Dodaj do ulubionych

Rita, co pijesz????

02.05.03, 22:34
Rita, czekamy tu na Ciebie i czekamy, procenty ulatują, a Ty co???
Co dzisiaj z nami wypijesz???
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:37
      Czekamy Rita na Ciebie w Zapraszam na impreze:)))
    • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:39
      mika , chyba ty jesteś pijana, spójrz na forum sport w Olsztynie, mika ja
      pracuję też na komputerze , zarzucili mi w gazecie Tenis , ze jestem słaba w
      żeglarstwie internetowym , ciągle się uczę, a nie odzywam sie , bo nienadążam z
      czytaniem waszych postów, kiedy ja napisze jeden mam już do przeczytania
      dziesięć, chyba jestem za stara na to forum.
      • angela-rt Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:40
        rita treba sobie neostrade zafundować
        • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:42
          no nie - jak zobaczyłam ile mam postów do przeczytania na zapraszamy na imprezę
          , to ...... - jak mam sie wtr ącić , jeżeli nie wiem o czym mówicie
        • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:43
          Oj Rita, najłatwiej to się wiekiem wykręcać;)))
          Ale znam ten ból... Angela pewnie pamięta, kiedy klęłam tak, jak Ty teraz;)))
          No własnie, Neostrada fajna sprawa - hula jak dzika;))) Co widać:)
          A pijana nie jestem, o nie;)))
          Jeszcze;))))
          • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 22:47
            jestem słaba w tych sprawach, trudno jakoś sobie będę radzić !
            • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 22:49
              Nie ma lekko ;)))
              łyknij sobie, łatwiej CI pójdzie;)))
              • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:03
                gorzka dawno sie skończyła, pustki w barku !!!!!!
                • angela-rt Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 23:04
                  To nic nie pijesz?!!!!!!
                  • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 23:06
                    No, Rita, ale uzupełnić go chyba możesz dość łatwo????
                    • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 23:08
                      musze spadać póki mnie nie zapijecie na śmierć !!!!!!
                      • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 02.05.03, 23:09
                        Gość portalu: rita napisał(a):

> musze spadać póki mnie nie zapijecie na śmierć !!!!!!

Oj, nie przesadzaj:))) To tylko zaprawa przed lipcową imprezką:)
                        A co z Andulką? Wpadła pod biurko???
                        • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 20:38
                          Rita, gdzie jesteś????
                          • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 20:40
                            wróciłam z ogrodu z grilla i piłam piwo - prosze o łagodny wymiar kary !
                            • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 20:41
                              Jesli wypiłas więcej niż jedno, to OK, jeśli nie - bierz kolejne i pijemy;)))
                              • Gość: Andulka Re: Rita, co pijesz???? IP: *.chello.pl 04.05.03, 20:45
                                rita, dlaczego prosisz o lagodny wymiar kary skoro JUŻ mieszkasz w
                                więzieniu ? ;)
                                • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 20:55
                                  Zawsze może trafić do takiego o zaostrzonym rygorze;)))
                                  (czyt. bez dostępu do netu;)))
                                  • bpkw Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:01
                                    mika_1 napisała:

> Zawsze może trafić do takiego o zaostrzonym rygorze;)))
                                    > (czyt. bez dostępu do netu;)))

To byłaby zbrodnia, nie wyrok...
                                    • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:03
                                      Tak - w wyniku tego nastapiłaby nieuchronna śmierć!
                                      To może niech już ona zostanie w obecnym...
                                • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:05
                                  Gość portalu: Andulka napisał(a):

> rita, dlaczego prosisz o lagodny wymiar kary skoro JUŻ mieszkasz w
                                  > więzieniu ? ;)
                                  drugim więzieniem okazało się forum ;-)
                                  • bpkw Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:32
                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> drugim więzieniem okazało się forum ;-)

...i to z wyrokiem dożywotnim.
                                    • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:35
                                      a rolę klawisz gra bpkw ;-)
                                      to będzie obóz przymusowy dla kobiet !!!!
                                      zgoda ?
                                      • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:39
                                        No proszę - taka propozycja!!! Bpkw - co Ty na to? Podejmujesz wyzwanie???? :))
                                        • Gość: rita Re: Rita, co pijesz???? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:42
                                          coś mu się to nie podoba - a dostawał by łapówki - prawda dziewczyny ?
                                          • mika_1 Re: Rita, co pijesz???? 04.05.03, 21:47
                                            To chyba on musiałby dawać:)
                                            Tyle dziewczyn!!! I jeszcze mu się nie podoba - toż to nie do pomyslenia!!!
                                          • Gość: rita Re: bpkw - przepraszam IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 21:47
                                            zapędziłam się , wymaż to gumką
                                            • mika_1 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 21:51
                                              Gumki nie mam, spróbuję żyletką! Tak się kiedyś robiło, może teraz też pomoże;))))
                                              • brzoza2 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 21:56
                                                a ja moge grypzy przemycać poza granice obozu? Jako korespondemt wojenny?
                                                ---
                                                <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                • brzoza2 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 21:57
                                                  Grypsy oczywiście, a nie jakieś grypzy (nawet sie z niczym nie kojarzą)
                                                  ---
                                                  <<<~~~~~~~~~~~>>>
                                                • mika_1 Re: bpkw - przepraszam 04.05.03, 22:02
                                                  brzoza2 napisała:

Jako korespondemt wojenny?

ojoj, ale się porobiło!!!
                                                  A Bpkw jako głowny bohater tej sprawy wsiąkł jak kamfora!
                                                  A może wpadł pod biurko??/ Nie ma nikogo z Olsztyna, żeby to sprawdzic;)))
                                                  • Gość: rita Re: Koniec pijaństwa !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:10
                                                    dziewczyny jestem pod wrażeniem dobrego wojaka Szwejka i czasami jest dobrze
                                                    czasami żle , ale przesada moja była jeszcze gorsza !
                                                    proszę o łagodny wymiar kary !!!!!
                                                  • brzoza2 Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:13
                                                    Tak jest, Panie Kapralu! Koniec pijaństwa!
                                                    A swoją drogą, rita, to o ile Cie znam (wirtualnie), to Ty zasługujesz chyba
                                                    tylko na nagrody. I to w wielu dziedzinach. W kazdym razie o karach mowy byc
                                                    nie może!
                                                  • mika_1 Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:16
                                                    Kara za uchylanie się od kontaktów realnych!!!! No, chyba, że to mnie należy się kara za to, jaka jestem;)
                                                    Sama już nie wiem;))) Czyżby się rita mnie bała???
                                                  • bpkw Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:41
                                                    Zaraz, zaraz...za co te przeprosiny ?. Za klawisza damskiego aresztu ?. Myślę,
                                                    że to byłaby dobra fucha. Jeden warunek. Byłbym jedynym klawiszem, a reszta to
                                                    klawiszki.
                                                  • mika_1 Re: Koniec pijaństwa !!!!! 04.05.03, 22:44
                                                    No no no - i jeszcze jakie wymagania!!!!
                                                  • Gość: rita Re: Koniec pijaństwa !!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 04.05.03, 22:44
                                                    może być, pod warunkiem, że dyrektorem więzienia byłby wojak Szwejk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka