czarnyadam 08.05.03, 15:17 i zawsze będzie piękny. Mieszkam w nim i nawet wołami mnie stąd nie wyciągną. Pozdrawiam wszystkich olsztyniaków oraz sympatyków Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:13 Witam ! Jestem mile zaskoczona Twoją obecnością i zmuszona jestem zadać ci pytanie - co dalej z Olsztynem pięknym ? Pozwoliłam sobie pociągnąć ten wątek dalej bez twojej zgody . Watek Twój jest kultowym wątkiem forum olsztyńskiego i bardzo bym prosiła abyś dalej go Ty poprowadził. Zaczym postanowisz jakąś decyzję , proszę, przeglądnij poprzednie wszystkie wątki i zrozumiesz dlaczego kultowy. Za swoje błędy przepraszam i jak to u mnie bywa biorę wszystkie winy na siebie. Nigdy nie zapomniałam o założycielu tego wątku - chyba tylko w jednym wątku mi się zdarzyło ? Przepraszam za wszystko Proszę o wybaczenie rita do czasu twojej decyzji będę podtrzymaywać wątek Olsztyn jest piękny cz.XII, bo Olsztyn jest naprawdę piękny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:49 Widzę , że znów znikłeś, ale decyzja musi zapaść dziś. Poczekaj coś ci przyniosę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:51 stawiam piwo, rozlewam do kufli i go wypiję poczekaj jeszcze chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:53 dobra, piwo wypite, a ponieważ milczysz dalej, przyjmuję to jako zgodę dziękuję za miłą rozmowę , jestem pod wrażeniem zgody pozdrawiam i zapraszamy do kolejnego watku Odpowiedz Link Zgłoś