Dodaj do ulubionych

Fantasy w parku Jakubowym

IP: *.makronet.pl 09.08.06, 21:11
A kogo to obchodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krasnal Re: Fantasy w parku Jakubowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 07:51
      A kogo to obchodzi co Ty masz do powiedzenia? Nie interesuje Cię - nie czytaj. A
      KOGO TO OBCHODZI, że Ciebie to nie obchodzi? Żenujący komentarz (nie miałem nic
      pisać pod artykułem, ale już nie mogę znieść tych "komentarzy"; nie chce mi się
      sprawdzać, ale to chyba ciągle ta sama osoba tak się "udziela").
      • laemmchen kogo to obchodzi? 10.08.06, 09:28
        znowu jakis malkontent, co to namietnie narzeka, ze nigdy nic sie nie dzieje, a
        jak pojawiaja sie ludzie z pomyslami, to wtedy: kogo to obchodzi?
        jak ja nie cierpie takiej mentalnosci....

a organizatorom powodzenia, podczas studiow w niemczech mialam okazje poznac
        ludzi, ktorzy tez organizowali takie imprezy, przede wszystkim u siebie w
        domach, ale raz tez na powietrzu - szczerze mowiac nigdy nie bralam
        bezposrednio udzialu (oni jednak nie byli do konca normalni - w pozytywnym
        znaczeniu, tacy zupelnie zagubieni w swiecie, wciaz szukajacy swego miejsca)

ale dla socjologa to prawdziwe zoo - identyfikacja z postaciami, kompletne
        zerwanie poczucia realnosci
    • 999s Re: Fantasy w parku Jakubowym 11.08.06, 02:00
      fajna sprawa
    • Gość: maryjan Re: Fantasy w parku Jakubowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 02:16
      Oj dzieci dzieci... Jak dowie sie o tym minister Roman to uzna że wam mózgi od
      tych gier komputerowych wypaliło
      • taras70 Re: Fantasy w parku Jakubowym 11.08.06, 10:22
        akurat pan minister Roman moglby smialo zaszczycic swoja obecnoscia ta impreze,
        wyrwany prostu z gabinetu , nawet w garniturze, pasowalby idealnie do tej zgrai
        potepiencow, upiorow, strzyg ! zycze organizatorom, zeby impreza potrwala jak
        najdluzej !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka