Dodaj do ulubionych

Olsztyn jest piękny

08.05.03, 15:17
i zawsze będzie piękny. Mieszkam w nim i nawet wołami mnie stąd nie wyciągną.
Pozdrawiam wszystkich olsztyniaków oraz sympatyków Olsztyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:13
      Witam !
      Jestem mile zaskoczona Twoją obecnością i zmuszona jestem zadać ci pytanie - co
      dalej z Olsztynem pięknym ? Pozwoliłam sobie pociągnąć ten wątek dalej bez
      twojej zgody . Watek Twój jest kultowym wątkiem forum olsztyńskiego i bardzo
      bym prosiła abyś dalej go Ty poprowadził. Zaczym postanowisz jakąś decyzję ,
      proszę, przeglądnij poprzednie wszystkie wątki i zrozumiesz dlaczego kultowy.
      Za swoje błędy przepraszam i jak to u mnie bywa biorę wszystkie winy na siebie.
      Nigdy nie zapomniałam o założycielu tego wątku - chyba tylko w jednym wątku mi
      się zdarzyło ?
      Przepraszam za wszystko
      Proszę o wybaczenie
      rita

do czasu twojej decyzji będę podtrzymaywać wątek Olsztyn jest piękny cz.XII, bo
      Olsztyn jest naprawdę piękny !
      • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:49
        Widzę , że znów znikłeś, ale decyzja musi zapaść dziś.
        Poczekaj coś ci przyniosę
        • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:51
          stawiam piwo, rozlewam do kufli i go wypiję
          poczekaj jeszcze chwilę
          • Gość: rita Re: Olsztyn jest piękny IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:53
            dobra, piwo wypite, a ponieważ milczysz dalej, przyjmuję to jako zgodę

dziękuję za miłą rozmowę , jestem pod wrażeniem zgody

pozdrawiam i zapraszamy do kolejnego watku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka