koobra 16.03.03, 18:25 No kochani ceglanka dotarła do eNki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koobra Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 18:30 Zapraszam wszystkich forowiczow do składania podpisow,niestety nie na cegle,tylko na specjalnie do tego przygotowanej kartce w ktorą potem cegłe owiniemy.Dlaczego???Fakturka nie pozwala na to by pisać po naszym eksponacie- szkoda,ale z tą kartką moze nie głupi pomysł?Jak myślicie?Moze jakieś inne propozycje macie,dostosujemy sie do uwag i sugestji,a teraz zapraszam wszystkich ktorzy odwiedzą Olsztyn do eNki cegiełka już czeka:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.icpnet.pl 16.03.03, 18:33 Powyzsza cegle, jeszcze w moim domku, mozna zobaczyc tutaj: www.album.com.pl/album.php?id=1271 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 18:42 to jest kamień - dlaczego na nim nie można sie podpisywać, czy aż tak chropowaty - czy opis i historia cegiełki jest opisana we wszystkich językch ? Kto złozył pierwszy podpis ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 18:48 Widziałam wczoraj ceglanke:)no i miałam okazje poznać osobiście Beinga- pozdrawiam Cie serdecznie mam nadzieje,ze do szybkiego zobaczenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 18:50 i nie da sie nic pisać na tej cegle, kartki giną a cegła zostaje Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 18:51 ona jest z tynkiem czy zaprawą nie wiem jak fachowo to opisać,ale nie bardzo da sie pisać po niej:(( Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 18:52 Gość portalu: rita napisał(a): > to jest kamień - dlaczego na nim nie można sie podpisywać, czy aż tak > chropowaty - czy opis i historia cegiełki jest opisana we wszystkich językch ? > Kto złozył pierwszy podpis ? Pod zaprawa jest cegla, potrzebna jest dluga obrobka kilofem:) A co ze zdjeciami Partyzantow 81? Fajne? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 18:58 Tlko kto ją obrobi???trzeba bedzie pomyśleć i zadziałać,a potem mozecie składać podpisy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 19:00 trzeba obrobić kamień inaczej będzie kruszał i śmiecił - zamówcie jakiegoś budowlańca niech szlifuje ten diament i skladamy podpisy na żywym eksponacie Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 19:05 A koobrew trzeba poprosić aby co jakiś czas wstawiał zdjecia na stronie eNki z ceglanką i nowymi podpisami no i moze z buziami forowiczow w trakcie gdy składaja podpis?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 19:14 Andzela , zajmij sie tym , najważniejsze , żeby ten tynk zdrapać, cegła musi być goła i czysta , inaczej to będzie kawł gruzu - weżcie się za to z beingiem. Do Kobry jeszcze napiszę post Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 19:39 Ja mam uczulenie na cegly:((( Bardzo chce, ale nie moge:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 19:43 chyba , że wsadzimy ją do formaliny i sie nie zepsuje, being - wystardczy ją wygładzić papierem ściernym, ostateczności poszukaj zwykłej cegły taką za 1 zł kiedyś była being - zdjęcia wspaniałe pozwoliłam sobie zrobić wpisy do nich Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 19:46 ok.zajmę sie ceglanką i coś tam wynyślimy-pozdrawiam-zdamwać będe relacje z prac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 19:56 Angela - musimy podpisywać na cegle, może dołużmy jeszcze zwykłą cegłę jako listę do podpisów - cegła jako zbiór podpisów a kamień jako diament nazwiemy - wymyśl coś , żeby bylo egzotycznie To kiedy zbieracie podpisy - będę prosić o przyjście Ed, bpkw , Zbyszek ......itd Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 20:03 w tym tygodniu podziałam z obrobką no i moze na wekend bedzie gotowa,w sobote w eNce juz bedzie czekać na forowiczow,a co do nazwy moze jakiś ranking tu utworzymy no i przez metode podnoszenia rąk wybierzemy nazwe najfajniejszą? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 20:01 Troche inaczej sobie cegle wyobrazalem, ale trudno:((( Z nowa cegla to niezly pomysl, bo z tej starej to duzo nie zrobimy. Mozna powalczyc, ale czy sie uda? Za wpisy dziekuje, klatke sfotografowalem przypadkowo, byly drzwi otwarte, wyzej nie wszedlem bo troche dziwnie wygladalem z aparatem i mialem stracha, ze ktos mi strzeli bejbolem w glowe:) Duzo poswiecenia wymagalo zdjecie z podworza- trawnik jest caly w .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 20:06 a jakbyśmy cegłę nazwali "Lady" - miała swoją historie na forum - co ty na to being ? Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Cegła juz jest:-)) 16.03.03, 20:16 Lady Di czy Lady Samary? Glosuje na tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 20:25 skonsultujemy to ze szkołą 7 i z jd Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Cegła juz jest:-)) 17.03.03, 13:36 Koobra - nie miałam dotąd okazji pogratulowac Ci otwarcia Klubu. Czynię to więc niniejszym z tym większa przyjemnościa, że Klub jest niejako honorowym dzieckiem Olsztyńskiego Forum. W dodatku to świeżo narodzone dziecko w swojej slicznej łapce trzyma juz cegłę! A co będzie dalej.... Serdeczności i pytanie: kiedy puścisz w świat nowe fotki z lokalu? A może coś przegapiłam? <<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 17.03.03, 16:53 Przyglądałam się dzisiaj dokładnie cegle,oj trzeba bedzie nad nią popracować,ale zrobie wszystko co w mojej mocy,aby na sobote była gotowa do podpisow,trzymajcie kciuki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 21:25 a co będziecie tej cegiełce robić , tylko nie krzywdę ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 17.03.03, 21:31 Trzeba ją obpukać jakimś rylcem bo pod tym co jest na zewnątrz jest cegiełka w całej(prawie)okazałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 21:50 czyli będziesz ten kamyczek rozbierać na części aż zostanie sama cegiełka - tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.icpnet.pl 17.03.03, 21:53 Jezeli beda jakies pieniadze w srodku lub inne kosztownosci to oczywiscie dla mnie. Przekaze je pozniej dla muzeum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 18.03.03, 17:35 Tak jak obiecałam zdaje relacje jakie są postępy w przeistaczaniu sie kamola w cegłe.Dzisiaj cegiełka została poddana fachowemu badaniu przez takiego co sie na tym zna,miał ocenić jakie są szanse na odzyskanie jej bez uszkodzeń.Powiedział,ze lepiej nie ryzykować bo mozna ją pokruszyc,albo zniszczyc,chociaz jest mozliwosc oczyszczenia jej z tego czegos hym hym...zadecydujcie co mam robic czy poddać ją operacji czy moze dołozyc 2 cegiełke na podpisy-mam taką na oku w razie czego.Boje sie ze jak ją uszkodze to mnie pozabijacie,wiec podejmijcie decyzje,ja jestem odwazna kobita i moge zabieg przeprowadzic...czekam na decyzje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 21:00 angi- najlepiej będzie jak zostanie kamień taki jaki jest, nic nie rozwalaj i nie czyść. Weż inną cegłę , jakąś czystą i ładną i na niej będą zbierane podpisy. Nie wiem , ale czy możliwe jest by na tej cegle leżał ten kamień, czyli czy cegła mogłaby służyć jako podstawka kamienia ? angela - wspaniele działasz - Olsztyn może być dumny z ciebie - pozdrów Koobrę Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 18.03.03, 21:47 ok.dostosuje sie do wskazowek,a kamień-cegła,moze lezec spokojnie na cegle do podpisywania,damy rade...Pozdrowie koobre,dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 21:54 Ta nowa powinna być bielusieńka, a autografy kaligraficzne. Ja w 7-mce miałem jeszcze lekcje kaligrafii. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła juz jest:-)) 18.03.03, 22:14 No nie wiem czy bielusieńka,bo ta właściwa cegła jest w szarym ubranku to moze ta na podpisy czerwoniutka niech bedzie,a autografy jakims ciemnym markerem mozna robic.To tylko sugestia,trzeba sie zastanowić,aby wszystko było jak trzeba ;-)angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Cegła juz jest:-)) 19.03.03, 00:00 Ty, Angela! A może taka wiekszą, gładką i czerwoniutką pod spód na podpisy i jednocześnie za cokół dla tej oryginalnej może robić. Takie coś wtedy powstanie - oryginalne z pewnością i wszyscy będą zadowoleni, bo i ta pierwsza będzie cała, a druga na podpisy... No i marker odpowiedni do tego i powinno to całkiem elegancko wyjść... :) Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła juz jest:-)) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 00:22 Gość portalu: jd napisał(a): > Ta nowa powinna być bielusieńka, a autografy kaligraficzne. Ja w 7-mce miałem > jeszcze lekcje kaligrafii. nic dodać nic ująć, zgadzam się z jd w całej rozciągłości szukajcie cegły białej - ona ma chyba swoją nazwę, taką cegłę stosuje się w kominkach Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Cegła juz jest:-)) 19.03.03, 10:21 Jak tak dalej pojdzie to przyda sie duuuza betonowa plyta z blokowisk na podpisy:))) W zwiazku ze wzrostem obrotow w barze rezerwuje sobie procent od zyskow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Cegła juz jest:-)) IP: 213.25.179.* 19.03.03, 11:06 Czy ta cegla to "palcowka", z tego co czytam ona jest w zaprawie? Oryginalne cegly z tego okresu byly czerwone i wieksze niz obecnie, wykonywane czesciowo recznie- stad "palcowka". Musle ze najlepsza forma zbierania podpisow to cokol pod zabytkiem. Musze sie wybrac i zobaczyc (ile piwek kosztuje wpis do zabytku?) Troche to daleko, a gdzies blizej Dlugiego sie nie dalo? Ta cegla to pomnik forumowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Cegła jest tutaj IP: *.icpnet.pl 19.03.03, 12:16 Gdzies tam jest cegla: www.album.com.pl/album.php?id=1271 Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła jest tutaj 19.03.03, 17:34 Relacji ciąg dalszy: Dzisiaj obrobiłam jednak tą cegłe i bawiłam sie w lekarza.Udało mi sie wydobyć ją z pod tego płaszczyka nicości i szarości,jednak pisać po niej nie można bo to wiekowy eksponat.Mam jednak propozycje,moze przymocuje ją do deseczki,bedzie super trofeum no i te autografy mozna składać na deseczce -podstawce,dodam jeszcze blaszke z podpisem LADY i bedzie pikna,jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła jest tutaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 20:56 jestem za - to wspaniały pomysł !!!!!!!! działaj Angela !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Cegła jest tutaj IP: *.acn.waw.pl 19.03.03, 21:28 Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła jest tutaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 21:33 zgadzam się z jd w całej rozciągłości Boję sie wojny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła jest tutaj 19.03.03, 22:42 Dobra postulat uwazam za przyjęty-będę działać Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Cegła jest tutaj 20.03.03, 11:46 Tylko znajdź taką konkretną deseczkę, po której się będzie lux pisało... Żebyś potem nie musiała szukać do tej deseczki czegoś, po czym będziemy pisać;) Rita- co się boisz. Ja jadę do NY w lipcu i się staram nie bać. Staram się nie myśleć, może jakoś to będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła jest tutaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:12 mika - wykupiłaś chyba bilet w jedną stronę ? Zaczynam odliczanie: do soboty zostało jeszcze jeden dzień i pierwszy podpis powinien się ukazać Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła jest tutaj 20.03.03, 22:28 Jak nie jak tak w sobote będzie juz gotowa cegiełka do pokazow i podpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Cegła jest tutaj IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 22:31 można by zrobić spotkanie forumowiczów u Koobry Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Cegła jest tutaj 20.03.03, 22:33 Mozna,do tego wstawic komputer podłączyc internet i pogadac z klubu z tymi co nie mogą być w Olsztynie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: szukam odpowiedniej deseczki 22.03.03, 14:04 Nie wiedziałam ze to takie skomplikowane,deseczka tez musi byc jakaś taka- odpowiednia do cegłowki,kilka nie przeszło testu i egzaminu,to był swoisty konkurs piękności,ale do wieczora moze sie uda,trzymajcie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 18:33 zgłoś kto się pierwszy podpisał ? z deseczką będzie klopot, może jkaś płytka flizowa :-) albo marmur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 21:05 Wszystkie podpisy należy tu zgłaszać i potwierdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 21:08 tak jest , niech meldują co robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.acn.waw.pl 22.03.03, 21:29 Tak jest, a tu jest notariat, bez którego nic nie jest w tych sprawach rzezywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.03.03, 21:31 ale jak widzisz ciągle szukają deseczki - komplikują sobie życie, wzieli by taboret :-) albo ladę koobry pocieli na te deseczki:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 00:52 Dobry pomysł - tylko co na to Koobra? Czy poświęci blat dla dobra sprawy?? I jeszcze jedno - czy w końcu zostało ustalone czy każdy forumowicz skłądający podpis na cegle/deseczce zostanie uwieczniony na zdjęciu? Była taka propozycja i co z nia? Pomysł padł, czy mnie to gdzieś umknęło?? Rita - w jedną strone ten bilet, bo nie ma "open" na taki okres czasu, jak ja potrzebuję. Mam nadzieję jednak, że będę miała okazję wykupić i ten powrotny;) Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 01:17 co do lady to na pewno jej nie potnę ,bo gdzie będzie wtedy stała kobieta ? :))) chciałbym poinformować ,że dzisiaj w eNce był już drugi forumowicz zbyszek z ekipą znajomych niestety mnie nie było ,ale była angela-rt moja kochana Żona, nadal niestety nie jest załatwiomna sprawa cegły i jej zamocowania prosze o pomoc chciałbym aby wyglądało to elegancko i przede wszystkim żeby dużo miejsca było na podpisy Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 01:21 Oj byłam ,Zbyszek to miły facet-uroczy,ciesze sie ze miałam okazje go poznać,mam nadzieje,ze będe mogła blizej go poznać i porozmawiać bo dzisiaj nie było możliwości na dłuższe dyskusje-pomocy co zrobić z cegłą???? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 01:24 poprzedni post to ja angela tylko ze zapomniałam sie przelogować -mamy tylko jednego kompa:( Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 01:54 Dodam,że Zbyszek oglądał cegłe,podziwiał w jej całej okazałości,obiecał,ze jeszcze wpadnie i złozy swoj podpis:)-zapraszam innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 15:53 to macie tam tyle mężczyzn i ty sama Angela nad kamieniem pracujesz ? Włacz ich do roboty, może zbyszek przyniesie kawałek kajaka i tam przymocujecie cegłę, albo kawałek wiosła - coś wymyślcie, bo cała polska zbiera się na podziwianie kamienia Angela - mianujemy cię matką chrzestną tego głazu Czy wszyscy forumowicze się zgadzają ? pozdrów żonę Kobry A swoją drogą, ciekawe czy ten okaz będzie miał duszę i magię przyciągania - już się zastanawiam czy nie zwariować i wsiąść do pociągu byle jakiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 17:15 Ja sie zgadzan,aby moja żonka-anghela-rt została matką chrzestną tej cegł,bardzo o nią dba i przejeła sie swoim zadaniem doprowadzenia ceglanki do stanu obecnego,czyli z kamienia w cegłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 17:20 Koobra czyli twoja żona to angela - cha, cha , cha - aleś ją ukrywał !!!!!!! to było wspaniałe pozdrawiam ją :-)) ja tez się zgadzam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.chello.pl 23.03.03, 17:36 Pomysł mianowania Angeli Kobrowej matką chrzetna kamienia-cegły jest bardzo dobry. Trzeba tylko uważać podczas chrztu, czyli rozbijania szampana o burtę tej cegły, aby sie nie rozsypała(cegła, oczywiście) A poza tym, jeśli juz będzie matka chrzestna, to musi ona nadac imię jakoweś swojej chrześniaczce-cegle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 17:37 i zrobić ubaw wirtualny - no więc kiedy ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: 80.51.57.* 23.03.03, 20:37 Do cegły będą podpisy,a czy będzie do tego foto galeria forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:47 dobry pomysł - musi być do tego galeria czyli album Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 20:52 co dwie głowy to nie jedna !! zdjęcia można umieścić w albumie ,ale nie widzę przeciwskazań aby po jakimś czasie może podczas spotkania zrobic galerię,są warunki i miejsce na coś takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 20:55 koobra - możemy to jeszcze rozszerzyć na noclegownię dla przyjezdnych forumowiczów - też jest miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: szukam odpowiedniej deseczki 23.03.03, 20:57 nie wiem co na to sanepid :) może byc problem ,ale przed eNką można by np.urządzic mini pole namiotowe :))) kort niestety chyba by sie nie zmieścił :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szukam odpowiedniej deseczki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 21:01 a ścianę treningową - każdy by wychodził z knajpy i sprawdzał celność trafienia piłką w ścianę , co oznaczało by czy jest zdolny dojść do domu czy trzeba wezwać taxi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 21:42 Angela - zajrzyj na Lidzbark Mika też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: cegła IP: *.chello.pl 23.03.03, 22:28 A co z moim genialnym pomysłem nadania imienia cegle? Może jakoś się nazywać, niekoniecznie tylko CEGŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 22:33 może być Lady , to może być każda z nas - prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: cegła 23.03.03, 22:46 Rito - zajrzyj na Lidzbark:) A swoją drogą - Angela, Koobra - jak będzie czynny lokal w okresie świątecznym? Czasu mało, a chciałabym złożyć mój podpis na cegle??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 23:07 Mika , ty masz do kogo jechać w tamte strony, został ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: cegła 23.03.03, 23:09 Dzieki za odwiedziny na Lidzbarku,being Tobie tez,masz odpowiedz,albo inaczej zapytanko,zajrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: cegła 23.03.03, 23:17 Mam, mam do kogo jechać... To raczej ja tutaj osamotniona jestem - bo na Północy to moi Rodzice, Brat... Ech, serce się rwie, tylko obowiązki zatrzymują...:( Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: cegła i eNka 23.03.03, 23:27 Zapraszamy na strone eNki są juz zdjęcia z otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: cegła i eNka 23.03.03, 23:31 Ty, Koobra - ale jak byś tak poświęcił blat, to myślę, że miał byś szczególne względy u forumowiczów... Mozę nawet po złożeniu podpisów pomyliby Ci kufle;) Zastanów sie dobrze... Bo po tym blacie, to pewnie dobrze by się pisało... Pozdrawiam, Mika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: cegła i eNka IP: *.chello.pl 23.03.03, 23:37 Koobra, przypomnij adres strony (czyli gdzie mozna fotki obejrzec) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: cegła i eNka 23.03.03, 23:37 No - gratulacje:) Mam tylko malutkie pytanie... Czy rzeczywiście bawiliście się tak intensywnie, że nikomu nie udało się zrobić więcej zdjęc??? ;) No, a nowe logo eNki jest naprawdę fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re:cegła to przyjaciel forumowiczów IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 23:54 ta cegła to jest coś, co połączy węzłem przyjacielskim wszystkich forumowiczów, to będzie magnez Olsztyna - czuję to !!!!!!!!! a gdzie being właściciel takiego szczęścia ? being - podaj link tej strony, tak wyrażnie , by wszyscy mogli znależć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 CEGLA JEST TUTAJ!!! IP: *.icpnet.pl 24.03.03, 00:27 Zdjecia cegly: www.album.com.pl/album.php?id=1271 Cegle mozna odwiedzic w realu w pubie Koobry: www.enka.to.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: CEGLA JEST TUTAJ!!! 24.03.03, 08:17 Ja postaram sie w tym tygodniu zrobić zdjecie cegle po obrobce i umieszcze je na stronie eNki,bedziecie mogli zobaczyć jak wygląda po operacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: eNka IP: 80.51.57.* 24.03.03, 16:30 No proszę jaki ten świat mały!!!Na zdjęciu zamieszczonym na internetowej stronie eNki(górne,środkowe)rozpoznałem kolegę z grupy(wraz z jego dziewczyną). Jakie te nasze miasto jest ogromne;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: eNka 24.03.03, 20:00 Co do lady i pocięcia jej na kawałki(to znaczy nie LADY-cegły,a lady-baru)to ja mam akurat taką deseczke jest idealna,ale myslałam,ze taka płytowa to jest nieodpowiednia,bo do TAKIEJ CRGŁY potrzeba czegoś z drzewa takie cos jak np.deseczki do krojenia,albo jeszcze ładniej zrobione,wycięte drzewo,takie prawdziwe,a nie jakaś płyta-ble.Cegła jest zbyt piękna by mieć taką podstawkę,no nie wiem sama,przymierzałam do niej z 5 i zadna nie była stosowna,moze Twoj pomysł Rito z kawałkiem wiosła czy kajaku??To bardziej mi sie podoba,trzeba Zbyszka poprosić o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: eNka 24.03.03, 20:22 Moze chodzilo o Lady zza baru? Dasz sie poswiecic? Obawiam sie, ze na podpisy wszystkich uczestnikow forum bedzie potrzebny kajak-najlepiej czworka ze sternikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: eNka 24.03.03, 20:46 To może w ramach zacieśniania przyjaźni między forumowiczami z różnych stron kraju... Rito - Being zastanawiał się czy ofiarujesz jakąś rzecz forumowiczom, którą to ja mogłabym dostaczyć do eNki przy okazji mego wyjazdu... To może Ty masz gdzieś dobry kawałek deseczki;) Wtedy ta cegła wraz z bajerami będzie "międzymiastowa". Jak coś znajdziesz - zobowiązuję się dostarczyć... Tylko co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: eNka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 20:52 mogę dać rakietę tenisową , mam taką złamaną, ale ona kiedyś będzie warta więcej niż kamienica w Olsztynie - to jest pierwsza rakieta przyszłego mistrza, za kilka lat będzie na licytacjii - zastanowię się nad inną rakietą - napewno ją wam podaruję teraz jeszcze musze się zajać innymi sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: eNka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 07:53 > na podpisy wszystkich uczestnikow forum bedzie potrzebny kajak-najlepiej czworka ze sternikiem. To kiedy mozna sie wpisywac? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: eNka IP: 213.25.179.* 25.03.03, 09:06 Nie mam kajaka, ale zapraszam na kajaki. www.pttk.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: eNka IP: 213.76.143.* 25.03.03, 12:27 Hej A czego można się napić w tym pubie oprócz piwa? Marzy mi się grzane wino czy jest jakaś nadzieja na to? Tylko, że niestety nie jestem zmotoryzowana, mam tylko rower :) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Czas na nowa czesc "Cegla..." 25.03.03, 13:07 Koobra, za czynaj kolejna czesc opowiesci o cegle... Odpowiedz Link Zgłoś