach, ale raz tez na powietrzu - szczerze mowiac nigdy nie bralam bezposrednio udzialu (oni jednak nie byli do konca normalni - w pozytywnym znaczeniu, tacy zupelnie zagubieni w swiecie, wciaz szukajacy swego miejsca) ale dla socjologa to prawdziwe zoo - identyfikacja z postaciami, kompletne zerwanie poczucia realnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjan Re: Fantasy w parku Jakubowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 02:16 Oj dzieci dzieci... Jak dowie sie o tym minister Roman to uzna że wam mózgi od tych gier komputerowych wypaliło Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: Fantasy w parku Jakubowym 11.08.06, 10:22 akurat pan minister Roman moglby smialo zaszczycic swoja obecnoscia ta impreze, wyrwany prostu z gabinetu , nawet w garniturze, pasowalby idealnie do tej zgrai potepiencow, upiorow, strzyg ! zycze organizatorom, zeby impreza potrwala jak najdluzej ! Odpowiedz Link Zgłoś