mika_1 02.05.03, 22:34 Rita, czekamy tu na Ciebie i czekamy, procenty ulatują, a Ty co??? Co dzisiaj z nami wypijesz??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela-rt Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:37 Czekamy Rita na Ciebie w Zapraszam na impreze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:39 mika , chyba ty jesteś pijana, spójrz na forum sport w Olsztynie, mika ja pracuję też na komputerze , zarzucili mi w gazecie Tenis , ze jestem słaba w żeglarstwie internetowym , ciągle się uczę, a nie odzywam sie , bo nienadążam z czytaniem waszych postów, kiedy ja napisze jeden mam już do przeczytania dziesięć, chyba jestem za stara na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:40 rita treba sobie neostrade zafundować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:42 no nie - jak zobaczyłam ile mam postów do przeczytania na zapraszamy na imprezę , to ...... - jak mam sie wtr ącić , jeżeli nie wiem o czym mówicie Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:43 Oj Rita, najłatwiej to się wiekiem wykręcać;))) Ale znam ten ból... Angela pewnie pamięta, kiedy klęłam tak, jak Ty teraz;))) No własnie, Neostrada fajna sprawa - hula jak dzika;))) Co widać:) A pijana nie jestem, o nie;))) Jeszcze;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:47 jestem słaba w tych sprawach, trudno jakoś sobie będę radzić ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:49 Nie ma lekko ;))) łyknij sobie, łatwiej CI pójdzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:03 gorzka dawno sie skończyła, pustki w barku !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 23:06 No, Rita, ale uzupełnić go chyba możesz dość łatwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:08 musze spadać póki mnie nie zapijecie na śmierć !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 23:09 Gość portalu: rita napisał(a): > musze spadać póki mnie nie zapijecie na śmierć !!!!!! Oj, nie przesadzaj:))) To tylko zaprawa przed lipcową imprezką:) A co z Andulką? Wpadła pod biurko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 20:40 wróciłam z ogrodu z grilla i piłam piwo - prosze o łagodny wymiar kary ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 20:41 Jesli wypiłas więcej niż jedno, to OK, jeśli nie - bierz kolejne i pijemy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Rita, co pijesz???? IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:45 rita, dlaczego prosisz o lagodny wymiar kary skoro JUŻ mieszkasz w więzieniu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 20:55 Zawsze może trafić do takiego o zaostrzonym rygorze;))) (czyt. bez dostępu do netu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:01 mika_1 napisała: > Zawsze może trafić do takiego o zaostrzonym rygorze;))) > (czyt. bez dostępu do netu;))) To byłaby zbrodnia, nie wyrok... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:03 Tak - w wyniku tego nastapiłaby nieuchronna śmierć! To może niech już ona zostanie w obecnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:05 Gość portalu: Andulka napisał(a): > rita, dlaczego prosisz o lagodny wymiar kary skoro JUŻ mieszkasz w > więzieniu ? ;) drugim więzieniem okazało się forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:32 Gość portalu: rita napisał(a): > drugim więzieniem okazało się forum ;-) ...i to z wyrokiem dożywotnim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:35 a rolę klawisz gra bpkw ;-) to będzie obóz przymusowy dla kobiet !!!! zgoda ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:39 No proszę - taka propozycja!!! Bpkw - co Ty na to? Podejmujesz wyzwanie???? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:42 coś mu się to nie podoba - a dostawał by łapówki - prawda dziewczyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:47 To chyba on musiałby dawać:) Tyle dziewczyn!!! I jeszcze mu się nie podoba - toż to nie do pomyslenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: bpkw - przepraszam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:47 zapędziłam się , wymaż to gumką Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 21:51 Gumki nie mam, spróbuję żyletką! Tak się kiedyś robiło, może teraz też pomoże;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 21:56 a ja moge grypzy przemycać poza granice obozu? Jako korespondemt wojenny? --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 21:57 Grypsy oczywiście, a nie jakieś grypzy (nawet sie z niczym nie kojarzą) --- <<<~~~~~~~~~~~>>> Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 22:02 brzoza2 napisała: Jako korespondemt wojenny? ojoj, ale się porobiło!!! A Bpkw jako głowny bohater tej sprawy wsiąkł jak kamfora! A może wpadł pod biurko??/ Nie ma nikogo z Olsztyna, żeby to sprawdzic;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Koniec pijaństwa !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:10 dziewczyny jestem pod wrażeniem dobrego wojaka Szwejka i czasami jest dobrze czasami żle , ale przesada moja była jeszcze gorsza ! proszę o łagodny wymiar kary !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:13 Tak jest, Panie Kapralu! Koniec pijaństwa! A swoją drogą, rita, to o ile Cie znam (wirtualnie), to Ty zasługujesz chyba tylko na nagrody. I to w wielu dziedzinach. W kazdym razie o karach mowy byc nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:16 Kara za uchylanie się od kontaktów realnych!!!! No, chyba, że to mnie należy się kara za to, jaka jestem;) Sama już nie wiem;))) Czyżby się rita mnie bała??? Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:41 Zaraz, zaraz...za co te przeprosiny ?. Za klawisza damskiego aresztu ?. Myślę, że to byłaby dobra fucha. Jeden warunek. Byłbym jedynym klawiszem, a reszta to klawiszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:44 No no no - i jeszcze jakie wymagania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Koniec pijaństwa !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:44 może być, pod warunkiem, że dyrektorem więzienia byłby wojak Szwejk Odpowiedz Link Zgłoś