rekinolo 28.12.06, 13:45 Witam Proszę o poradę. Do wyboru mam Vectrę, Multimedia i Neostradę. Co wybrać ? Chodzi mi o jakość i cenę. Zależy mi na 512 kbit/s z góry dziękuję za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prusak75 Re: Internet w Olsztynie - co wybrać ? 28.12.06, 14:19 ja bym wybral multimedia, chociaz umowy nie widzialem, w Vectrze podpisuje sie umowe promocyjna na 12 miesiecy z czego promocyjne ceny sa tylko przez 10, i jak sie policzy to miesiecznie nie jest juz tak fajnie, Neo by byla fajna gdyby nie abonament czy tez oplata za utrzymanie łącza, nie podpisuj długiej umowy, tanio jest tylko w poczatkowym okresie trwania umowy a poźniej juz nie jest tak fajnie, a ceny spadaja z roku na rok i nie ma sensu sie wiązac na długo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inernauta Re: Internet w Olsztynie - co wybrać ? IP: *.lannet.pl 28.12.06, 19:47 Vectra to totalny przekręt. We wszystkim. Podpisz tylko umowę a będziesz płakał i płacił. Ostrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Internet w Olsztynie - co wybrać ? IP: 82.160.225.* 28.12.06, 21:09 A możesz rozwinąć temat.Ja mam i nie marudze. a czemu jest tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Internet w Olsztynie - co wybrać ? 28.12.06, 21:19 Ja też mam Vectrę i nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
rekinolo Re: Internet w Olsztynie - co wybrać ? 28.12.06, 22:34 Co takiego złego jest w Vectrze ? Co sądzicie o Internecie z TK Telekom zakładanego na terenie SM Pojezierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_mf Re: Internet w Olsztynie - co wybrać ? 29.12.06, 08:00 ja ostatnio wybrałam multimedia i jestem zadowolona (wcześniej miałam neostrade), najważniejsze że można sie dogadać z przedstawicielem i wybrać wariant który cię interesuje, najkorzystniejszy cenowo. Zwróć uwagę, po założeniu netu czy prędkość jest taka jak deklarowana, bo zdaża się ze na początku tylko włączają neta ale bez prędkości tzn. chodzi ale bardzo wolno Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prusak75 Re: Internet w Olsztynie - co wybrać ? 29.12.06, 08:50 Telekomunikacja Kolejowa jest Ok, tylko nie jest najtansza, jakbym mial wybierac to wybralbym TK, smiaga jak nalezy, mają swoja własną siec KOLPAK z ktorej korzysta miedzy innymi Vectra, polecam jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś