Gość: Poziomka IP: *.eranet.pl 17.01.07, 19:59 Czy wiecie, że dzisiaj o godz. 15.08. Wojewoda A. Supeł został odwołany. Bogu niech będą dzięki !!!! Nistety kolejny PIS- men będzie pewnie tak samo beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ogryzek Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.160.232.48.olsznet.ec.pl 17.01.07, 20:16 A co mnie obchodzi jakiś węzeł czy supeł i cała ta polityczna jelta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 20:19 Jak Cię nie obchodzi to nie pisz :) Dla wielu to całkiem dobra wiadomość. Bo był beznadziejnym Wojewodą. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Odwołali Wojewodę Supła 17.01.07, 20:20 serio odwolali go? gdzie mozna o tym poczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Odwołali Wojewodę Supła 17.01.07, 20:20 a moze teraz nominacje dostanie pan szmit?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 20:22 ty poziomka, jakie masz prawo oceniac wojewodę? kim ty jesteś? spójrz lepiej w lustereczko, a to co zobaczysz może cię zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 20:23 już go podobno raz odwołali w sierpniu i nic z tego nie wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 20:30 Każdy ma prawo oceniać polityków. Ja mam takie samo jak Ty. Jeżeli uważasz że Pan Supeł był świetnym Wojewodą to Twoja sprawa. Ja uważam inaczej. Co do lustra, to nie jest tak żle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 20:33 Poza tym odwołali go PISowcy a nie wredna opozycja. Może więc nawet dla swoich nie był zupełnie cacy? Jeszcze raz pozdrawiam i życzę Panu Wojewodzie spełnienia na innej funkcji Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Odwołali Wojewodę Supła 17.01.07, 20:36 Gość portalu: Poziomka napisał(a): > Jeszcze raz pozdrawiam i życzę Panu Wojewodzie spełnienia na innej funkcji np. mozna go wyslac na placowke do zimbbwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Odwołali Wojewodę Supła 17.01.07, 20:32 Gość portalu: malina napisał(a): > ty poziomka, jakie masz prawo oceniac wojewodę? WYBORCA moja droga, no i oczywiscie suwerenem wg konstytucji:P >kim ty jesteś? spójrz lepiej w > lustereczko, a to co zobaczysz może cię zabić. spox, religa go uratuje jakby co:P, dostal lub dostanie w koncu z naszych pieniedzy 30 mln n budowe sztucznego serca, to nie wazne, ze na swiecie takie urzadzenia sie nie sprawdzily, ale pan religa ma ambicje a my- narod musimy je spelnic:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:08 Nie dajcie się nabierać, w głównym wydaniu dziennika na 1 programie o 19:30 Supeł występował oficjalnie jako wojewoda, jednym słowem poziomka "robi was w bambuko"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 21:21 jednak nie robi w bambuko poziomka. może i za mało w nim było zangażowania. Poziomka, jakie mu postawiono zarzuty? Oświeć nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 21:29 A tego akurat nie wiem. Ale wiem, że odwołali i to z dobrego źródła. Natomiast jeżeli źródło zrobiło mnie w bambuko to oczywiście przeproszę (ale nie sądzę że będzie taka konieczność). A co do powodów to po prostu cienki był (moim zdaniem) Pozdrawiam malinę i wszelkich PISmenów. Tylko nie wyżywajcie się na mnie, bo to nie ja odwołałem Wojewodę ale tacy sami PISmeni jak on. A więc pretensje do Jarka K. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Bajki chyba jakieś 17.01.07, 21:41 Czy Poziomki rosną zimą zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grondo Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 21:42 I po co krzyczał dziś rano, ze samorządowcy mają złozyć mandaty? Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maritina Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.olsztyn.mm.pl 18.01.07, 12:19 Gdyby wszyscy mysleli czerwonymi -twoimi kryteriami to byś nie oglądała kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.07, 02:20 Skoro mieszka w tym województwie to ma prawo jak każdy inny . Jest to jej zdanie a Supeł nie jest tym na którego widok trzeba spuszczać wzrok i trzymać język na kłódkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyczulony Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:48 Prawdopodobnie PiS ma już pewnego kandydata. Problem w tym czy zdecyduje się na powrót do województwa z Gdańska do biednego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalski Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 20.01.07, 16:47 wyczylony, czy coś wiesz? puść parę. Odpowiedz Link Zgłoś
albin65 Re: Odwołali Wojewodę Supła 17.01.07, 21:45 Bez nerwów, to niesprawdzona informacja. Żadna z dostępnych stron serwisów nie mówi o tym słowa. Coś mi to na kaczkę wygląda. Forumową tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 22:16 to nie kaczka.jutro media się dowiedzą. dzis wie ścisłe grono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 22:26 Mam nadzieję niewierni Tomasze (kik, kecaw, malina i inni), że jak zobaczycie to uwierzycie. Nie jest jednak najgorsze to że Pan Supeł jest odwołany. Da sobie radę - zawód ma nienajgorszy. Gorzej, że mniej więcej wiem kto po nim. To dopiero porażka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niecierpliwy Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 22:35 poziomka, mów, nie każ czekać. Przynajmniej inicjały. Please......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 22:38 No tego akurat nie mogę. Pocałunek śmierci to nie w moim stylu. Odrobina cierpliwości :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
albin65 Re: Odwołali Wojewodę Supła 17.01.07, 22:38 OK, załóżmy ze jest, jak mówisz. Jeśli zatem jesteś tak dobrze poinformowany, to zdradź nam powody tej decyzji. Czymże to Pan Supeł nagrabił sobie u Miłościwie Panującego? Nie mów tylko, że kaczor zorientował się w jego niekompetencji. Niekompetencja to przecież w tej partii zaleta, to znak firmowy PiS-u, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 22:41 Właśnie radio olsztyn podało, że odwołali. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzer "rzepa" potwierdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:46 www.rzeczpospolita.pl/News/1,10,54132.html#54132 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwu Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.07, 22:50 Poziomka - szacun, jesteś dobrze poinformowana. Takie osoby są pożądane na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikom Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 22:52 poziomka, pospekulujmy, stawiam na senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwu Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.07, 22:55 od dzisiaj Pani Poziomka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albin65 Re: Odwołali Wojewodę Supła 17.01.07, 22:55 Poziomka - chapeau bas. Pełen szacunek. Wpadaj tu częściej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.olsztyn.mm.pl 17.01.07, 22:58 No i po Supelku-byl i juz go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henri Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 23:01 zakładamy się kto po nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziomka Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.eranet.pl 17.01.07, 23:00 Dzieki, dzięki lejecie miód na moje serce :) Co do kandydatów to jest pięciu ale trzy najpowazniejsze osoby to Panowie B i Sz.oraz Pani sz. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klekot Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 23:03 dzieki poziomka, dwa mogą być, ale tzreci to sodoma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czreśniak Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.07, 02:31 Zapomniałeś dodać : wpadaj tutaj częściej z wieściami aż ostatniego PISowca z Warmii wytępimy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okoń Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 17.01.07, 23:01 Pewnie będzie viceministrem gospodarki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czereśniak Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.07, 02:29 Gdybym miał złoto obsypałbym Cię za wieść którą przyniosłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.olsztyn.mm.pl 18.01.07, 06:42 informacje.wm.pl/?main=11&c=44,3,16490,,4149 Odpowiedz Link Zgłoś
hontar Re: Odwołali Wojewodę Supła 18.01.07, 07:58 Bardzo dobrze się stało szkoda, że tak późno. Fatalny wojewoda pod względem merytorycznego przygotowania do pracy w administracji, czy po prostu sprawowania funkcji wojewody. Ponadto w relacjach interpersonalnych bardzo trudny i często nieprzyjemny człowiek. Oby na jego miejsce przyszedł ktoś normalny, wychowany i znający się na swojej robocie. Choc po pis wszystkiego mozna się spodziewać - mogą znaleźć gorszego, mają do tego talent i odpowiednie kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
hontar Re: Odwołali Wojewodę Supła 18.01.07, 08:06 Teraz pora na niekompetentną świtę byłego wojewody, kilka osób powinno wylecieć natychmiast, może uda się wtedy stosunkowo szybko przywrócić prawidłowe funkcjonowanie urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:20 powiem krótko HHHHHHHHHHHHUUUUUURRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RG A co z doradcą i rzecznikiem wojewody? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 10:55 To przecież tacy świetni fachowcy ? Tak dobrze doradzali wojewodzie. I mieli tyle pomysłów - przecież dopiero skończyli studia rok temu. To musiało się tak skończyć... Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Odwołali Wojewodę Supła 19.01.07, 03:28 Ciemno w tym państwie, gdzie łotry na świeczniku. (S.J.Lec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Odwołali Wojewodę Supła IP: *.ols.vectranet.pl 20.01.07, 00:58 Wypuść bąka nadęty lewaku. I odpuść sobie te głupawe bon moty. Muli od nich tandetą i wykształciuchostwem. Odpowiedz Link Zgłoś