05.05.03, 12:43
Inko droga! jak znosisz tę iście piekelną pogodę??? Ja już ledwo zipię... Mam dość ;(
Obserwuj wątek
    • inka28 Re: Do Inki! 05.05.03, 13:10
      Cześć Miko!
      Proszę, proszę doczekałam się wątku do mnie. Znaczy - jestem już szyszka:)))
      Słuchaj, ja na razie siedzę w zacienionym pokoju, więc jest ok. Ale myśl o
      wyjściu na zewnątrz mnie osłabia:( Chociaż dziś mam gołe nogi!
      • mika_1 Re: Do Inki! 05.05.03, 13:17
        Ha, szyszka z Ciebie tym większa, że wciąż jeszcze owiana tajemnicą:))) A to już coś!
        Co do wychodzenia... Cóz, wyjście z zacienionego miejsca, to jeszcze pikuś, gorzej jeśli musisz skorzystać z komunikacji miejskiej... bleee. Wiem coś o tym, jechałam tramwajem w południe...:(((
        A słońce tak daje, że mnie, chcąc- niechcąc przyjarało na czerwono;(((
        I wiesz co... naopowiadałaś mi wiele ciekawychc rzeczy, zrobiłam więc conieco i się fajnie bawię:))) Mam nadzije, że Ty też:)))
        • inka28 Re: Do Inki! 05.05.03, 13:27
          mika_1 napisała:

I wiesz co... naopowiadałaś mi wiele ciekawychc rzeczy, zrobiłam więc conieco i
          > się fajnie bawię:))) Mam nadzije, że Ty też:)))

O Boże, co ja znów takiego naplotałam? Ten mój język, i jeszcze to przez tego
          kelnera, co mnie rozkojarzył;) Ale skoro fajnie się bawisz, to wszystko w
          porządku. Ja się na razie bawię na forum. Muszę odreagować długi weekend:)
          • mika_1 Re: Do Inki! 05.05.03, 13:29
            To Ci może trochę podpowiem... Broń Boże, nic złego nie mówiłaś, same fajne rzeczy, że aż mi się spodobało:)))
            Alebo Ci nie podpowiem tutaj. Napiszę Ci:)))
            • inka28 Re: Do Inki! 05.05.03, 13:32
              Miko, mnie upał osłabia i nie błyszczę już tak inteligencją jak bym chciała,
              więc się zlituj i przypomnij mi. Rozbudziłaś moją ciekawość...
              • mika_1 Re: Do Inki! 05.05.03, 13:35
                Hihi - odpalam maila, zaraz sie dowiesz:)))
                • mika_1 Re: Do Inki! 05.05.03, 13:40
                  Już:)
      • inka28 Zabawa:) 05.05.03, 13:47
        A to o to chodzi! Cieszę się, że cię to wciągnęło, ale uważaj, jeleni nie
        brakuje:) Udanych łowów, a ja poszukam w tym lesie Ciebie:)
        • mika_1 Re: Zabawa:) 05.05.03, 13:50
          Nooo, ciekawe, czy CI się uda. W tak razie ja tez spróbuję CIę wyłowić... Zobaczymy co z tego wyniknie:) A co do jeleni... to wiem, wiem, wszędzie się znajdą:)))
          • inka28 Re: Zabawa:) 05.05.03, 14:01
            Zaczynam, przystępuje do polowania, strzeż się:)
            I dziękuje za wszystkie maile, nie ospowiadam bo ja do tej skrzynki zaglądam
            rzadko. Ale dzięki.
            Dobra, gdzie moja strzelba? :))) (Co do jeleni - będzie mięsko na grilla:P)
            • mika_1 Re: Zabawa:) 05.05.03, 14:03
              Hmmm, to zajrzyj jeszcze raz. Może to Ty????
              • inka28 Re: Zabawa:) 05.05.03, 14:11
                Bingo! Masz cela! Ja dopiero zaczynam, bo robię jednocześnie sto rzeczy. Ale
                yuo can run, but you can't hide czy jakos tak:)))
                • mika_1 Re: Zabawa:) 05.05.03, 14:20
                  Miła moja Inko... To miłego szukania:) Ja teraz musze spadać, pojawię się dopiero wieczorem:)))
                  Przed chwilą przywlókł się kolejny ustrzelony jeleń - niejeleń:))) hihi - musi czekać w kolejce:)))
                  Miłej zabawy, idź do tego Rynku i też baw się dobrze:)
                  Pa:)))
                  • inka28 Re: Zabawa:) 05.05.03, 14:24
                    No poszukam później, bo też muszę lecieć. Może na ten Rynek zajdę. Papa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka