Dodaj do ulubionych

szkoła nr 5 ul Sybiraków

IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.07, 14:25
Może odnajdą się na tym forum osoby które kończyły tę szkołę. Ja skończyłam w
1989 r w klasie VIIIa. Mile wspominam Panią Czapiewską ówczesną dyrektor, j.
polski Pania Światłowska, matematyka Pani Markiewicz, w-f Pani Mielczarska
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdi Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: 62.29.133.* 31.01.07, 14:32
      Hej! Ja kończyłam w '92 tez klasa A.Moją wychowawczynią była P.Jasłowska a
      ukochanym nauczycielem p.Szeklicki.Fajna szkoła była...
      • alf23 Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków 31.01.07, 19:26
        Pan Szeklicki był moim wychowawcą.Rewelacyjny człowiek.
        Panią Jasłowską też miło wspominam.
        Najgorsze skojarzenia mam z wymienioną tu polonistką.
        • mavoros Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków 31.01.07, 20:37
          alf23 napisał:

> Pan Szeklicki był moim wychowawcą.Rewelacyjny człowiek.

Moim też :) Potem przeszedł do LO3. Rzeczywiście, nauczyciel świetny. Często
          organizował nam rajdy piesze...
          A SP 5 ukończyłem w 1999r, potem szkoła została przemianowana na Gimnazjum 12.

Pamiętam też Panią Mielczarską, chociaż mnie nie uczyła. Pani Jasłowska uczyła
          plastyki?
          • Gość: Magdi Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: 62.29.133.* 31.01.07, 21:59
            Tak, Jasłowska uczyła plastyki.A pamietacie Zawadzką od chemii?Też była
            niezła.Pamiętam Runke od matmy.Chłopaki z naszej klasy notorycznie zaglądali
            jej pod przykrótkie spódniczki:)))Polaka uczyła mnie pani Rymkiewicz, jak
            pamiętam.Alfie23 to może byłeś jak ja w PTTK-u??
            • Gość: tt Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.07, 22:06
              Szukam rocznikow 1966 i starszych moze sa tacy??
              • Gość: absolwent Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 31.01.07, 22:11
                A moze sie ktos odezwie z osob juz w wieku emerytarnym?
                • Gość: Magdi Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: 62.29.133.* 01.02.07, 18:57
                  Hej, tak mało nas??????
            • alf23 Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków 01.02.07, 21:20
              Hej Magdi,

byłem w PTTK-u. "Piątkę" skończyłem w '95.
            • Gość: bunia Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.07, 09:00
              Paniąrunke też pamiętam uczyła matematyki niedawno ją spotkałam też wygląda
              nieźle. Pan Szeklicki uczył fizyki. Panią Jasłowską od plastyki też często
              spotykam i ona po tyku latach wcią mnie pamięta. Fajna była też Pani od muzyki
              Szeczuk Barbara ,pani Tymińską od rosyjskiego moją wychowawczynią była Pani
              Markiewicz, potem Pani Zawadzka i jeszcze w międzyczasie Pani Czapiewska
    • Gość: jaro Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 04.02.07, 13:28
      5 tke skonczylem w 78 , moja wychowawczyni to pani Warszycka , wspaniala
      wychowawczyni, moja klasa .pozdrawiam
      • Gość: Jakub Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 07.02.07, 13:16
        Kieruje slowa do dyrekcji SP5 -moze by utworzyc wlasna strone www na ktorej
        mozna znalezc wszystkie wiadomosci z zycia szkoly SP5 az do chwili obecnej.Co
        na to p.Dyrektor??
        • Gość: warmiak2 Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.stat.gov.pl 08.02.07, 12:16
          Ja emeryt to jeszcze nie jestem ale kończyłem 5 w '73.
          Wychowawczyni : Pani Halina Bogusz (później radna miejska z Dajtek)
          W-F : Pan Lewicki
          Rosyjski : Bielikiewicz (owicz?)
          Chemia , fizyka - Pietkiewicz ...

BN
          • Gość: zz Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 09.02.07, 11:49
            Wyciagam do gory zeby nie uszedl pamieci....
    • Gość: jaro Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 14.02.07, 18:21
      faktycznie cos nam nie idzie z ta 5-tka . halo piszcie cos piatkowicze
    • Gość: jaro Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 14.02.07, 18:36
      czekam na klase 1-8a wychowawczyni pani Warszycka
    • Gość: jaro Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.olsztyn.mm.pl 26.02.07, 19:17
      dawno mnie nie bylo ale widze ze 5-tkowicze klada laske na byla szkole , no to
      bywajcie
      • Gość: Magdi Re: szkoła nr 5 ul Sybiraków IP: *.ols.vectranet.pl 27.02.07, 07:29
        Ejjjjj tak nie może być!!Inne szkoły mają dużo więcej wpisów...Czyżby większość
        "piątkowiczów" siedziała na wyspach?????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka