Dodaj do ulubionych

Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szmit...

IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 14.09.06, 20:19
przypatrzcie się dobrze spojrzeniu CzJM na zdjęciu. Brrrrrrrr może się w nocy
przyśnić.
Obserwuj wątek
    • Gość: dernica Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szmit.. IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.06, 20:38
      Czy naprawdę nie ma nic na sumieniu?
      • Gość: wiki Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 14.09.06, 20:47
        Myślę raczej że jest to spojrzenie kogoś kto jest w stanie rozgnieść każdego
        kto stanie mu na drodze do władzy.
    • Gość: pako Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szmit.. IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.06, 20:59
      idą wybory, to zaczynają się te Ich małe poltyczki, a gdzie merytoryczna dyskusja??

chociaż na szczeblu lokalnym mogliby sobie dać na spokój i konkretnie porozmawiać

swoją drogą, to prezydent Małkowski rzeczywiście mógł się na tym foto chociaż delikatnie uśmiechnąć, bo tak to jest hmmm... wygląda na urzędnika niedostepnego, więc po co tak?!

z drugiej strony, dla równowagi wino się tęż pojawić zdjęcie senatora Szmita, a nie ma
      • Gość: pako Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.olsztyn.mm.pl 14.09.06, 21:01
        najmocniej przepraszam jest zdjęcie Szmita, tylko pierw trzeba wejść w galerię...
    • Gość: ccc Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 21:38
      Małkowski powiedział:
      Pan Szmit próbuje uderzyć w mój największy atut: uczciwość. Ale nie uda mu się
      to, bo ja nie jestem w żadnym układzie! Nie jestem w nic uwikłany, jestem
      czysty jak łza.
      Poczekajmy jeszcze chwilke, dajmy szansę prokuratorom z Radomia i tej 16-
      tce ludzi ze stowarzyszenia. Stowarzyszenie powstanie pod inną nazwą albo
      będzie działało jako grupa nieformalna. Dysponują dokumentami, oświadczeniami
      zeznaniami. Od nich zalezy kiedy zrobią z tej dokumentacji uzytek. Nie nadszedł
      jeszcze czas. Myśle że J.Cz. M. już nie istnieje jako potencjalny zwycięzca
      wyborów (jęśli w ogóle w nich wystąpi)
      • Gość: kerko Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.ols.vectranet.pl 14.09.06, 23:02
        Uczciwość.Hmmm...Znam, doświadczyłem.
        • Gość: Henryk 56 Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 09:42
          Już za sam list "prawnika" skierowany do sądu ma przechlapane,a jeszcze blokada
          miasta przez sygnalizatory "jaszczukowo-gustkowe"
          • jana2706 Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm 15.09.06, 10:00
            gdzie dwoch sie bije tam trzeci skorzysta ;)
      • Gość: KRYSZTAŁ Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: 62.29.133.* 15.09.06, 10:34
        Procyk też twierdził, że jest kryształowo czysty. No a potem go aresztowali.
        • Gość: kik Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:48
          i co z tego? jeszcze będziemy mu wszyscy za to płacić
    • Gość: mpecowiec Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szmit.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 10:56
      Przypomnę jak to JCzM odwołał 6 przedstawicieli Rady Nadzorczej MPEC, bo
      pierwszy raz odważyli się i chcieli postąpić nie tak jak sobie wyobrażał.
      Dokonał tego tuż przed posiedzeniem Rady. To naprawdę uczciwy człowiek. Ha Ha
      Ha!!!
    • Gość: Hazudo Od tramwaju niech się Szmit odpierwiastkuje IP: *.brief.pl 15.09.06, 11:22
      Tramwaj postawiło nie miasto, tylko Klub Miłośników Komunikacji Miejskiej. Ale
      ćwok z PiS-u tego nie wie, choć gardłuje.
      • Gość: gloch Re: Od tramwaju niech się Szmit odpierwiastkuje IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.06, 12:23
        Mówisz o tym szkardztwie posklecanej co stoi przy Wysokiej Bramie?
      • Gość: swiatowy Re: Od tramwaju niech się Szmit odpierwiastkuje IP: *.range86-142.btcentralplus.com 15.09.06, 16:28
        To nie chodzi o to Hazudo Olsztyn Malkowskiego to Olsztyn szklanych domow
        Nieopodal jest tablica "Szlak JakubowyOLSZTYN-TORUN" tablica jest a szlaku nie
        ma w Olsztynie sa jeszcze tablice "lotnisko" i stadion Stomil jesli wiesz co
        mam na mysli
        • Gość: Olsztynianin Re: Od tramwaju niech się Szmit odpierwiastkuje IP: *.ols.vectranet.pl 15.09.06, 19:32
          Szlak jakubowy jest jest oznaczony do ganic naszego województwa symbolem złotej
          muszli, kto był ostatnio w Gietrzwałdzie ten musiał widzieć(jeżeli chciał).Sa.
          byłem i widziałem. Lotnisko - właśnie budują betonowy pas startowy
          Szklane domy - budują m.in. właśnie obok Uranii, wszystkie bloki w sypialniach
          Olsztyna są systematycznie ocieplane...

... i bynajmniej nie jest to załuga Pana Szmita.
          • kecawy To nie tramwaj ale atrapa 15.09.06, 19:43
            Widziałem tramwaj w Toruniu - to jest tramwaj - to co stoi u nas to niestety
            atrapa

kecaw
          • Gość: wred Re: Od tramwaju niech się Szmit odpierwiastkuje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.09.06, 23:17
            Olsztynianin już po fajerancie!! Nie wysilaj się bo jak będziesz zbyt gorliwy
            to Cię Czesław Jerzy M. załatwi tak jak Goliata i Kaczyńskiego np. za wysokie
            zużycie prądu przez twój służbowy komputer. Podlizywać się trzba umieć !!!! a
            od Pana Szmita się od...
            • Gość: Memento Re: Od tramwaju niech się Szmit odpierwiastkuje IP: 217.97.159.* 21.09.06, 16:36
              Zaczekajcie, jak wybierzecie Szmit(k)a, to jeszcze zapłaczecie.
              "Lepszy swój wróg, niźli cudzy".
          • Gość: Piotr Re: Od tramwaju niech się Szmit odpierwiastkuje IP: 212.160.172.* 19.09.06, 16:03
            Ale i nie Pana Małkowskiego
    • Gość: abc Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: 84.38.17.* 15.09.06, 13:31
      fakt, obaj piękni. Szmit wygląda jak zombi a Malkowski poraża wzrokiem. Dobrze
      że to nie wybory miss
    • Gość: jola Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.ols.vectranet.pl 15.09.06, 13:54
      Ciekawe, dlaczego nie płaci nauczycielom za prowadzanie i opiekę nad dziećmi
      podczas zajęć na basenie .Dzieci mają rabat 100%, w tym roku chodzą na koszt
      urzędu, a co z nauczycielami?
    • Gość: Henryk 56 Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szmit.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 14:59
      olsztyn.wm.pl/?main=15&c=121,3,8799,,4200
    • danabr Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm 15.09.06, 15:41
      wszystkich (kandydatów) nalezy przepytać jak będa działać na rzecz ścieżek
      rowerowych, rowerzystów i rowerów. To byłoby moje kryterium.
      Innych nie jestem w stanie znieść ;)
      • Gość: Memento Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: 217.97.159.* 21.09.06, 16:39
        Ścieżki nie są jedynym kryterium - zobacz, jak Olsztyn wyładniał za kadencji
        obecnego prezydenta. Jest szansa, że ten trend utrzyma. Wszelcy nuworysze muszą
        się najpierw najeść, nim zaczną sensownie rządzić. Ważne, że Małkowski wstydu
        Olsztynowi nie przynosi, jak PiS-owy Prezio, czy Premio.
    • Gość: maleficium5 Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szmit.. IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.06, 15:45
      to afera:
      s8.bitefight.pl/c.php?uid=94615
    • Gość: hans Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.09.06, 16:21
      Boje się tylko żeby nie było tak że w wyniku tych przepychanek Olsztyn znowu
      trafi do worka lewicy i będzie znów bez alternatywy
    • Gość: grzebiel Do wszystkich którym na sercu leży dobro Olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 15.09.06, 16:47
      Boże chroń nas sprzed Szmitem. Myślę,że jego szczęście już powinno się skończyć
      • Gość: Max Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna IP: *.ols.vectranet.pl 15.09.06, 19:25
        Szmit za ten tramwaj ma u mnie przesrane. bez skrupułów chce skasować strategię
        rozwoju Olsztyna, coś co wiele osób starało sie wypracować w pocie czoła, a on
        chce to tak sobie przekreślić.
        ja wy wszyscy czuli byście się gdyby ktos wyrzucił waszą prace licencjacką
        magistersą profesorską do kosza.
        Nie sugeruję nikomu na kogo ma głosować, czy na Małkowskiego czy na
        Dąbkowskiego ale nie radziłbym wybierać kogoś kogo jedynym celem jest
        zakłucenie spokoju i rozwoju mieszkańców Olsztyna
        Ten człowiek jest dla mnie, mieszkańca Olsztyna zagrożeniem!
        • Gość: zorro Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna IP: *.ols.vectranet.pl 15.09.06, 19:49
          Przestań Max, jesteś albo śmieszny , albo klaka Cześka.
        • kecawy Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna 15.09.06, 22:31
          Rozumiem w sobotę wypić ale w piątek tak sobie podpić i takie kwestie glosić o
          panu senatorze ? Pomyśl i powiedz to co napisałeś gdy wytrzeźwiejesz Waćpan

pozdrawim z radosnym pozdr
        • Gość: wred Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.09.06, 23:48
          Odstaw zioło facet bo ci dymi z bańki!!! Jaką strategię, kto wypracował? Te
          pseudofachowe kompilacje pobożnych życzeń i propozycji nadesłanych przez
          czytelników GO, połechtanych,że po sześciu latach samowładztwa komuchów z
          CJMałkowskim na czele, na pół roku przed wyborami władca łaskawie zapytał co by
          mógł im obiecać na następne 15 lat, nazywasz strategią? Kpina i żenada!!!
          • Gość: z_forum Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna IP: *.olsztyn.mm.pl 16.09.06, 01:32
            Z forum:

>>> Kara śmierci dla wszystkich! Lepiej zapobiegać niż leczyć! Nie ma żadnej
            gwarancji, że nie wyrosna z was geje, lewacy, cykliści, liberałowie albo
            członkowie układu. Tylko tak pokonamy zło! Bóg rozpozna swoich.

• Gość: swiatowy Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna IP: *.range86-142.btcentralplus.com 16.09.06, 12:23
            Wlasnie!To tylko swiadczy o tym ze Malkowski nie ma zadnych wizji ani pomyslow
            na Olsztyn musi o to pytac sie mieszkancow
            • Gość: swiatowy Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna IP: *.range86-134.btcentralplus.com 18.09.06, 17:20
              Malkowski nie zrobil nic Ocieplanie i malowanie blokow, slamazarna wymiana
              polamanych chodnikow , jakies przebudowy skrzyzowan czy budowa zatok
              przystankowych nie mozna nazwac powaznymi inwestycjami ,takie cos to normalka w
              innych miastach Moim kandydatem jest Szmit urodzony TU w OLsztynie,tu minelo
              jego dziecinstwo tu w tym miescie dorastal Otwarty na inwestycje i rozwoj ,wie
              czego Olsztynowi brakuje i potrzeba ,a co do polityki to nie ma co tu
              politykowac wole juz kogos z PiS-u niz komuniste przefarbowanego na
              socialdemokrate
        • Gość: roki Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 16.09.06, 09:07
          przecież to jasne jak słońce że strategia dla m.Olsztyna ,opracowana za nasze
          pieniądze, akurat na rok wyborczy, to element kampanii CzJM.Taką strategię
          powinien Prezydent mieć juz dawno, wszak jest już na urzędzie pięć lat.To jak
          do tej pory pracował nie wiedząc co chce w mieście robić i w jakim je kierunku
          rozwijać?
          • jana2706 Re: Szmit zagrożeniem dla mieszkańców Olsztyna 16.09.06, 12:59
            nie pytasz *mieszkancow* zle,pytasz jeszcze gorzej,jak juz wyleje sie dziecko z
            kapiela...
    • Gość: meg Re: Wygląda na to, że zaczęła się kampania... Szm IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 16.09.06, 14:49
      ależ ten CzJM jest szpetny.Ciekawe w jakim stopniu wygląd zewnętrzny
      odzwierciedla wnętrze czlłowieka?
    • Gość: ziutek oczyszczanie miasta rozpoczęte....!!!!1 IP: *.orange.pl 16.09.06, 17:10
      Czytam forum i widzę jak SLD-owskie psy ujadają... Tak tak czyszczenie
      rozpoczęte... Co do tramwaju ni w pięć ni w dziesięć do naszej bramy pasuje , a
      te stowarzyszenie to jak blisko jestz Małkowskim??
      A więc moje zdanie co do tematu ....
      Małkowski oberwał po j....ach z bejzbola i to mocna. Jego konferencja świadczy
      o panice. Ma chłop problem i zaczyna popełniać błędy oby tak dalej. Jego
      konferencja jest świadczy tylko o tym że chyba ma brud za paznokciami...
      Nie wiem czemu atakuje Szmita?? Szmit nie zrobił doniesienia do prokuratury?
      A założycielem głownym Stowarzyszenia poszkodowanych przez JCM jest sam
      Małkowski to on spowodował że ludzie , którym zrobił kuku chcą mu oddać. Z tego
      co wiem stowarzyszenie to skłąda się z większośc z Sld-uchów, tak więc Szmit
      raczej z nimi nie chce mieć nic wspónego.....
      Czekam z niecierpliwością na pierwsze oskarżenia....
      • Gość: Iron_Fist Re: oczyszczanie miasta rozpoczęte....!!!!1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 08:31
        Jeszcze trochę takich nienawistnych komentarzy i Czesław Jerzy Małkowski wygra
        prezydenturę. Uważam, że to najgorszy z kandydatów ale potrafi z siebie zrobić
        aniołka. A aniołki trzeba pokonać innym sposobem niż nienawiść.
      • dominik.olsztyn Re: oczyszczanie miasta rozpoczęte....!!!!1 22.09.06, 02:49
        Gość portalu: ziutek napisał(a):

> Czytam forum i widzę jak SLD-owskie psy ujadają...

Cóz za elokwencja i chrześcijańska miłośc do bliźniego w wykonaniu zwolennika
        PiSu.
    • Gość: @ trzeba wybrać lepsze zło IP: *.ols.vectranet.pl 18.09.06, 12:25
      Reasumując - Pan Jerzy zrobił sporo dla Olsztyna, nie znam go tak dobrze, żeby
      stwierdzić, czy zarzuty wobec niego są prawdziwe, czy fałszywe, ale wiem jedno -
      jest to sprawdzony człowiek, niestety pan Sz. należy do parti, która w Polsce
      pokazała już jakim kosztem zwycięża się wybory, jak tworzy się koalicję - LPR
      (p. Roman "na stołku", Samoobrona ( p. Andrzej "na stołku") i chyba nie na tym
      polega "prawo i sprawiedliwość".
      • Gość: ziutek PRECZ Z KOMUNĄ IP: 212.160.172.* 18.09.06, 13:59
        Co takiego np. zrobił JCM dla Olsztyna???
        Prosze o wyliczenia...
        - co z obietnic wyborczych podaczas wyborów 2002?
        - co w pierwszym roku urządowanie?
        - co w drugim roku urzędowania?
        - co w trzecim roku urzędowania?
        - co w czwartym roku urzędowania? - rok wspaniały nadrabianie zaległości z
        poprzednich lat dla potrzeb kampani...korki w mieście nie miłosierne
        • Gość: roki Re: precz z komuną IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 18.09.06, 17:02
          no właśnie nich ci co twierdzą że Cz.J.Małkowski tak dużo zrobił dla Olsztyna
          wymienią co konkretnie zrobił bo ja naprawdę nie widzę niczego co Olsztyn
          zawdziecza tylko jemu.
          • Gość: Iron_Fist 10?12 prac Asterixa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 08:26
            Jak to JCZM nic nie zrobił ?? Już wyliczam:
            1. Powyrzucał z pracy masę ludzi, których nie lubił (także z SLD),
            2. Namalował wizerunek Papieża w Ratuszu,
            3. Na Wysokiej Bramie zawiesił wizerunek Matki Boskiej,
            4. Przywiózł różańce z Watykanu,
            5. Dzwonił (podobno) na seks telefon,
            6. Złapał Pana Abramskiego na próbie wręczenia łapówki,
            7. Wykupił ziemię pod Aquapark, która wcześniej miasto oddało (CZJM był wtedy w
            Radzie Miasta),
            8. Jest we wszystkich gazetach olsztyńskich (oprócz reklamówk z Reala) dwa razy
            dziennie,
            9. Wręczył nagrodę zwycięzcy etapu Tour de Pologne w Olsztynie. Dzięki temu
            Olsztyn jest znany w Polsce a twarz Prezydenta w świecie,
            10. Rozkopał całe miasto w poszukiwaniu "Bursztynowej Komnaty",
            itd, itd. Mało ???!!!
            • Gość: ziutek Re: 10?12 prac Asterixa IP: 212.160.172.* 19.09.06, 13:19
              12. Obudził ludzi fajerwerkami w nocy bo chciał się zabawić
              • Gość: piotrek Re: 10?12 prac Asterixa IP: *.ols.vectranet.pl 19.09.06, 15:07
                13.Za rządów Cześka w mieście jest bezpieczniej, Czech trzesie miastem i nikt tu
                nie podskoczy.
                14.Przybyło kilometrów nowych badź odnowionych ulic + ścieżki rowerowe.
                15. Powstała alfa, macro cash,TDP co roku w olsztynie, UWM się pręznie rozwija,
                planowane są kolejne inwestycje na uwm, lotnisko też się robi..

Chce po prostu powiedzieć, ze mi się dobrze zyje w olsztynie, mam to, czego
                potrzebuję, cieszą mnie widoczne inwestycje w mieście.A co waszym zdaniem
                mogłoby się zmienić na lepsze, gdyby rządził Szmit??Lepiej niech obecni włodarze
                ciągną dalej swoją wizję, przynajmniej unikniemy bałaganu, ja jestem za Czesławem.
                • Gość: grot Re: 10?12 prac Asterixa IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.09.06, 01:32
                  Brawo Piotruś!! Odrobiłeś lekcje, teraz towarzysza czecha cmoknij w d... i
                  dawaj się dymać dalej jego koterii, może ci coś skapnie ...za cztery lata.
        • Gość: Golfstrom Re: Ziutek co za żenada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:17
          Zawiść zazdrość zamiast starać się mieć więcej co koleś, to jest coś co ci w
          gardle staje. Skończ te swoje faszystowskie newsy tylko zacznij brać leki
          uspakające bo po twoich postach i ripostach można odnieść wrażenie że ci się
          łapy trzęsą. Twoja polemika to żenada nienawiść, nagonka i obłuda takim
          postępowaniem szybko się spada. Ty spaść nie masz raczej z czego bo masz
          komleksy i raczej w życiu więcej przegrałeś więc mniej dalej swój uraz w głowie
          i krzycz "precz komuchom" na pewno zwrócisz na siebie uwagę tym postępowaniem.
          A co do szczekania burku to naprawde jesteś najlepszy.
          • Gość: ziutek Re: Ziutek co za żenada IP: 217.116.110.* 19.09.06, 23:51
            Tak ręce mi się trzęsą jak patrzę jakie ludzie głupoty wypisują. Pisałem juz
            nie raz , że wystarczy dobrze przeanalizować budżety miasta z ostatnich lat i
            widać dokładnie w jakim stanie jest miasto i gdzie nas Małkowski ciągnie na
            dno...
            Niestety społeczeństwo w większości jest tak ogłupione że wystarczy posadzić
            parę drzewek i pomalować trawnik i będą do końca w pupe całować...
            Strategia , którą stworzył Małkowski jest zwykłą fikcją tak samo jak jego
            rządy..Jeżeli ktoś przez 5 lat nie potrafił korzystać z funduszy unijnych nie
            będzie potrafił wykorzystac tego co nam teraz dadzą w 2007-2013.
            Dlatego nie polemizuję z takimi, którym wystarczy pomalowac trawnik na zielono.
            A z tego że jestem antykomuch jestem dumny.. więc PRECZ Z KOMUNA również na tym
            forum..
            @Golfstrom żegnam cie z lekkim wysiłkiem, który kosztuje mnie podniesienie ręki
            i pokaznie ci wiadomo jakiego palca.
            • Gość: Golfstrom Kot czy Piesek Ziutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:34
              Wiesz burku liczą się słowa, palecem to mozesz podrapać rowa. Żenada już wiesz
              nie będę się powtarzał nie będę zawistny i jak ty w gó..e się tarzał. Jesteś
              chory ja wiem ta nienawiść twoja boli nic się dwa razy nie zdarza więc uważaj
              może czas poszukać odpowiedniego lekarza. Po co te twoje hał jak się kulisz to
              miał miał po co te krzyki wiadomo brak ci polemiki. Precz z komuną twoje główne
              hasło, tylko wiesz ten czas i te światło już dawno zgasło. Ja mam to gdzieś bo
              tego nie pamiętam, twoje szczekanie to przyszłość Olsztyna hał hał burku nowa
              era się zaczyna. Nie ma komuny to nie te lata wiesz gdzie się to kończy a gdzie
              zaczyna co to za data. Niedługo wejdzie nowe pokolenie was już nie będzie
              zakopiecie się pod ziemie. Nie będzie argumentów i tych śmiesznych patentów na
              komune się powoływanie i głośne szlochanie Precz z Komuną, kogo to obchodzi jak
              was nie będzie dopiero Polska się odrodzi.
              • Gość: ziutek zapluty karzeł reakcji IP: *.orange.pl 21.09.06, 21:40
                @Golfstrom - pogratuluj ojcu syna. Ma się za co wstydzić..
                A teraz pakuj manatki i wyp...dalaj do Irlandi.. Polska cię nie potrzebuje...
                • muraszka1 Re: zapluty karzeł reakcji 21.09.06, 21:58
                  a od czego jest Rada Miasta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  juz dawno powinno sie wywalic na zbity łeb te komunistyczne relikty,
                  nie o panu Cz.J.M. teraz pisze!a o "wspanialych" urzednikach,
                  przyjmowanych na eksponowane stanowiska ,"glabiastych" komunistycznych
                  pociotkach,zawdzieczamy ich(je)bylemu szefowi rady,panu B.P.
            • dominik.olsztyn Re: Ziutek co za żenada 22.09.06, 03:00
              Gość portalu: ziutek napisał(a):

> Niestety społeczeństwo w większości jest tak ogłupione że wystarczy posadzić
              > parę drzewek i pomalować trawnik i będą do końca w pupe całować...
              > Strategia , którą stworzył Małkowski jest zwykłą fikcją tak samo jak jego
              > rządy..Jeżeli ktoś przez 5 lat nie potrafił korzystać z funduszy unijnych nie
              > będzie potrafił wykorzystac tego co nam teraz dadzą w 2007-2013.
              > Dlatego nie polemizuję z takimi, którym wystarczy pomalowac trawnik na
              zielono.
              > A z tego że jestem antykomuch jestem dumny.. więc PRECZ Z KOMUNA również na
              tym
              >
              > forum..
              > @Golfstrom żegnam cie z lekkim wysiłkiem, który kosztuje mnie podniesienie
              ręki
              >
              > i pokaznie ci wiadomo jakiego palca.

Dobra Ziutek. Dawaj konkrety na temat budżetu miasta. Tylko zwięźle, z podaniem
              materiałow źródłowych i bez wyzywania od psów.
              Skoro jesteś antykomunistą, to czemu popierasz PiS, a więc socjalizm w wersji
              konserwatywno-klerykalnej ???
              • Gość: ziutek Re: Ziutek co za żenada IP: 212.160.172.* 22.09.06, 09:24
                Żródła:
                - sprawozdania z wykonania budżetów poszczególne lata
                1. Kiedy rozpoczęto zadania inwestycyjne związane z ulicą Tuwima, Synów Pułku i
                Tobruku. - finansowanie miało być z UE
                2. Ile wykorzystano środków unijnych w ramach budżetu
                3. Strategia dla Miasta - powinna mieć oparta planem budżetów na lata 2007-2013
                - a jakie są plany - żadne?????? . Widać że strategia jest mżonką biorąc pod
                uwagę dotychczasowe sięganie po środki unijne..
                4. Plany na początku a wykonanie..... Plany duże wykonanie do d....
                5. Ile przeznaczone na służbe zdrowia w Olsztynie itp tip

Reszte to sabie sam poszukaj .....trochę czasu poświęciłem temu
              • Gość: ziutek Re: Ziutek co za żenada IP: 212.160.172.* 22.09.06, 09:31
                Co do komunizmu...
                Socjalizm a komunizm to są dwie różne sprawy.....
                W Polsce nie ma prawdziwej lewicy takiej jak np. we Francji.
                Dlatego tez ludzie uważający się za lewicowych powinni popierać PIS patrząc na
                Polską scenę politycznę. Bo tylko tu mówi się jasno o solidaryzmie społecznym.
                Patrząc na JCM będąc lewicowym można nawrócić się na wiarę:)))
                Tak więć w większości elektorat lewicowy o ile taki jest tak samo chodzi do
                kościoła jak elektorat LPR....
                Tak więc PRECZ Z KOMUNA i postkomunistami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka