koobra 05.04.03, 16:15 zapraszam serdecznie wszystkich w dniu dzisiejszym!!! parę osób zapowiedziało się, na pewno będą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ak Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.03, 17:52 koobra napisał: > zapraszam serdecznie wszystkich w dniu dzisiejszym!!! parę osób zapowiedziało > się, na pewno będą. A kiedy poprawiny :))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce IP: 80.51.57.* 05.04.03, 19:10 Przykro mi,że dzisiaj wpaść nie mogę.Liczę na poprawiny. Osobom,które będzą dzisiaj opijały chrzest LADY życzę miłej zabawy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 20:36 Wszystkiego najlepszego LADY, obyś rosła w siłę i miała dobrą moc czarodziejską - życzy ci Olsztynianka z daleka - trzymaj się cieplutko i daj popalić gościom w eNce pozdrowienia dla forumowiczów obecnych na chrzcinach prezent dla LADY przywiezie Mika osobiscie bywaj zdrowa LADY i żyj wiecznie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 20:37 zapomniałam pokropić - można gorzkażołądkową - no to cyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Chrzciny LADY w eNce 05.04.03, 21:48 A ja znowu za pozno wlaczylem sie do netu:((( Moze zajade w poniedzialek. Koncze na dzis bo mnie mama zabije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 21:58 a mnie córka - wysiadam z kompa! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 05.04.03, 23:26 No - ja też się spóźniłam:( Już nie zdążę:( Ale życzę wszystkim dobrej zabawy. No i uważajcie na Lady... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Poprawiny w eNce??? 06.04.03, 00:09 Nooo, słuchajcie, poprawiny muszą być, bo będę wiozła prezent od Rity przeznaczony specjalnie dla naszej Lady:) A bez opiajnia to wszystko nie będzie ważne:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Poprawiny w eNce??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.03, 09:19 Widze ze spotkamy sie wszyscy tylko wirtualnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Poprawiny w eNce??? 06.04.03, 11:50 ja wczoraj chyba nie byłem wirtualny ? :))) nie powiem kto nawalił ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Poprawiny w eNce??? IP: *.one.pl 06.04.03, 12:49 ja przeciez byłem ! Fakt juz dwie osoby nie są wirtualne, a jak najbardziej konkretne. Może wiosną "wiara ruszy" (to dla poznaniaków i nie tylko) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było 06.04.03, 12:50 czekaliśmy ze Zbyszkiem,Angelą .....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było IP: *.one.pl 06.04.03, 12:53 siedział w zaciszu kompa, zamiast wyjść na swiat, zawieje, zamiecie, z ojcowską wizytą. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było 06.04.03, 12:57 takk!! przestraszył sie zawieruchy ,mrozu,śniegu :)))ma przeciez już swoje lata Lady ma pewnie około 600 ,o nim już nie wspomnę ..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było IP: *.one.pl 06.04.03, 13:09 no i opony zmienił na wiosenne!!!! ale fakt slizgawka wczoraj była. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: being28 gdzie Ty byłeś jak Ciebie nie było 06.04.03, 13:37 A może po prostu nie dał rady dojść? Może zaliczał jeszcze inne chrzciny po drodze?? Biedny Being.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Uwaga, uwaga!! 06.04.03, 18:18 W dniu dzisiejszym zostalem inwigilowany przez przedstawicieli ogolnopolskiej gazety zamieszanej w tzw. afere Rywina. Mily Pan dopytywal sie o szczegoly zwiazane z cegla, osoba moja i innych aktywnych uczestnikach forum Olsztyn. Z tresci rozmowy nic madrego nie wyniklo, prewencyjnie zmienilem numer telefonu. W zwiazku z powyzszym zalecam zwrocenie uwagi na osoby przebywajace w otoczeniu cegly zwanej potocznie Lady. Osobom w koszulkach z logiem GW nalezy sprawdzac bagaz podreczny przy opuszczaniu lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Prawda 06.04.03, 18:21 Nie bylo mnie bo nagrywam na kasety VHS serial Kasia i Tomek. Mam juz prawie wszystkie odcinki i nie moglem kolejnego przegapic. Obiecuje aktywnie uczestniczy w forum Olsztyn i przy 100000 wpisie nagrode przekaze do Enki i bede wtedy na chrzcinach! Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Uwaga, uwaga!! 06.04.03, 18:22 Byc moze byla to prowokacja przedstawicieli radykalnej partii rolniczej. W tym przypadku pod szczegolna obserwacja powinny byc osoby w kaloszach/gumiakach i uzywajacych nagminne w slowie mowionym zwrotu: "yyy yyy". Jednoczesnie oswiadczam, iz w dniu jutrzejszym odwiedze lokal w celu pozostawienia sladu materialnego w postaci odrecznego podpisu. Czuwaj!!! Wrog nie spi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Uwaga,rakieta ruszyła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 19:34 zawiadamiam, że dnia 6.04.03 r o godz. 17.00 wręczona została mice mistrzowaska rakieta z pokrowcem i dedykacją przyszłego mistrza , dołączona została również zółta piłeczka tenisowa z moim podpisem . Mika prosi o obstawę, szczególnie przy wręczaniu rakiety Koobrze, aby nie wystrzeliła w kosmos. jakie są już pierwsze podpisy - mówcie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Uwaga,rakieta ruszyła 06.04.03, 19:52 Tak, tak - potwierdzam! O godzinie 17.01 rakieta została zapakowana do bagażnika (nie jest rozmiarów Smoka Wawelskiego, więc się zmieściła). Teraz nabiera mocy u mnie w domu, a niedługo zostanie przekazana do rąk własnych Koobry! Do rakiety i piłeczki zostanie jeszcze dołączona rzecz, która będzie nosiła nasze slady. Ta rzecz przeznaczona będzie również do galerii w eNce. Z obawy o powyższe, bardzo proszę kierownictwo eNki o odpowiednie przygotowanie się do przekazania eksponatów (obstawa itepe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 06.04.03, 21:29 Ja trochę na inny temat. Klub jest wprawdzie rajdowy a nie wyścigowy, ale może kogoś interesuje F1 i oglądał dzisiejszy wyscig na Interlagos? Się działo! Dawno czegoś takiego nie widziałam. Ostatnia taka rzeźnia (mam na myśli straty w sprzęcie) była ze trzy lata temu na Suzuka. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 06.04.03, 23:40 Witajcie,dawno mnie tu nie było,ale dochodziłam do siebie po chrzcinach.Czekałam na beinga do 5 rano i w końcu poszłam rozczarowana do domu nie licząc,ze sie pojawi:(((Being masz u mnie minusa za takie zaniedbywanie obowiązkow ojcowskich.Dobrze ze miałam wsparcie w Koobrze i Zbyszku,bo inaczej to bym sie spiła z rozpaczy i smutku:(( Droga redakcjo!!! Czy w związku z tym ze Lady została uwieczniona na fotografi mogę prosić (jako jej matka chrzestna)o przesłanie mi fotki na maila?Koobrze znowu siadły baterie w aparacie,a to dla Niego juz wyzsza szkoła jazdy i biedak nie potrafi poradzić sobie z tym problemem:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 09:55 Kochani czy czytalicie!!!!! www1.gazeta.pl/olsztyn/0,35185.html Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:13 Jasne.Cały ranek delektowałem się tym artykułem.Przeczytałem go chyba ze trzy razy.Brawo. W wersji drukowanej jest zdjęcie Lady na pieńku.Wygląda wspaniale. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:25 Wiem,wiem,ale tutaj trzeba zadowolic sie i takim:))pozdrawiam Was oj jak sie ciesze,ze nasza Lady karierę robi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: 158.66.18.* 07.04.03, 10:26 I gazeta wreszcie coś o forumowiczach napisała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:28 Też prawda.A może GW stworzy dla forumowiczów jakiś kącik?Np co piątek czy co dwa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 10:39 Pięknie, brawo! Teraz jeszcze telewizja, potem jakieś kino, może książka:) Ale sie rozbrykalismy:) Ja już sobie zamówiłam papierową wersję GW z olstzyńskim dodatkiem - już na mnie czeka, jak przyjadę, to sobie poczytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 11:25 Thor_tr a Ty kiedy wpadniesz sie wpisać???zapraszam Cie serdecznie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 13:15 Dziękuję serdecznie za zaproszenie.Wpadnę napewno. Do piątku Was odwiedzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 16:04 Bylem, widzialem, wpisalem sie. Artykul z GW jest juz oprawiony i wisi na scianie w pubie. Zapraszam innych uczestnikow forum do odwiedzenia eNki. Jezeli ujawnicie sie to mozna dostac herbatke gratis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: 158.66.18.* 07.04.03, 16:15 No proszę. Artykuł już oprawiony. A jak ja sobie chciałam dwa obrazki (każdy 20x20cm)oprawić , nie dość że za każdy mi w Warszawie zdarli po 45 zł to jeszcze tydzień musiałam czekać na usługę. Gdzie u Was oprawiają tak szybko to przywiozę, jeszcze mi trzy zostały gołe bez ramki :))) A co do F1 - NAPRAWDĘ nikt nie oglądał ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:36 Andulkam, jak Twoja wyprawa do Olsztyna? Zdążysz na 17,00? Mysle że przyjezdzasz na wybory Miss OLsztyna? Wsiadaj w bolida i wio, ale zajzyj i do eNki, nawet jesli Cię wybiorą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 19:39 being28 napisał: > Bylem, widzialem, wpisalem sie. Artykul z GW jest juz oprawiony i wisi na > scianie w pubie. Zapraszam innych uczestnikow forum do odwiedzenia eNki. > Jezeli ujawnicie sie to mozna dostac herbatke gratis!!! Nie cierpię herbaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:48 Napój w kolorze moich oczu tez jest, co prawda chwilowo nie bylo grzanego, ale mila atmosfera... mysle że cherbata nie jest obowiazkowa. Pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.sprint.com.pl 07.04.03, 19:50 Herbata oczywiscie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:03 Piję mnóstwo herbaty. Kawa może nie istnieć, zresztą jest mi po niej niedobrze. Mam być w sobotę o 17.00 w eNCe? Zrobi się. A co, impreza jakaś będzie? Wracam za godzinę bo córcia komputra potrzebuje. Uściłusy dla wszystkich - to całusy od razu z uściskami jakby kto nie wiedział :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 21:41 Lubię dobrą kawę - a pije ją nie dlatego, że mnie stawia na nogi, tylko dlatego, że po prostu ją uwielbiam. Herbatę też lubię, mleko, kakao itp... Cos z tego chyba w eNce mają:) Jak Andulka zajedzie bolidem, to może i ze dwie herbaty dostanie ( o ile bolid da w zamian...;)). Ja Gazetę z olsztyńskim dodatkiem zamówiłam dzisiaj u mojej Rodziny. Juz jest, leży i czeka na mnie:))) Tyle radości - pousmiechac sie nawet można :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 21:55 Bolida to ja mam, ale na półce regału z książkami :))) Model Ferrari - taki, jakim w 2000 roku startował w F1 Michael Schumacher. I capeckę cerwoną Ferrari bejsbolówkę co ją dostałam w prezencie ale nie noszę. Może się nada do eNKi? Do zbioru eksponatów darowanych przez forumowuczów? Bo autografu Schumiego nie oddam póki co :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 22:01 A o tę F1 to popytaj Koobrę, jak go dopadniesz... Może on cos wie, powinien chyba, w końcu branżową knajpę prowadzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 22:40 Ale rajdy i wyścigi to dwa różne końce kija. Z regulu zwolennicy jednego końca nie interesują sie drugim i odwrotnie. A eNKa to klub rajdowy. Rzuciłam juz temam i nikt nie podjął. Ale o rajdach też troche wiem, nawet itinerer potrafiłam zrobic a i dziś gdybym sobie truoche przypomniala (bo pewnie zapis się troche zmienił) to kierowca może by przeżył :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:04 niestety nie oglądałem ,ale słyszałem ,że wypadek był okrutny :( mam nadzieję ,że spotkamy sie w sobote o 17 :) ubierzemy Lady w czapeczkę bo u nas strasznie zimno ,a biedaczka starowinka już szkoda by było,aby zachorzała :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:05 No, cóż - ja bez samochodu, jak bez nóg... Ale aż tak to się nie znam... I nie wiem... Ale jeśli już ktoś ma z Tobą na ten temat rozmawiać, to chyba tylko Koobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 07.04.03, 23:18 No to postanowione: capecka schumacherówka przyjeżdża też i zostaje jako eksponat. Jak tak dalej pójdzie, na poddaszu muzeum trza bedzie urządzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:22 Jak tak trochę pozbieramy, to i poddasza zabraknie;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 07.04.03, 23:57 Odpuszczam grzechy beingowi!!!!Dzisiaj tak dbał o swoją corę ze był dwa razy podpis składał i piwka popił-(bezalkoholowegeo:-)))zapraszam Was wszystkich,miejsce na podpis jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 00:54 Cegła nas połączy,juz z GW nas połączyła;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:31 www.enka.to.pl -jest cegła;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:38 Wspaniałe zdjęcie. Spróbuję wpaść jutro ok. 15. Więc do zobaczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:43 Cieszę sie bardzo,ze poznam osobiście kolejnego forumowicza,czekam z niecierpliwością:)Melduje,ze ojciec Lady był dzisiaj u corci,powiedział jej papa przed wyjazdem do Poznania:))Ojciec chrzestny tez ją odwiedził,ale sie dziewczyną opiekują:)) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:47 He,he.LADY ma rodzinę większą niż włoska mafia. I dobrze sierotą nie jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:48 bpkw napisał: > being28 napisał: > Jezeli ujawnicie sie to mozna dostac herbatke gratis!!! > > > Nie cierpię herbaty... To dostanies:kawke,soczek moze coś mocniejszego-wszystko wedle gustu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 20:53 Cegła pięęęękna:) Super:) Ależ Wam zazdroszczę tej weekendowej popijawy... Ech, Andulka - nie dość, że kulig, to jeszcze pić będziesz w miłym towarzystwie... Fajnie Ci.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 21:52 ha ha teraz dopiero zobaczyłam ze umiescili moje zdjecie pod nazwą nasza,jestem obok Lady -hi hi-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 21:57 powiedzcie , gdzie jest ten link , żeby długo nie szukać Angela czy ci zdewastowali lokal, słuchaj jakich ty możesz mieć gosci to ja wiem dobrze, miałam przy sklepie stolik z paroasolem gdzie sobie każdy mógł wypić piwko w butelce i zaraz zamkłam ogródek i chyba ty zrozumiesz dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Chrzciny LADY w eNce 08.04.03, 22:08 www.enka.to.pl wejdz potem w cegle a potem w nasza to mnie tez zobaczysz:) a lokalu mi nie zdewastowali,tylko miałam klopoty wczoraj z bylym pracownikiem,ale juz po bolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita link post wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:36 Angela - gniewam się , ty wstydzisz się LADY , tak schować twarz, my tu wszyscy mamy swoje zdjęcia i nie wstydzimy się, tylko każdą twarzyczkę tolerujemy , czego jestem dowodem To mi wygląda na głaz, a nie cegła, dobrze , że ma imię, bo na cegłę to nie wygląda. Angela - masz aparat pod ręką - teraz łap forumowiczów , którzy odwiedzą lokal, a gdzie zdjęcie beinga i zbyszka myślę , że mika przyprowadzi bpkw - liczę na to ! Andulka też sie wybiera - masz pełne ręce roboty, ja chyba dobiję na samym końcu, zostawcie też miejsce na mój podpis. jeszcze ak ma być tam - kurcze, jak tam będzie gorąco !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: link post wyżej 08.04.03, 22:39 Rita to zdjecie to przypadek,zostało pstrykniete podczas jakiejs imprezy w eNce a potem stwierdzilismy ze nadaje sie aby pokazywac je na forum gdzie wszyscy jestesmy anonimowi-w realu ocenisz co i jak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: link post wyżej IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 22:46 25 lat nie byłam w Olsztynie , a ty każesz mi jeszcze czekać, pstrykaj te zdjęcia póki żyję, niech się oko nacieszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt do redakcji 08.04.03, 23:02 Dziękuje redakcji za przesłanie mi zdjęcia Lady,pozwole je sobie umieścić na stronie eNki,gdzie juz jedno,podobne jest,ale nie tak profesjonalne.Dziekuje za wspołprace,mam nadzieje ze nie zapomnicie o nas i naszej cegle-pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: do redakcji IP: *.chello.pl 08.04.03, 23:07 Co ta cegła tak na golasa stoi na pieńku. Jak sie jej nie schowa do gabloty pod pancerplexi i kłódę to jakiś palant gotów ją rąbnąć choćby dla jaj i tyle sie forumowicze nacieszą. Krrra Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: link post wyżej 08.04.03, 23:06 Gość portalu: rita napisał(a): > 25 lat nie byłam w Olsztynie , a ty każesz mi jeszcze czekać, pstrykaj te > zdjęcia póki żyję, niech się oko nacieszy ;-) obiecuje ze zrobie co sie da aby zrobic pare fotek z wizyty Andulki i innych moze walniemy jakieś pamiątkowe to na stronie zamieścimy.Rita nie płacz,troche cierpliwości nie bedziesz czekać nastepnych 25 lat;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: link post wyżej 08.04.03, 23:15 Rita, nie łam się... W miarę możliwości postaram się Ci wszystko opowiedzieć, o ile oczywiście sama bedę miała okazję cos zobaczyć;) A co do Twych obaw Andulko - to przyjeżdżaj szybciej z ta czapeczką - chociaż w głowę jej odziejesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: link post wyżej IP: 213.25.179.* 09.04.03, 09:36 rita a moze czas sie wybrac do Olsztyna! Jest okazja, jest z kim, na co czekasz? Bylem wczoraj na Partyzantow 81 X Samulowskiego...seledynowy?(jaki to kolor?) domek... wszedlem do srodka, krecone drewniane, strome, schody, klapa w podlodze holu..., ktore mieszkanie? Wlasnosc - wspolnota. Zadne zjecia.... prijezdzaj, lepiej byc na zdjeciach niz ogladac! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: link post wyżej 09.04.03, 09:45 Zbyszku to taki niebieski dom jeśli sie nie myle,being robil wczesniej zdjecia z zewnątrz:)-spisu lokatorow nie było,bo ricie o to chyba tez chodziło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: link post wyżej IP: 158.66.18.* 09.04.03, 09:48 Zielony (pistacjowy, seledynowuy, taki jakiś). Zbyszek ,myślę, dobrze trafił. Kręcone drewniane schody. Rita wystawiała adapter z płytami Czerwonych Gitar w oknie i grała pasażerom PKS więc chyba to okno było od Samulowskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: link post wyżej IP: 213.25.179.* 09.04.03, 09:54 dom ten, tylko kolor do ustalenia... pamietam i ten dom i dworzec PKS, listy mieszkancow brak, poznalem jednego, starszy, z siwa krotka broda, mieszka po schodach u gory. ale za bardzo nie wiedzialem o kogo pytac. Rita Olsztyn jest tam gdzie zawsze... trafisz. Andulka odebrac cie z dworca? bedziesz w masce p-gaz (sloń)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: link post wyżej IP: 158.66.18.* 09.04.03, 10:14 Ne, dzięki, do 17.00 (eNKa) będę incognito :))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: link post wyżej 09.04.03, 11:25 kolor faktycznie taki seledynowy,sprawdziłam na fotkach,nie wiem czemu ubzdurało mi sie ze to błekit,ja tak czesto nie sledze fotek jak Andulka,a i nie przechodze tamtą trasą,eNke atakuje z innej strony.(ten kolor to mi sie moze z eNką pomylił,ktora taka niebieska jest) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: link post wyżej 09.04.03, 23:19 Zdjecie barmanki jest OK. Lepsze miec takie wyobrazenie niz zobaczyc w realu- naprawde!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: link post wyżej 09.04.03, 23:21 being co to ma znaczyć!!!mam sie obrazić czy cos innego bo nie zrozumiałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Veni,vidi,cegła 09.04.03, 17:33 Byłem dzisiaj w eNce.Poznałem osobiście Angelę.I oczywiście zrobiłem podpis.Na żywo Lady jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciu. Jestem mile naładowany na cały wieczór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 19:32 Potwierdzam:)) pozdrawiam Thor_tr:} Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 20:18 Problemy z kolorem domu Rity ?. Ostatnio kilka razy pokazywali go w telewizji regionalnej i krajowej !. Nie wierzycie ?. To przypomnijcie sobie migawki z ujęcia niedoszłych "prawników"-kidnaperów z Morąga. W pewnej chwili mówił ojciec porwanej dziewczynki. Było to w pokoju policyjnym znajdującym się vis a vis domu Rity. Widok był przedni, chociaż przez okienne kraty... . Kolor budynku zdecydowanie seledynowy. Tylko, że nikt już tam nie puszcza pocztówek z Klenczonem i Krajewskim. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Veni,vidi,cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 21:35 bpkw - aż się prosił ten post na Olsztynie pieknym, ale ty jesteś upart , ty swoje . Wiesz , że ja często bywałam po przeciwnej stronie czyli na Komendzie - tam pracowała moja matka, więc i tam było moje przedszkole, co się naogądałam i nasłyszałam to właśnie tajemnica !!! bpkw - nie nadążam czytać posty , coś jeszcze skrobnął na mój temat, czy znalazłeś moich sąsiadów ? Angela - wszystko do mnie doszło - jak wy to robicie , że znacie moją tajemną pocztę - ha, ha , ha ;-) dziękuję za zainteresowanie moim domem - chyba tylko on został i Komenda w stanie przed 30 laty - mogę wracać do Olsztyna pięknego Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 21:40 Rita odszukałam adres na dalekich wątkach,podawałas beingowi-przepraszam ze pozwoliłam sobie na taką niestosowność,ale pomyślałam ze darujesz bo takie zdjęcie piękne,dostałam od redakcji ,bardzo to miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Veni,vidi,cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 22:15 dla mnie też to było miłe, wiesz jak się czuje człowiek przy monitorze kiedy ma taką niespodziewaną niespodzianę - zastanawia się czasami czy jest tego godny ? cholernie to było miłe !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 22:23 Dzisiaj doszedł nowy podpis thor_tr nas odwiedził,a na sobote szykujemy miejsce na dwa wpisy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Veni,vidi,cegła IP: *.chello.pl 09.04.03, 22:26 No, nie wytrzymam, taka ciekawość mnie zżera. Jedną z tych osób zdaje się znam ;) Ale kim jest ta druga? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 22:27 powiem no AK dzisiaj był,powiedział ze zawita w sobote i z podpisem poczeka na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Veni,vidi,cegła IP: *.chello.pl 09.04.03, 23:17 Wielkie dzięki, moja ciekawość zaspokojona, idę spać, dobranoc wszystkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Veni,vidi,cegła 09.04.03, 23:08 Gość portalu: rita napisał(a): bpkw - nie nadążam czytać posty , coś jeszcze skrobnął na mój temat Szukajcie, a znajdziecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Veni,vidi,cegła IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:23 bpkw napisał: > Gość portalu: rita napisał(a): > > > bpkw - nie nadążam czytać posty , coś jeszcze skrobnął na mój temat > > > > Szukajcie, a znajdziecie... a czas jak rzeka, jak rzeka płynie ....... Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Veni,vidi,cegła 10.04.03, 00:12 Oczywiscie zartowalem, bardzo przepraszam, za ten bardzo niegrzeczny dowcip. Obiecuje, ze to juz sie wiecej nie powtorzy. Juz dojechalem, w Poznaniu tez jest snieg!! PS. Brakuje mi tych herbat... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 10.04.03, 00:17 No to wybaczam,a herbatki hym....miło Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Veni,vidi,cegła 10.04.03, 00:27 being,chyba wpłace Ci coś na to konto,a dzisiaj to thor_trwypił herbatke za Ciebie i zdrowie Twojej cory:) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Zbieram na TV!!! 10.04.03, 00:36 Zbieram na TV wiec kazda wplata sie przyda. Reszte pieniedzy przeznaczam na ofiary wojny w Iraku wiec zapraszam do wplacania pieniedzy na konto lub pozostawiana datkow w eNce. Naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Zbieram na TV!!! 10.04.03, 00:55 po co Ci TV wojne chcesz oglądać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: LADY w eNce IP: 213.25.179.* 10.04.03, 10:38 Rita, pisalem ze bylem w Twoim domu. O co i o kogo pytac? Najprosciej byloby przyjechac! Jest okazja, LADY czeka. A w Olsztynie Wiosna! W domu wiosenne kwiaty kwitną mi juz od grudnia... Mam ciagle wiosne nawet gdy bylo -30... Pozdrawiam wiosennie! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: LADY w eNce 10.04.03, 20:35 Zbyszku, Rita prosiła, żeby przekazać, że wszelkie sprawy załatwiać tu będzie jutro, ponieważ dzisiaj ma jakieś komplikacje z kompem:( Jutro z pewnością sie pojawi, to ją atakuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:14 Teraz rozumię dlaczego taka cisza na forum... Rita ma problemy z kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:19 koobra napisał: > juz nie mogę się doczekac soboty A czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:25 Gość portalu: Andulka napisał(a): > koobra napisał: > > > juz nie mogę się doczekac soboty > > A czemu? Podobno mają mieć jakiegoś ważnego gościa z Warszaaaaaaaaaaaaawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:27 bpkw napisał: > Podobno mają mieć jakiegoś ważnego gościa z Warszaaaaaaaaaaaaawy. Dlaczego ważnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: LADY w eNce 10.04.03, 22:29 sobota zawsze miło mi sie kojarzy ,chciałbym też poznać parę osób które "udzielaja " sie na forum, niestety :( nie ze wszystkimi którzy podpisali sie na cegle mogłem porozmawiać ,ale przebywanie w towarzystwie Marysi też ma swoje plusy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:37 Kiedy moja Marysia miała trzy latka, to też były plusy. Teraz ma czternaście i chętnie nie będę jej oglądała przynajmniej przez dwa dni. Wspomnisz moje słowa za dziesięć - dwanaście lat ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:29 Z Warszaaaaaaaaawy są tylko ważni goście... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:31 bpkw napisał: > Z Warszaaaaaaaaawy są tylko ważni goście... Taaaaaaak? Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:33 bpkw nie przesadzaj :))))) w w-ie tylko same afery a u nas cisza spokój tylko czasami kogos porwą ,ale cel podobno ostatnio był szczytny za "zarobione " pieniądze chłopcy chcieli założyć legalny interes :))))) dobrze ,że nikomu sie nic nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:41 koobra napisał: >w w-ie tylko same afery a u nas cisza spokój No właśnie. A jak się wizyta takiej "zaaferowanej" warszawianki cieniem na Olsztyn rzuci? Albo nawet na samą eNKę? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:44 Gość portalu: Andulka napisał(a): > koobra napisał: > > >w w-ie tylko same afery a u nas cisza spokój > No właśnie. A jak się wizyta takiej "zaaferowanej" warszawianki cieniem na > Olsztyn rzuci? Albo nawet na samą eNKę? ;))) Rozsławisz wtedy i Olsztyn, i eNkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Chrzciny LADY w eNce IP: *.chello.pl 10.04.03, 22:49 mika_1 napisała: > Rozsławisz wtedy i Olsztyn, i eNkę... A magnetofon pod stołem będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:52 Gość portalu: Andulka napisał(a): > mika_1 napisała: > > > Rozsławisz wtedy i Olsztyn, i eNkę... > > A magnetofon pod stołem będzie? I magnetofon, i kamery.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Chrzciny LADY w eNce 10.04.03, 22:42 Wracając do soboty to spróbuję się pojawnić.Liczę,na spotkanie z innymi forumowiczami oko w oko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś