Dodaj do ulubionych

Apel do Pań z forum...cz.IV

10.04.03, 23:55
Cześć IV. Czas biegnie jak szalony. I jeszcze muszę coś wymyśleć... mam!

" Bo z dziewczynami nigdy nie jest źle ! "
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 10.04.03, 23:57
      bpkw napisał:

> Cześć IV. Czas biegnie jak szalony. I jeszcze muszę coś wymyśleć... mam!
      >
      > " Bo z dziewczynami nigdy nie jest źle ! "

Suuuper! No i doczekałeś się części czwartej:)))
      A z dziewczynami NIGDY nie jest źle:) No pewnie:) Bo one umilają życie, ubarwiają je i są taaaaaakie wspaniałe:)
      Czyż nie?
      • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 11.04.03, 00:00
        Nie mam najmniejszych wątpliwości. Świat bez kobiet byłby prawdziwym koszmarem.
        Chociaż czasami potraficie nas doprowadzić do stanu dalekiego od szczęścia...
        • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 11.04.03, 00:03
          bpkw napisał:

> Chociaż czasami potraficie nas doprowadzić do stanu dalekiego od szczęścia...

Herezje, Kolego!!!
          Dobranoc:)
        • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: 158.66.18.* 11.04.03, 09:36
          Wzajemnie, wrrr
          • angela-rt Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 10:08
            "być kobietą,być kobietą..."-uwielbiam,przeciez mozna tak Was czarować
            panowie,ze uuuu,a wiosna rozkwitnie wszystkim tym co sprzyja w gierkach i
            czarowaniu sie.
            Dziewczyny!!!!Bądzmy dla Nich dobre na wiosne....;)
            • inka28 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 10:41
              Wiosna stwarza wiele możliwości do "gierek". A to wiosenny deszczyk i trzeba
              się gdzieś schronić... A to trochę chodniej się robi i trzeba sie trochę
              ogrzać. I najlepsze - kwiatki rosną i można je dawać kobiecie:) Zdecydowanie
              lubię wiosnę:)))
              • mika_1 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 21:22
                No i jak tu być dobrą i miłą dla panów, jak wiosny nie ma? Przyjedzie wiosna - trzeba sie będzie zastanowić... ;)
                • Gość: koza Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:27
                  Moze wiosna nie przychodzi, bo nie jesteście miłe?
                  • mika_1 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 22:37
                    Gość portalu: koza napisał(a):

> Moze wiosna nie przychodzi, bo nie jesteście miłe?

Przecież jesteśmy miłe - staramy się, jak możemy... Czy tego nie widać????? :(
                    • bpkw Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 11.04.03, 23:15
                      mika_1 napisała:

Przecież jesteśmy miłe - staramy się, jak możemy... Czy tego nie widać????? :(

Nie, nie widać. Nas można oszukać, ale nie wiosnę... .
                      • mika_1 Re: Bądzmy dobre dla panow na wiosne:) 12.04.03, 08:13
                        Bpkw - załóż okulary - to zobaczysz...
                        A wiosna powinna nam choć trochę pomóc... Bo kiedy jej nie ma to tak smutno i źle... A i panowie tez mogliby pomóc - i być mili dla nas...
                        Bądźmy mili dla siebie nawzajem - to może i wiosna przyjdzie... :)
    • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 13.04.03, 10:26
      Chłopaki - jest szansa:) Bo to chyba już wiosna.... Będzie lepiej:)))
      • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 22:44
        biegnę z gratulacjami i dedykuję:

Podaruj mi trochę słońca !!!!! ;-))
        • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 13.04.03, 22:49
          Oj Rita - coś długo biegłaś:( A mówiłaś, że kondycję masz dobrą;)
          • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 22:53
            to był bieg z przeszkodami - dysk się rozgrzał i wyskoczył, ale widze , że na
            mnie nie czekaliście - nie ładnie !!!
            kondycja jest jak was dogoniłam;-)
            • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 13.04.03, 22:54
              Gość portalu: rita napisał(a):

> to był bieg z przeszkodami - dysk się rozgrzał i wyskoczył, ale widze , że na
              > mnie nie czekaliście - nie ładnie !!!
              > kondycja jest jak was dogoniłam;-)

No widzisz - teraz chyba Bpkw ma bieg z przeszkodami, bo coś dobiec nie może;)
              • oso1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 00:28
                i kotek na płocie mruga
                oj źle gdy spódniczka za długa
                ba, dla nas to jest śmietanka
                ujrzeć tak piękne kolanka
                ech życie co wracasz po zimie
                ten gorąc już czuję - podnieta
                to widać po mojej minie
                -Kobieta!!!! O Boże, Kobieta!!!!
                Bo wiosna ma tę piękną cechę
                Że dama wygląda jak dama
                ten biuścik, spódniczka i nooogi
                ech, widok to boski i błogi.
                Lecz cóż Chłopy powiecie na to,
                Co będzie jak przyjdzie lato???
                • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 22:51
                  Koobra - tu masz twórczość oso:)))
                  • angela-rt Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 22:55
                    oso1-ok
                    • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:04
                      bpkw - czy złozyłam ci gratulacje za kolejny dziewczecy wątek ?
                      • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 23:09

> bpkw - czy złozyłam ci gratulacje za kolejny dziewczecy wątek ?

Bpkw chyba strasznie sie zawstydził, bo go tu jeszcze nie ma... Albo idzie okrężną drogą.... :)
                        • oso1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 23:23
                          nasz męski wstyd jest zakryty
                          choć czasem do przodu wyrywa
                          gdy chce się poprostu kobity
                          a to często tak u nas bywa
                          Nie dziewojta się nasze kobitki
                          bo czas coraz szybciej ucieka
                          nasz zapał może jest czasem płytki
                          lecz nie szata zdobi człowieka
                          • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 14.04.03, 23:45
                            oso - staję się szczerą fanką Twego talentu!!! Ty się chyba tu marnujesz;)))
                            • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:05
                              no co jest - kobiety zapracowane ?
                              pewnie już malują jajka !!!!
                              • oso1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:09
                                tak, tak
                                im starszy wiek - tym mniejszy egg
                                • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:15
                                  Rita! Z autopsji znasz sprawę???
                                  • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:17
                                    może oso kąpie się w chłodnej wodzie , jak radzili w pewnym wątku, niech sam
                                    powie, bo wiek nie odgrywa tu roli
                                    • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:27
                                      To Ty lepiej powiedz, jak było... Wczoraj mówiłaś, że idziesz wziąć zimną kąpiel.... I jak???
                                      • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 22:30
                                        zimna kąpiel jest dobra w lecie, nie mogłam sprawdzić, bo tych z wątku nie mam,
                                        więc nic nie zauważyłam szczególnego
                                        • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 15.04.03, 22:32

> zimna kąpiel jest dobra w lecie, nie mogłam sprawdzić, bo tych z wątku nie mam,
                                          >
                                          > więc nic nie zauważyłam szczególnego

No - Bagry chyba nie tak daleko...
                                          A lato już za pasem ;), Olsztyn jest piekny i czeka na Ciebie:)))
                                          • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 23:46
                                            nie wiem , czy ten świat już tak zwariował, że dziewczyny przy komputerach, a
                                            męzczyżni poszli do garów, co się dzieje dziś na forum ;-)))))))
                                            • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:04
                                              dziś to nawet dziewcząt nie ma !!!!!!!
                                              • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.chello.pl 16.04.03, 23:10
                                                No właśnie. Ciekawe, co dziś w telewizorze takie ciekawe :)
                                                • Gość: rita Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 23:16
                                                  nie ma nic ciekawego - myślę , że upalna pogoda wykończyła wszystkich
                                                  Anduka , też idę spać
                                                  dobranoc
                                                  • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.chello.pl 16.04.03, 23:25
                                                    Dobranoc :)
                                                  • mika_1 Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 17.04.03, 00:08
                                                    Dobranoc:)
                                                    To warszawskie korki wykończyły wszystkich!!!!! :P
                                                  • Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.04.03, 18:07
                                                    Dziś poniedziałek poleję i na naszym babskim wątku
                                                    posłuchajcie tego:

Jest już za póżno!
                                                    Nie jest za pózno!
                                                    Jest już za pózno!
                                                    Nie jest za pózno!

a wy jak myslicie : jest czy nie jest ?
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 24.04.03, 00:27

> Dziś poniedziałek poleję i na naszym babskim wątku
                                                    > posłuchajcie tego:
                                                    >
                                                    > Jest już za póżno!
                                                    > Nie jest za pózno!
                                                    > Jest już za pózno!
                                                    > Nie jest za pózno!
                                                    >
                                                    > a wy jak myslicie : jest czy nie jest ?

Nigdy nie jest za późno:))))
                                                  • Gość: zbyszek Re: Lanie wody IP: 213.25.179.* 24.04.03, 13:33
                                                    ....na Stare Dobre Malzenswo
                                                    :-)
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 24.04.03, 16:53
                                                    I nie tylko....;)
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 20:48
                                                    Myślałem, że z uwagi na panujące w Olsztynie zimno, na forum będzie tłok.
                                                    A tu cisza jak makiem zasiał... .
                                                  • Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 20:53
                                                    Może jest impreza w eNce. Ech, pomarzyć...
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 21:10
                                                    Chciałem tam się udać po 19.00, ale piechotą już mi się dzisiaj nie chciało.
                                                    Mam zaliczony poranny marsz 6 km. Prosiłem moją wspólniczkę żeby mnie zawiozła,
                                                    ale też jej się nie chciało. Dlatego odrabiam tygodniowe zaległości przy kompie.
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 21:33
                                                    Oj Bpkw - Ty w Olsztynie i nie wybrać się do eNki.... Zazdroszczę Ci takiej bliskości tego lokalu - miejsca spotkań forumowiczów... My, bidulki, możemy tylko pomarzyć :(
                                                  • Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 21:35
                                                    Wybrał boks...
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 21:36
                                                    Cześć Andulko:) Coś się ostatnio nie mogłyśmy trafić... :(
                                                    A wybierać boks, kiedy ma się pod bokiem eNke... KARYGODNE!!!!
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 21:53
                                                    To nie sprawa wyboru, to sprawa wyższej konieczności. Przecież pisałem, ze moja
                                                    wspólniczka nie chciała mnie tam podrzucić. I chyba na dobre mi to wyjdzie bo
                                                    zaczyna telepać mną gorączka.
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:04
                                                    No widzisz - to jest ten SARS, który mi sprzedano w Olsztynie!!!!
                                                  • Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:08
                                                    Zachorowałaś już w drodze powrotnej?
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:09
                                                    W zasadzie to tak, ale trzyma do dziś:((( Ciesz się więc, Andulko, że Cię wtedy nie było w Olsztynie...
                                                    Ty zostałaś jakoś łaskawiej potraktowana... Ale masz chody, aż Ci zazdroszczę:)))
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:11
                                                    Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Zachorowałaś już w drodze powrotnej?

Nie, nie , nie. Przecież się tam nawet nie wybrałem. I teraz jestem zły. Jak
                                                    dożyję to pójdę w poniedziałek...
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:09
                                                    O ..... . I mam kaszel, i dreszcze. Mika, jak długo trwa inkubacja ?. I jak z
                                                    tego wylazłas ?. Powiedz. Ja chcę jeszcze żyć. W środę mam jechać za Kołobrzeg
                                                    na cztery dni. Ja muszę żyć.
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:12
                                                    bpkw napisał:

> O ..... . I mam kaszel, i dreszcze. Mika, jak długo trwa inkubacja ?. I jak z
                                                    > tego wylazłas ?. Powiedz. Ja chcę jeszcze żyć. W środę mam jechać za Kołobrzeg
                                                    > na cztery dni. Ja muszę żyć.

I kaszel, i dreszcze - typowe dla grypy + jeszcze objawy typowe dla zatrucia pokarmowego - czyli odwodnienie i tego typu sprawy... Ja tam nie chcę Cię starszyć, ale tak na serio to jest rotawirus, który ostatnio kosi wszystko i wszystkich. Wyleganie trwa do tygodnia i trzyma... Mnie do dziś:( A zaliczyłam juz szpital, więc musisz naprawdę uważać. Lekarstwa jako takiego nie ma - samo musi minąć... Ale w jakich mękach:( Módl się, aby to nie było to!!!
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:17
                                                    mika_1 napisała:

> bpkw napisał:
                                                    O ..... . I mam kaszel, i dreszcze. Mika, jak długo trwa inkubacja ?. I jak z
                                                    tego wylazłas ?. Powiedz. Ja chcę jeszcze żyć. W środę mam jechać za Kołobrzeg
                                                    na cztery dni. Ja muszę żyć.I kaszel, i dreszcze - typowe dla grypy + jeszcze
                                                    objawy typowe dla zatrucia pokarmowego - czyli odwodnienie i tego typu
                                                    sprawy... Ja tam nie chcę Cię starszyć, ale tak na serio to jest rotawirus,
                                                    który ostatnio kosi wszystko i wszystkich. Wyleganie trwa do tygodnia i
                                                    trzyma... Mnie do dziś:( A zaliczyłam juz szpital, więc musisz naprawdę uważać.
                                                    Lekarstwa jako takiego nie ma - samo musi minąć... Ale w jakich mękach:( Módl
                                                    się, aby to nie było to!!!

To żarty, prawda ?.
                                                  • Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 22:18
                                                    Witam i o zdrowie pytam - co wy tak lejecie wodę??????
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:21

> Witam i o zdrowie pytam ...

Zdrowie ?. Mika mówi że mam jakiegoś rotariańskiego wirusa. I że mam raczej
                                                    marne szanse. Ale co to będzie jak ta krakowska "Kasandra" ma rację ?.
                                                  • Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:24
                                                    Mika, co to za franca ten rotawirus, jakie objawy, jak zaraża, z czego sie
                                                    bierze i dlaczego wylądowałaś aż w szpitalu i dlaczego sie tego nie leczy. To
                                                    jajca jakieś?
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:29
                                                    Zadne żarty, to jest prawda. Pojawia się to co jakiś czas i znika... Rady na to nie ma - to wirus, jak grypa. Mutuje bardzo szybko, cięzko coś na to zapodać.
                                                    Dorosli przechodzą to w miarę nieźle - gorzej z małymy dziećmi, bo te to mają przechlapane. Małe dzieci leczy się juz tylko w szpitalu, ale też raczej pracuje się nad rozpracowaniem skutków, a nie przyczyn. Ja w szpitalu wyladowałam w powodu ogólnego osłabienia i odwodnienia organizmu. I Was absolutnie nie straszę. Mówię tylko, że jesli Was coś takiego spotka, to nie znaczy, że umieracie, a tylko, że to "rotawirus". Wiem to, bo się ostatnio nasłuchałam... Moja teściowa jest pediatrą.
                                                  • Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:32
                                                    Objawy, mika, jakie objawy miałaś. Skoro sie odwodniłaś to w najlepszym wypadku
                                                    jechałaś do rygi. Czy ta franca jest inaczej zwana grypą brzuszną? Trzy dni do
                                                    rygi i gorączka i po wszystkim?
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 26.04.03, 22:39
                                                    Przestańcie, proszę. A sprawę odwodnienia załatwię bardzo szyko. Idę na dół,
                                                    zrobię sobie szklaneczkę czegoś mocniejszego i obejrzę mordobicie. Do
                                                    zobaczenia ok. 24.00. Andulka. Odpal poczte.
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 22:42
                                                    Dreszcze, gorączka, bóle mięsniowe, ogólne osłabienie, bóle głowy, co tylko chcesz:( Myślisz, że umierasz,a tu jednak nie:(
                                                    Trwa to do tygodnia:( Nie polecam:(((
                                                  • Gość: Andulka Re: Lanie wody IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:52
                                                    Niefajnie :(
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 26.04.03, 23:38
                                                    Bpkw - wracaj!
                                                    Saleta znokautowany, nie ma co oglądać.... :(
                                                  • Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:13
                                                    popieram wezwanie !!!!!
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:15
                                                    To chyba ten trunek, co go sobie Bpkw wczesniej zapodał, spowodował, że biedaczek pobładził na wątkach.... :)))
                                                  • Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:17
                                                    musze przyznać , że i ja jestem po gorzkiejżołądkowej
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 27.04.03, 00:19
                                                    Była jeszcze druga walka - walka wieczoru. Diablo-Włodarczyk też przegrał,
                                                    niestety... .
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:21
                                                    No widzisz - szkoda było oczu na patrzenie w telewizor...

Mam nadzieję, że Rita nie upiła się z powodu jajka.... :/
                                                  • Gość: rita Re: Lanie wody IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 00:23
                                                    mika z powodu - symbolu a nie jajka !
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:24
                                                    Ok, Ok, ja muszę sobie to jakoś wbić do głowy - symbol, symbol, symbol...
                                                    Postaram się pamietać:))))
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 27.04.03, 00:26
                                                    Tak, jajko Zbyszka to prawdziwy symbol...
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:29
                                                    bpkw napisał:

> Tak, jajko Zbyszka to prawdziwy symbol...

:)))))))))))))))))))))))))
                                                    Ciekawe, jak na tę sprawę patrzy Zbyszek..... ???? :/
                                                  • bpkw Re: Lanie wody 27.04.03, 00:47
                                                    mika_1 napisała:

> bpkw napisał:
                                                    >
                                                    > > Tak, jajko Zbyszka to prawdziwy symbol...
                                                    >
                                                    >
                                                    > :)))))))))))))))))))))))))
                                                    > Ciekawe, jak na tę sprawę patrzy Zbyszek..... ???? :/

No właśnie. To jest pytanie do Zbyszka !!!!!!!! .
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 27.04.03, 00:49
                                                    Ojoj - może się okazać, że Zbyszek, okrutny, potraktował symbol jak zwykłe jajko i daaawno o nim zapomniał.... :/
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 02.05.03, 21:06
                                                    No patrzcie - apel Bpkw chyba już nieaktualny....
                                                    Mamy lato - więc musi nas chyba o coś innego poprosić... :)))
                                                  • brzoza2 Re: Lanie wody 02.05.03, 21:30
                                                    Aktualne jest na pewno to, co bpkw napisał, że: "świat bez kobiet byłby
                                                    koszmarem". Zgadzam się. Byłby. Szczególnie bez kobiet z forum olsztyńskiego
                                                    (ale sobie kadzimy, co nie?)
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 02.05.03, 21:31
                                                    A co? Kadzoć nie można??? Chłopaki z naszego forum gdzieś się rozpierzchły (pewnie dlatego, żeby uniknąć kadzenia), to musimy sobie radzić same... :) Ale myślę, że nieźle nam idzie:))))
                                                  • angela-rt Re: Lanie wody 02.05.03, 21:33
                                                    Kadzidełka:))
                                                  • mika_1 Re: Lanie wody 02.05.03, 21:34
                                                    Hmmm, Angela, widzę, że się zgadzasz:))))
                                                  • angela-rt Re: Lanie wody 02.05.03, 21:37
                                                    :P
                                                  • Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 21:13
                                                    właściciela wątku - dziewczyny , czy jakś niespodzianka dla bpkw będzie ?
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 03.05.03, 22:46

> właściciela wątku - dziewczyny , czy jakś niespodzianka dla bpkw będzie ?

Własciciel wątku wkroczył na arenę jakgdyby nigdy nic;)))
                                                    Powiedziałby coś miłego, czy jakoś tak...
                                                    :)
                                                  • bpkw Re: Oficjalne powitanie 03.05.03, 23:11
                                                    mika_1 napisała:

Własciciel wątku wkroczył na arenę jakgdyby nigdy nic;)))
                                                    Powiedziałby coś miłego, czy jakoś tak...

No to może, " jakoś tak..." ???.

A tak poważnie to pisałem, że wyjezdżam za Kołobrzeg. Miałem dostęp do kompa,
                                                    ale forum było w "remoncie".

• mika_1 Re: Oficjalne powitanie 03.05.03, 23:36
                                                    jakos tak...
                                                    Też fajnie:)
                                                    No to witaj po przerwie:)))))
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 20:34
                                                    Oj Bpkw, zaniedbujesz swój wątek:( oststnio tylko jakies jałowe rozmowy prowadzimy:(
                                                    Trzeba coś z tym zrobić!!! No, dalej:)
                                                  • bpkw Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:21
                                                    mika_1 napisała:

Oj Bpkw, zaniedbujesz swój wątek:( oststnio tylko jakies jałowe rozmowy
                                                    prowadzimy:( Trzeba coś z tym zrobić!!! No, dalej:)

Otrzymałem niesygnalizowany cios, i to od osoby, od której spodziewałem się
                                                    łagodniejszego traktowania. Jednak rozumię ...Mika przywaliła mi za moją
                                                    kolejną uwagę o "...7.15 na trasie Lidzbark-Kraków... ". Cios przyjmuję z
                                                    głęboką pokorą. Przed chwilką nalałem sobie Cuvee Borie , które niestety nie
                                                    jest ekstraklasą win rodem z Francji, ale jest niezłe. Małe pytanie do Pań
                                                    Forumowiczek i Pannów Forumowców. Jakie wino pijacie ?. Andulko "goli"
                                                    Kadarkę... mimo, że lubię Andulke Kadarka mi nie podeszła.
                                                  • Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:29
                                                    Dokończę dziś piwo - za zdrowie Andulki - niech żyje !
                                                  • brzoza2 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:30
                                                    Ja się nie przyznam jakie wino pije dokładnie, bo mnie wysmiejesz za brak gustu
                                                    i kubków smakowych. Jedno jest pewno: wino jest czerwone, wytrawne, aromatycze,
                                                    o przepieknym kolorze, łagodne w smaku choc zdecydowane i dosyc intensywne, nie
                                                    jest kawśne, ale i nie ma słodkawego - typowego dla win półwytrawnych -
                                                    posmaku, odrobinke cierpkie, takie aksamitneeee.....
                                                    Dobre!!
                                                    ---
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:34
                                                    zgaduję - Sophia ?
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:35

> zgaduję - Sophia ?

Egri Bikaver???
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:34
                                                    Rózowe kalifornijskie - mniam:)))
                                                  • Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:37
                                                    mika_1 napisała:

> Rózowe kalifornijskie - mniam:)))
                                                    tak , to chyba to !!!!!, bo Egri Bikawer jest wytrawnym winem
                                                  • bpkw Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:38
                                                    mika_1 napisała:

> Rózowe kalifornijskie - mniam:)))

Nie cierpię różowych kalifornijskich win o nazwie "mniam". To żart. Ale dla
                                                    mnie liczy się tylko wino czerwone.
                                                  • Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:44
                                                    no to jakie wino jest aromatyzowane ?
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:46
                                                    A ja wolę rózowe lub białe... Nazwy nie pamiętam, taki ze mnie smakosz, ale potrafię je rozpoznać w sklepie.... - W niebieskiej butelce z Matką Boską naklejka - to to białe... A różowe kalifornijskie zwie się jakoś Sutter Home...Coś w tym stylu;)
                                                    Mniam:)))
                                                  • Gość: rita Re: Oficjalne powitanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:49
                                                    trzeba założyć nowy wątek , bo już jestem pijana od tych mieszanek win
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:50
                                                    Ha - to kto zakłada???
                                                    No i Bpkw - nowa część Apelu, prosze:))))
                                                  • brzoza2 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:54
                                                    Rita - i to jest to! Pamietam, jak jezdzilam (i czasem jeszcze jezdze) na
                                                    imprezy w charakterze szoferki dla rodziny. I choc nie pilam z wiadomych
                                                    powodow, to w miare wypijanych przez innych toastow sama czulam sie na rauszu i
                                                    mialam coraz lepszy homr. Na koniec zdarzylo mi sie nawet kilka razy zatoczyc,
                                                    nawet cos zabelkotac, podczas gdy inni szli prosto i mowili nader składnie.
                                                    Ot, co to znaczy siła sugestii.
                                                    ---
                                                    <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:55
                                                    Taaak, a jak sie wsadziło towarzystwo do samochodu, to od samych oparów można było się upić;))))
                                                    Znam to;)))
                                                  • mika_1 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 21:58
                                                    Brzózko, przyznaj się, co pijesz???
                                                  • brzoza2 Re: Oficjalne powitanie 04.05.03, 22:02
                                                    W nowym wątku sie przyznam (jesli po tym wyznaniu oczywiscie nie wykluczycie
                                                    mnie z dobrego towarzystwa)
                                                  • mika_1 Bpkw - nie spij!!!! 04.05.03, 22:04
                                                    Mam nadzieję, że to nie wino "Wino", ale nawt gdyby... Wszak o gustach sie nie dyskutuje!!!

Bpkw - co jest, nową cześć proszę!!!!!!
    • Gość: Andulka Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: *.chello.pl 03.05.03, 21:21
      Bpkw, zajrzyj do zdjęć ak, zobacz jak mnie odmalował , hi, hi
      • bpkw Re: Apel do Pań z forum...cz.IV 03.05.03, 21:27
        Gość portalu: Andulka napisał(a):

> Bpkw, zajrzyj do zdjęć ak, zobacz jak mnie odmalował , hi, hi

Zaglądałem. Jesteś wyjątkowo "uduchowiona"...
        • Gość: lustro Re: Apel do Pań z forum...cz.IV IP: 213.76.143.* 05.05.03, 07:31
          Sami koneserzy, ja tam wolę soczek :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka